eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دلمه برگ مو ۱ عدد پیاز بزرگ رو نگینی خرد کرده وداخل روغن تفت بدید تا سبک بشه، حالا حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و با پیاز سرخ کنید؛ بعد نمک، فلفل و ادویه جات مورد نظر رو ریخته و کمی تفت بدیدحدود ۳ ق غ سبزیجات معطر تازه که ساطوری شده و حدود ۲ تا ۳ ق غ شوید خشک رو هم ریخته و تفت بدید (نوع سبزی‌ها و اینکه تازه یا خشک باشن اختیاریه)۱ پیمانه لپه پخته شده رو به ۲ تا ۲/۵ پیمانه برنجی که میخواید کته کنید اضافه کرده و تایم بدید تا آب برنج کشیده بشه (در اصل روغن و نمک برنج رو هم بریزید و حالت کته کنیدبرنج و لپه رو با مواد گوشتی مخلوط کنیدروی برگ‌های تمیز آبجوش ریخته و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه زمان بدید تا تغییر رنگ بده و بعد آبکش کنید دلمه هارم به شکل کلیپ و یا به شکل دلخواهتون بپیچیدکمی کف ظرف روغن بریزید و دلمه‌هارو بصورت فشرده داخلش بچینید و اجازه بدید روی حرارت ملایم تا برنج بپزه و برگ‌ها سرخ بشن @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر سرد۲پیمانه شکر ۹ق غ نشاسته ذرت ۴ ق غ کره ۱ ق غ ۱پیمانه از شیر را با نشاسته حل کرده،کنار بگذارید شکر را داخل تابه متوسطی ریخته یکدست داخل تابه پخش کنید وسط تابه قلمبه نشه. روی حرارت ملایم بزارید تا شکر ذوب شده وکاراملی شود.به هیچ وجه با قاشق هم نزنید مثل سنگ سفت میشه حرارت هم زیاد نباشه شکر بسوزه طعم تلخ میگیره گاهی تابه را تکون بدید کافیه. وقتی کامل شکر کاراملی شد کره رااضافه،همزده و۱پیمانه شیر باقیمانده را بهش اضافه کنید وهم بزنید.وقتی شیرو میریزید سفت میشه نگران نباشید هم بزنید کم کم حل میشه.حالا این مایه را به مخلوط شیرونشاسته اضافه کرده وروی حرارت ملایم مدام همزده تا به غلظت فرنی برسه.به غلظت مایه داخل کلیپ توجه کنیدداخل ظرف سرو بریزید ودر دمای محیط اجازه دهید کمی خنک شود سپس به یخچال منتقل کرده تا سفت شده وخودشو بگیر با سس توت فرنگی ریخته وبا توت فرنگی تزیین کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر 2 لیوان موز 2 عدد شکر نصف ل شکلات تلخ 70 خامه صبحانه 200گ پودر کاکائو 2ق.غ ( من کمی بیشتر ریختم ک شکلاتی تر باشه دسرم) اب نصف لیوان پودر ژلاتین ۳ تا ۴ ق.غ سر پر کیک رولتی ۲عدد(قابل حذف، فروشگاهها این مدل کیکهای رولتی کوچک رو دارن) @food_kade1 شیر+شکر+پودر کاکائو +شکلات رو مخلوط روحرارت میزاریم تاشکر و شکلات حل شه نیاز ب جوشیدن نداره ،بعد از رو حرارت برداشته میزاریم خنک شه پودر ژلاتین رو با اب مخلوط میزاریم اسفنجی شه بعد رو حرارت بن ماری آب کنید ، ب ترکیب شیر و شکلات اضافه میکنیم،خامه رو هم اضافه میکنیم،برای اینکه مایه یکدستی داشته باشیم از صافی رد میکنیم بعد موزهارو با چنگال له کرده ب بقیه مواد اضافه میکنیم، قالب رو اماده کرده ،اگه از این قالبا هم ندارید هر قالب دیگه ای شبیه این میشه،یا میتونید رولت رو حذف کنید و تو هر قالب دیگه حتی تک نفری سرو کنید ی کم از مایه رو داخل قالب ریخته میزاریم یخچال نیم بند شه، بعد رولتها رو روش میزاریم با سیخ چوبی فیکس کرده تا شناور نشن میزاریم یخچال تا خودشو بگیره بگیره بقیه مایه رو هم روش میریزیم،میزاریم ۴تا۵ ساعت داخل یخچال بعد از قالب خارج و امادست 😋 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
ران مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد سیر 1 حبه چوب دارچین 1 تکه رزماری 1 ق چ نمک 1 ق چ فلفل سیاه و قرمز مقداری تخم مرغ 1 عدد آب چند قاشق پودر سوخاری به میزان لازم روغن سرخ کردنی پنیر گودا 4 ورق شیر 1/4 پیمانه ران مرغ را بدون استخوان کنید و همراه با کمی آب و یک پیاز و سیر درسته و چوب دارچین و رزماری و نمک و فلفل 15 دقیقه بپزید تا نیم پز شود. یک تخم مرغ را با کمی فلفل و چند قاشق آب ترکیب کنید. آب کمک میکند که لایه پودر سوخاری هنگام خوردن مرغ از آن جدا نشود. ران مرغ که از داغی افتاده درون تخم مرغ بغلطانید تا کاملا آغشته شود سپس در ظرف پودر سوخاری بغلطانید. در صورت تمایل میتوانید یکبار دیگر در تخم مرغ و پودر سوخاری بزنید تا لایه سوخاری ضخیم تر باشد. روغن را در تابه بریزید و اجازه دهید گرم شود. در این فاصله پنیر گودا و شیر را در ظرفی روی بخار قرار دهید تا به شیوه بن ماری پنیر در شیر حل شود. میتوانید از ابتدا پنیر را خرد و ریز کنید که سریعتر ذوب شود. با یک همزن یا چنگال ترکیب را هم بزنید که پنیر سریعتر باز شود و ترکیب یکدستی حاصل شود که پنیر در آن گلوله گلوله نباشد. ران مرغ را در روغنی که داغ شده است قرار دهید و چند دقیقه زمان دهید تا یک سمت آن سرخ و طلایی شود سپس برگردانید تا سمت دیگر طلایی شود. یک تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، نان برگر را برش بزنید و هر دو قسمت را در تابه قرار دهید تا لحظاتی داغ و گریل شود. گریل کردن نان باعث داغ شدن آن میشود و همچنین رویه نان کمی ترد میشود و این تردی و برشته شدن کمک میکند که کاهو و گوجه و خیارشور، نان را به سرعت خیس و نرم نکنند. کاهو، گوجه، خیارشور، قارچ سرخ یا گریل شده و هر ترکیبات دلخواه دیگری را روی نان به دلخواه بچینید و برگر را قرار دهید و روی آن پنیر گودای مذاب بریزید و نان رویی را قرار دهید و داغ سرو کنید این میزان پنیر مذاب برای 2 تا 3 برگر کافیست برای هر برگر یک ران مرغ استفاده کنید، به جای ران میتوانید از سینه استفاده کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا