eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زرشک زرشک 1 کیلو شکر 1/5 کیلو هل 2 قاشق چایخوری زرشک را پاک کنید و خوب بشویید . ( بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسه ای پر از آب بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاٌ در آب ته نشین شود . ) شکر را در آب بریزد و بگذارید بجوشد . زرشک را در شیره بریزید تا بپزد . هل را در پارچه نازکی بگذارید و سر آن را ببندید و در قابلمه بیندازید . بعد از قوام آمدن شکر ، مربا آماده است . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آلبالو مواد لازم زرده ی تخم مرغ 3عدد وانیل یک هشتم قاشق غذا خوری شکر 150 گرم شیر 250 میلی لیتر پودر ژلاتین 5قاشق چایخوری آب یک سوم قاشق چایخوری پوره ی آلبالو 160 گرم خامه ی صبحانه250 گرم طرز تهیه زرده ی تخم مرغ،وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا سفت و کشدار شود،شیر را داغ کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید(به آرامی با دور کن همزن برقی هم بزنید)باری جلوگیری از کف کردن مواد بهتر است با دور کن مزن برقی مخلوط شود ویا همزن خاموش شده و با لیسک همزده شود. مخلوط زرده ،شکر و شیر را کنار بگذاری تا ولرم شود. پودر ژلاتین را روی پیمانه ی اب سرد پاشیده و روی بخار اب قرار دهید تا ذوب شود.ژلاتین ذوب شده را کم کم روی مخلوط ولرم ریخته وهم بزنید،سپس کنار بگذارید تا خنک شود.پس ازخنک شدن پوره ی آلبالو را اضافه کرده و در آخر خامه ی صبحانه را اضافه کرده و مخلوط کنید(بهتر است مایع آلبالویی آماده را کم کم به خامه اضفه کنید تا خامه به راحتی داخل مایع مخلوط شده و گلوله نشود). درصورت تمایل میتوانید کمی رنگ خوراکی به کرم اضافه کنید تا خوش رنگتر شود.مواد آماده را داخل قالب چرب شده ریخته و3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین تن ماهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کباب مواد لازم: گوشت خورشتی 200 گرم سیب زمینی بزرگ 2 عدد گوجه فرنگی 3 عدد هویج 2 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پیاز 2 عدد سیر 3 حبه نمک و فلفل مقدار لازم طرز تهیه : پیاز و سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت های خورشتی را خرد کنید و به پیاز اضافه نمایید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حدود 2 لیوان آب را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و روی گوشت بریزید ، سیب زمینی ها را حلقه ای خرد کنید و روی گوشت ها قرار دهید ، روی سیب زمینی ها کمی نمک و فلفل بپاشید. هویج ها و گوجه ها را نیز بصورت حلقه ای خرد کنید و روی سیب زمینی ها قرار دهید سپس حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد بپزند ، پس از اینکه تاس کباب پخت و آب مواد کشیده شد در ظرف بریزید و بهمراه نان و ماست سرو کنید. نکته ها : این غذا را میتوانید با مرغ هم تهیه کنید ، استفاده از سیر در این غذا سلیقه ای میباشد ، در صورت تمایل میتوانید مقدار مواد را بنابر سلیقه تان کم و زیاد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک یزدی آرد ............یک و نیم لیوان شکر ........1 لیوان سرخالی روغن مایع.........سه چهارم لیوان ماست .........نصف لیوان گلاب .......2 ق غ تخم مرغ .......2 عدد بکینگ پودر ........1ق چ پودر هل ......نوم ق چ عسل......1 ق غ آب جوش .....1 ق غ کنجد.......مقداری آرد ، بکینگ پودر و پودر هل را باهم مخلوط و الک کردم تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکستم و 1 دقیقه با همزن زدم بعد شکر را اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا شکر حل شه تقریبا 2 دقیقه با همزن زدم. ماست ، روغن مایع و گلاب را داخل کاسه ای ریختم و هم زدن بعد به مخلوط تخم مرغی اضافه کردم و دوباره هم زدم 1 دقیقه بعد مخلوط آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کردم و با لیسک هم زدم تا یکدست شه. داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی گذاشتم و چرب کردم و داخل هر کپسول تا دو سوم از مایه کیک ریختم و روی کیکها رو با چاقو که به روغن زدم بعلاوه کشیدم و روشو کنجد پاشیدم. و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه روشن کرده بودم و گرم شده 10تا 15دقیقه در طبقه وسط، قرار دادم تا روی کیک ها طلایی شه. کیک را پس از پخت از فر خارج کردم و گذاشتم تا خنک شه.بعد عسل رو با یه قاشق آب جوش حل کردم یه کم روی حرارت بخار کتری گذاشتم.وقتی کیکها خنک شد با خلال دندون چند تا سوراخ روی کیکها زدم بعد عسل روان شده رو با قاشق روی کیکها ریختم. با این مقدار 12 عدد کیک یزدی میشه. @mivhe71