eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.7هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد 500 گرم آب 250 میلی لیتر کره آب شده 50 گرم نمک یک قاشق چایخوری مواد میانی ميتونه به سلیقه ی شما باشه، من سه عدد سیب زمینی پخته و رنده شده رو در روغن تفت دادم بهش کمی نمک،فلفل ،زرد چوبه و نعناع خشک اضافه کردم بعد از کمی تفت خوردن زیر گاز رو خاموش کردم تا مواد کمی سرد بشن. برای تهیه خمیر هم ابتدا آرد رو الک کردم و داخل ظرف بزرگی ریختم، وسط ظرف رو گود کردم و کره آب شده و نمک رو اضافه کردم با همزن مخصوص خمیر به مدت 10 دقیقه ورز دادم با دست هم میشه این کار رو انجام بدین، تا خمیر نسبتأ نرمی بدست بیاد،اگه خمیر سفت شد کمی آب بهش اضافه کنید، باید خمیر رو نیم تا 1 ساعت استراحت بدین و بعد بورک ها رو درست کنین مراحلش هم در کلیپ مشخصه فقط بعد از پیچیدن لبه هاشو با دست ببندید و در روغن داغ سرخ کنید @mivhe71
۷ تیر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۷ تیر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۷ تیر ۱۳۹۹
۷ تیر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۷ تیر ۱۳۹۹
دستور پخت: سیب زمینی قارچ فلفل قرمز فلفل سیاه فلفل دلمه زردچوبه نمک روغن سیب زمینی را نگینی کرده خرد میکنیم. قارچ رو ورقه ای کرده و جدا سرخ میکنیم. زردچوبه و نمک و فلفل و فلفل دلمه رو هم اضافه کرده و تفت میدیم. نوووش جان❤ ☺️ @mivhe71
۷ تیر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۷ تیر ۱۳۹۹
سس شامل: سویا سس سس وُرچستر یا همون وورستر شایر سس B.B.Q سس کچاپ سس تاباسکو سس مایونز و سس خردل مجموعا یه لیوان ادویه شامل: نمک ، فلفل سیاه، تخم گشنیز ، پودر کاری، پودر گوجه فرنگی، پودر فلفل قرمز، چیلی، زنجبیل پودر سیر و پیاز ۵۰گرم کره ۱۵تا ۲۰ عدد بال مرغ انواع سبزیجات مثل :گوجه فرنگی،سیب زمینی،پیاز و سیر تازه طرز تهیه : سس ها رو همراه کره و ادویه ها حسابی میکس کنیین . بال ها رو با این سس آغشته کنیین . همراه سبزیجات خرد شده بریزین داخل ظرف پیرکس و هُلش بدین داخل فر . روش یه فویل نازک بکشین و اجازه بدبن ۴۵دقیقه داخل فر پخته و گریل بشه. @mivhe71
۷ تیر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۸ تیر ۱۳۹۹
كرم شكلات ‎زرده تخم مرغ ٣عدد ‎شكر ١٢ ق غ ‎شير سه ليوان ‎پودر ژلاتين ٣ق غ (سرخالي) ‎پودر كاكائو ٣ ق غ ‎آب سرد نصف ليوان ‎خامه صبحانه يا خامه فرم داده يك ليوان . ‎پودر ژلاتين و آب رو روي بخار كتري بذاريد تا شفاف و حل بشن، ‎زرده تخم مرغ ،وانيل و شكر را با همزن زده تا كرم رنگ و كشدار بشن بعد پودر كاكائو رو اضافه، ‎يك ليوان از شير رو جوشونده،به مواد زرده اضافه كرده و تندتند هم ميزنيم تا تخم مرغ سفت نشه و دانه هاي شكر كامل حل بشن . ‎بعد باقي شير رو اضافه،سپس ژلاتين ‎در اخر خامه رو اضافه كرده،داخل قالب مورد نظر ريخته ،بذاريد داخل يخچال براي ٥الي ٦ساعت تا ببنده ‎بعد دسرتون رو براي چند لحظه داخل ظرف اب ولرم نگهداشته،بلافاصله برگردونيد @mivhe71
۸ تیر ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۸ تیر ۱۳۹۹
تخم مرغ ۳ عدد کره ۱۰۰ گرم شیر ۱/۴ پیمانه آرد ۱۵۰ گرم بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری زیتون خورد شده ادویه دلخواه تخم مرغ رو با ادویه با همزن میزنیم تا حجیم بشه کره رو اضافه میکنیم و بعد شیر مخلوط میکنیم و زیتون خوردشده را هم اضافه کرده آرد و بکینگ پودر رو روی مواد الک کرده با لیسک هم میزنیم داخل قالب دونات ریختم گذاشتم تو فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه @mivhe71
۸ تیر ۱۳۹۹