کیک مرغ
اول مرغ وپختم جعفری وگردوهم خرد کردم
وموادوباهم مخلوط کردم یعنی چند قاشق سس مایونز دوقاشق ماست پرچرب،گردخردشده(دوسه قاشق)جعفری خردشده(دوقاشق) نمک،فلفل،مرغ پخته شده خردشده وخیارشور خردشده واگردوست داشتید کنسرو ذرت ونخود فرنگی نونهای تست وداخل قالب کمربندی گذاشتم وروی اونا روباموادمخلوطمون پوشوندم ودوباره نون تست ومواد...در اخر سس زدم وداخل یخچال ذاشتم تاکاملا منسجم بشن وسپس از یخچال در آورده وقالب وباز کنید ودورش وبا کناره های نون تست که جداکرده بودیم بپوشونید وروی اونو باسلیقه خودتون تزیین کنید
@mivhe71
دسر فنجانی
لیوانی که در این رسپی استفاده شده 200 میلی لیتر است.
مواد لازم:👇
1 لیتر شیر
1 لیوان سر خالی آرد
7 ق غ شکر
2 ق غ نشاسته ذرت یا گندم
1 ق غ کره
5 گرم وانیل
پودر نارگیل به مقدار کافی
آجیل خرد شده به مقدار کافی
شکلات سفید و شکلات شیری (سیاه) آب کرده به مقدار لازم
طرز تهیه:👇
آرد, شکر و نشاسته را در یک قابلمه مناسب مخلوط کنید. سپس شیر را اضافه کرده و در حین اضافه کردن با همزن مخلوط کنید تا گلوله نشود. با توجه به ویدئو, قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و مایه را بطور مداوم بهم بزنید تا ته نگیرد. این بهم زدن یکنواخت و بی مکث بسیار مهم است.
وقتی مخلوط شما بصورت یکدست به غلظت پودینگ رسید, کره و وانیل را افزوده, از روی حرارت بردارید. مایه را بهم بزنید تا کره کاملا آب شود.
قسمت داخلی چند لیوان را با آب خیس کنید, به نحوی که جداره لیوان ها نم دار باقی بماند. مایه غلیظ شده را به اندازه یکسان در لیوان ها ریخته و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شوند. سپس برای 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شوند. اگر لیوان های آب, خوب خیس نشده باشند, پودبنگ براحتی خارج نمی شود.
پس از چتد ساعت لیوان ها را از یخچال خارج کرده و مانند ویدئو با وارونه کردن و تکان دادن لیوان ها به آرامی دسر را خارج کنید. دسر را در اندازه دلخواه برش داده در پودر نارگیل یا آجیل خرد شده بغلطانید سپس روی آنها را با شکلات سفید و سیاه "بن ماری" شده تزیین کنید. نوش جان
💬 شما می توانید به جای لیوان, از قالب های کوچک یا تعداد بیشتری فنجان استفاده کنید.
.
.
.@mivhe71