هدایت شده از یا صاحب الزمان (ف-م)
#کیک_خیس_کاراملی
شكر يك پيمانه سرخالي
شير يك پيمانه
روغن مايع يك پيمانه سر خالي
پودر كرم كارامل يك عدد
تخم مرغ سه عدد
وانيل نصف ق چ
آرد يك و نيم پيمانه
بكينگ پودر يك ق غ
ابتدا شكر،شير و روغن مايع رو باهمزن خوب ميزنيم(يك دقيقه)سپس پودر كارامل رو اضافه كرده و يك دقيقه ي ديگه ميزنيم،حالا از اين مواد يك پيمانه برداشته و كنار ميگذاريم براي روي كيك(ميشه سس كارامل)
بعد تخم مرغ هارا دونه دونه به مواد اضافه ميكنيم و پس از ريختن هر تخم مرغ خوب هم ميزنيم،در آخر وانيل رو با اخرين تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط ميكنيم،حالا ارد و بكينگ پودر رو كه سه بار الك كرديم اضافه و با ليسك هم ميزنيم و مايه كيك رو داخل قالب چرب شده ميريزيم ميره تو فر از قبل گرم شده و بادماي ١٨٠به مدت ٣٥تا٤٠دقيقه بعد از پخت اجازه ميديم کمی.گرم رو به خنك شه سپس از قالب خارج كرده و برش ميزنيم ويك پيمانه سس كارامل رو كه كنار گذاشته بوديم كم كم روي كيك ميريزيم تا به خوردش بره كيكمون امادس يه كم بمونه خوشمزه ترهم ميشه .
😍 @mivhe71
#کیک_هلو_ترکیه_ایی
#کیک_شلیل
#کیک_میوه_ایی
طرز تهیه کیک هلو:
مواد لازم برای کیک:
۳ عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر
یک لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
۲ لیوان آرد
٥ گرم وانیل
١٠ گرم بکینگ پودر
یک عدد هلو(یایک عددشلیل)
طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرد نصف شکر را در ظرف سفیده تخم مرغ ریخته و هم میزنیم تاوقتی ظرف رابرمیگردانید سفیده نریزد. نصف دیگر شکر را با زرده تخم مرغ هم می زنیم و شیر و روغن مایع را به آن اضافه کرده و هم میزنیم. آرد، بکینگ پودر و وانیل را اضافه میکنیم و در نهایت سفیده تخم مرغ را اضافه کرده و باقاشق آرام هم میزنیم. قالب کیک را چرب کرده و نصف خمیر کیک را میریزیم هلویا شلیل را هلالی بریده و روی خمیر میچینیم سپس بقیه ماده را روی آنها می ریزیم و کیک را در فر با دمای ۱۷۰ درجه بمدت حدودی ۳۰ دقیقه می پزیم.باید چک بشه و چاقوروتوکیک ببرید واگه کیک به چاقونچسبیدآماده هست.
نوش جان😍😋
نکته:
میتونید میوه روبایه قاشق آردمخلوط کنید که میوه ته قالب نره
#سالاد سيب زميني
براي اين #سالاد پرطرفدار،کافیه سيب زميني آب پز و نگینی خرد شده(سه تا متوسط)+يك پیازچه خرد شده(ميتونيد حذف كنيد)+نصف ليوان خیاشور خرد شده+يدونه هویج پخته خرد شده+يك ليوان ذرت و نخود فرنگی +نصف ليوان ژامبون خرد شده(ميتونيد حذف كنيد)+دو ق غ شوید تازه+نمک و فلفل سیاه رو مخلوط كنيد.
براي سس دو ق غ مايونز+چهار ق غ ماست موسير چكيده رو با يك ق غ آبليموي تازه مخلوط و به سالاد اضافه كنيد.بهتره نيم ساعت داخل يخچال بمونه تا مزه دار بشه.
@mivhe71
#لواشک_زرد_آلو
🔸زردآلودوکیلو
🔸نمک مقداری
😋طرز تهیه لواشک زرد آلو
براي درست کردن لواشک بايد زردآلوها را شسته و هسته ي آن را جا کنيد.بعد با کمي نمک بگذاريد که بپزد. وقتي کاملاً پخت آن را از صافي رد کنيد تا پوست آن کاملاً جدا شود. توجه داشته باشيد که سوراخهاي صافي به اندازه اي باشد که گوشت زردآلو از آن عبور کند.بعد آن را درون سيني که کمي سطح آن را چرب کرده ايد پهن کنيد. قطر آن بايد حداقل يک سانتي متر باشد. آن را جلوي آفتاب قرار دهيد. کمي که روي آن گرفت يک نايلون تميز روي آن بکشيد تا ميکروب در آن نفوذ نکند. بعد با خيال راحت جلوي آفتاب قرار دهيد تا کاملاً خودش را بگيرد و سفت بشه
@mivhe71