توپک هویج🥕
👈مواد لازم
5 عدد هویج
1 بسته بیسکوییت
نصف لیوان شکر
نصف لیوان گردو
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1قاشق مربا خوری دارچین
پودر نارگیل برای غلتاندن
طرز تهیه👉
هویج ها را ریز رنده کنید و با دو قاشق غذاخوری دوغن مایع در تابه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.شکر را اضافه کرده و تا زمانی که آب هویج ها کشیده شود آنها را خوب بپزید.سپس گردو خرد شده و دارچین را روی هویجها بریزید و بیسکوییتها را هم خرد کرده و اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید و از این ترکیب تکه هایی بزرگتر از تیله بگیرید و در دست گرد کنید و در پودر نارگیل بغلطانید.نوش جان
@mivhe71
دلمه بادمجان بقچه ای
بادنجان ها را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید. سپس نمک بزنید و بگذارید آب
تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کنید و در روغن داغ به مدت 5
دقیقه تفت دهید.
2. آن را از روی حرارت بردارید. گوشت، نمک و
فلفل سیاه را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. در آخر رب گوجه فرنگی و
جعفری خرد شده را اضافه کنید.
3. بادنجان ها را با حرارت ملایم
سرخ کنید. بادنجان های آماده را به صورت ضربدری روی هم قرار دهید و از مواد
گوشتی، وسط آن قرار دهید و به صورت بقچه بپیچید. این دلمه را با ماست تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یتیمچه_ترکی 🍆😍😋
بادمجان
سیر
نمک و فلفل
گوجه فرنگی
فلفل شیرین
پیازدرشت
بادمجونهاروبعد خردکردن نمک بزنید و بزارید بمونه تاتلخیش گرفته بشه بعد بشوریدشون و خشک کنید سپس مثل کلیپ درست کنیدو روشعله بمدت ۳۰دقیقه بپزید