eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 پنیر 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
۳۰۰ گرم گوشت ۱/۵ کیلو بادمجان ۱ پیمانه گندم ۱ پیمانه برنج ۱ شیشه کوچک کشک نمک.زردچوبه.فلفل پیازداغ ونعناداغ گندم وبرنج راازقبل خیس کنید جدا جدا بامقداری آب بگذاریدتاکاملابپزه. بادمجان ها راسرخ یاکبابی وخردکنید. گوشت را با ادویه و پیاز بپزیدوریش ریش کنید. پیازداغ درست کنیدوکناربگذارید. گندم های پخته روبا گوشت کوب یاغذاساز پوره کنید. سپس صاف کنیدو سبوس های آن را جدا کنید.(من نکردم) این مرحله اختیاریه. برنج را هم له و به پوره گندم اضافه و مخلوط کنید. بهتره ازبرنج نیم دانه وخوش عطر ایرانی استفاده کنید. بادمجانهارابکوبیدتا نرم شودوسپس به حلیم اضافه کنید. گوشت ریش ریش شده و مقداری از آب گوشت را افزوده وخوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قراردهیدتاجابیفته. نیم ساعت مانده یه سرو کشک را رقیق کنید و روی حرارت ملایم شعله قرار دهید تا کمی بجوشد و به حلیم اضافه کنید. نیمی از پیاز داغ را هم اضافه سپس درون ظرف مورد نظر بریزید و با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 سالاد 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه به رو بزارید بپزه با چند تا دونه بادیان یک تکه چوب دارچین و یک دونه هل و دو دونه میخک من با نیم کیلو به درست کردم ولی له نشه بعد که پخت آب به و جدا میکنید و به و موادی که باهاش بود و جدا کنید بعد پوره میکنی مواد و وزن میکنید به همان اندازه وزنش با شکر و پتکین و جوهر لیمو که با هم مخلوط کردید و به پوره به اضافه میکنید بعد میزارید روی شعله گاز حرارت ملایم این قسمت خیلی،مهم هست باید پاش،وایستاد و مدام هم بزنید که خودش و جمع کنه و نسوزه مثل فرنی بعد که کاملا خودش و جمع کرد روی یک سینی فر که کاغذ روغنی انداختید کمی رو کاغذ و چرب کنیو بعد مواد و تا داغ هست بریزید روی کاغذ و صاف کنید به قطر یک الی دو میل مثل لواشک بعد بزارید جای گرم کنار بخاری یا شوفاژ نا خشک بشه یا اگه عجله دارید بزارید داخل فر دمای هفتاد درجه سانتی گراد یک طرف که خشک شد برش گردانید و آن طرف هم خشک بشه بعد به صورت لوزی یا بت کاتر دلخواه برش،بزنید بعد داخل شکر یا پودر نارگیل بغلتانید به همین راحتی به همین خوشمزگی امیدوارم درست کنید و در کنار عزیزانتون لذت ببرید دوستان حتما موقع درست کردن به که از آب جدا کردید هر دو وزن کنید و بعد شکر بزنید @mivhe71
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌کرم بیسکوئیت ‌ مواد لازم: فقط با بیسکوییت پتی بور ۱۰گرم کره تصف لیوان شیر وانیل نک قاشق غذا خوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا