#کیک_یخچالی_هرمی_با_توت_فرنگی
2پاکت خامه صبحانه
2 بسته شکلات شیری (60 گرمی و جمعا120گرم)
2 بسته شکلات تلخ(60 گرمی و جمعا 120)
1 قاشق غذاخوری کره
1.5تا2 بسته بیسکویت پتی بور
خامه ها و کره را در یک قابلمه بریزید و روی گاز بزارید تا به نقطه جوش برسد(ولی نجوشد) وقتی از کناره ها شروع به حباب زدن کرد زیر اجاق گاز را خاموش کنید. شکلات ها را خرد کرده و در خامه داغ بریزید و هم بزنید تا شکلاتها در درون خامه حل شوند و صبر کنید تا مخلوط شکلاتی به دمای اتاق برسد. بیسکویت های پتی بور را به دو یا سه تکه خرد کنید و در مخلوط شکلات خنک شده را بریزید و مخلوط کنید. اگر کمی شل و آبکی باشد ، نصف بسته بیسکویت باقی مانده را نیز خرد کنید و آن را نیز اضافه کنید و در هر قالبی که می خواهید شکل دهید ، درون قالب را سلفون بکشید و مواد را درون قالب بریزید و روی آن را با قاشق صاف کنید. به مدت 2 ساعت در فریزر بگذارید. پس از این زمان آن را از قالب خارج کنید
@mivhe71
#اشترودل_مرغ_با_خمیر_جادویی
طرز تهیه :
روشی که بهتون میگم دوستم که کافی شاپ دارن همیشه اشترودل هاشون رو اینجوری میزنن و واقعا طعمش متفاوت تر از بقیه است.
مواد میانی :
یک سینه مرغ را مکعبی خرد کنید و با سیر رنده شده و روغن زیتون و فلفل پول بی بِر، فلفل سیاه نیمکوب و نمک و کمی فلفل دلمه حدود ۱۰ دقیقه تفت بدید. بعد یک پیمانه قارچ تفت داده شده و کمی جعفری خرد شده را اضافه کنید و در آخر حتماً کمی آویشن به موادتون بزنید.
برای هر اشترودل متوسط ۳۰۰ گرم خمیر لازمه.کمی آرد به سطح کار بپاشید و خمیر را به ضخامت ۳ میل به صورت بیضی باز کنید.
روی خمیر روغن زیتون بمالید و کمی فلفل سیاه تازه بریزید.بعد خمیر پارمیزان بپاشید.
نکته اش همینه، پیر پارمیزان بی نظیر میکنه طعمش رو، پنیر پیتزا هم میشه بریزید ولی خوب مزه اش خیلی تکراری میشه.
حالا از مواد مرغ و قارچ به صورت یکسان روی خمیر بریزید و دوباره پنیر پارمیزان روی مواد بریزید و مطابق ویدیو با چاقو یا پیتزابر اطراف خمیر را برش بزنید.این برش ها میتونه کمتر و اریبی هم باشه.من با فاصله های نزدیک زدم و چون فرصت نداشتم خیلی سریع و تند انجام دادم.
حالا برای رومال یه زرده تخم مرغ+۱ ق خامه صبحانه+کمی زعفران را مخلوط و رومال کنید و کنجد یا سیاهدانه بپاشید.
نکته مهم:
اگر خمیر تازه بود بهتره قبل از رومال ۱۵ دقیقه استراحت مجدد بدید تا حجم خمیر ثابت بشه ولی اگر مثل من خمیر را از قبل داشتید دیگه استراحت دوم نمیخواد.
در فر از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم بشه و بعد قالب روی طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزید و برای طلایی شدن سطحش چند دقیقه گریل
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#سالاد کرفس و مرغ
يک سالاد تابستانه بسيار خوشمزه است که مي توانيد در کنار وعده هاي اصلي خود از آن استفاده کنيد. براي اطمينان يافتن از سلامت غذاهايي که مصرف مي کنيد، استفاده از مواد غذايي ارگانيک را به شما توصيه مي کنيم. هرچند غذاي ارگانيک گران تر از مواد غذايي معمولي هستند امّا ارزش غذايي بالاتر و عاري بودن از ترکيبات شيميايي سرطان زا مطمئناً ارزش اين هزينه را دارد.
براي تهيه اين سالاد مي توانيد از روغن زيتون ارگانيک و همين طور کرفس و سيب زميني ارگانيک استفاده کنيد. کرفس حاوي مقادير قابل توجهي ويتامين آ و همين طور ويتامين ث است. شما را از بيماري هاي قلبي، سکته و سرطان دور نگه مي دارد. کرنبري ميوه بسيار مفيدي براي عفونت هاي مثانه و کليه است و با اينکه در شمال آمريکا و کانادا کشت مي شود در طي چند سال گذشته به صورت خشک در خشکبار فروشي ها عرضه مي شود. خوردن يک ليوان آب کرنبري عفونت مجاري ادراري را برطرف مي کند.
براي تهيه سالاد کرفس و مرغ از ساقه هاي نازک و تازه کرفس استفاده کنيد.
چي لازم دارم:
کرفس ۴۰۰ گرم
فيله مرغ ۵۰۰ گرم
سيب زميني ۴ عدد
سس مايونز ۴ قاشق غذاخوري
روغن زيتون ۴ قاشق سوپ خوري
آبليمو ۲ قاشق سوپ خوري
نمک به ميزان لازم
خيار شور ۲۰۰ گرم
کرنبري ۱ مشت
پياز سرخ شده ۱ قاشق غذاخوري
چه جوري درست ميشه:
1-کرفسها را شسته و ضدعفوني کنيد و از عرض خيلي نازک برش بزنيد.
2- سيب زميني ها را شسته و با کمي نمک بپزيد . پس از سرد شدن آن ها پوست گرفته و به صورت مکعب هاي کوچک برش بزنيد.
3- فيله مرغ را به صورت مستطيل هاي کوچک برش بزنيد و در کمي پياز داغ و با کمي نمک تفت دهيد.
4- سس مايونز را با نمک و آبليموي تازه و روغن زيتون مخلوط کنيد و به مواد اضافه کنيد.
5-خيار شور را با رنده ريز رنده کنيد و همه مواد را با هم مخلوط کنيد.
6- در نهايت کرنبري را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنيد.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#سمبوسه_رژیمی
اگر شما هم جزو طرفداران سمبوسه هستید ولی به خاطر ترس از چاقی این خوراکی خوشمزه را کنار گذاشته اید با دستور زیر می توانید سمیوسه رژیمی درست کنید.
مواد لازم :
آرد: یک پیمانه
نخود سبز آب پز و له شده : نصف پیمانه
لوبیا سبز آب پز و ریز خرد شده :نصف پیمانه
برنج نیمه پخته :نصف پیمانه
فلفل سبز ریز خرد شده :۲عدد
آب لیمو :۲قاشق مرباخوری
شکر :یک قاشق مرباخوری
زنیان :یک قاشق مرباخوری
روغن :نصف قاشق مرباخوری
نمک و فلفل :به میزان کافی
روغن : برای سرخ کردن
طرز تهیه :
آرد را با کمی آب ولرم مخلوط کنید تا خمیر نرم به دست بیاید. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
در ماهیتابه ای، یک قاشق مرباخوری روغن بریزید و دانه های زنیان را در آن تفت دهید، سپس لوبیا سبز و نخود را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
در این مرحله آب لیمو، شکر، فلفل سبز، نمک و فلفل و برنج را نیز اضافه کنید و به مدت ۳تا۴ دقیقه تفت دهید،سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
با کمی آرد و آب، مایه ای به غلظت خامه برای چسباندن لبه های خمیر تهیه کنید و کنار بگذارید.سپس از خمیر به دست آمده، ۸تا ۱۰ نان گرد و نازک تهیه کنید.
درصورت تمایل هر کدام از نان ها را به صورت قیف تا کنید در انتهای آن کمی مایه بریزید و تا بزنید، داخل آن را با مواد پر کنید و لبه آن را ببندید سپس آن را در روغن داغ سرخ و با سس دلخواه سرو کنید.
@mivhe71
#مربای زرشک
زرشک 1 کیلو
شکر 1/5 کیلو
هل 2 قاشق چایخوری
زرشک را پاک کنید و خوب بشویید . ( بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسه ای پر از آب بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاٌ در آب ته نشین شود . ) شکر را در آب بریزد و بگذارید بجوشد . زرشک را در شیره بریزید تا بپزد . هل را در پارچه نازکی بگذارید و سر آن را ببندید و در قابلمه بیندازید . بعد از قوام آمدن شکر ، مربا آماده است .
@mivhe71