آش ترش ترخینه سنندج
نخود
لوبیا قرمز و چیتی
لپه
اسفناج یا چقندر
به خشک
آلوی خشک
قیصی
لبو نگینی
شلغم نگینی
پیازداغ
ابتدا ترخینه رو چندین خیس کرده و میپزیم وزرد چوبه میزنیم
حبوبات رو ازقبل چندین ساعت خیس میکنیم .بعد پیاز داغ میکنیم زردچوبه و فلفل سیاه میزنیم و حبوبات رو داخلش ریخته و میپزیم .
لبو هم سوا میپزیم
سبزی رو سوا میپزیم درحین پخت آلو و قیصی و شلغم و به رو اضافه میکنیم تا بپزه
بعد تمام مواد پخته شده رو باهم مخلوط کرده و هم میزنیم تا آش آماده شود . نعنا داغ هم روش میزنیم
نکته... به خشک و قیصی خشک رو قبل پخت کمی خیس میزاریم تا راحت بپزه
نکته ... توی این آش برای شیرین شدنش توت خشک و کشمش هم میزنن
این آش برای سرما خوردگی مناسب هست
@mivhe71
ترخینه شلغم (برای آش ترش )
این ترخینه شامل گندم خرد شده که بصورت بلغور هست درست شده
ابتدا بلغور گندم رو میشورن وخیس میزارن بعد میپزن آبش که کشیده شد و سرد شد نمک میزنن وبا برگ شلغم و خود شلغم ریز شده قاطی میکنن و توی دبه میریزن و چندین روز تو دبه میمونه .روزی دوبار هم میزنن بادست . نباید قاشق زده بشه
بعد یک هفته جلوی آفتاب پهن میکنن تا خشک بشه .(بصورت گوله های کوچک)
@mivhe71
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_سیب_زمینی
با صدا ببینید🔈
سیب زمینی پخته (خیلی نرم نشه )
۴ عدد
هویج خام ۱عدد
پیازچه هر چقدر دوست داری
فلفل دلمه قرمز ۱عدد
شوید
خیار شور ۶-۵ عدد
ذرت ۱/۲پیمانه (نصف کنسرو)
برای سس
۲قاشق غذا خوری مایونز
۲قاشق ماست
۱قاشق چایخوری خردل
۱قاشق غذا خوری لیمو ترش
روغن زیتون ۲قاشق غذا خوری
نمک و فلفل
سیب زمینها را بذارین خنک بشن بعد خرد کنیدمواد سالاد و سس رو كه با هم مخلوط کردین حداقل۲ساعت تو بخچال بمونه برای تزیین میتونید از حلقه قالب کمربندی استفاده کنید.در کنار مرغ یا گوشت هم عالیه حتی با پنیر کوزه