eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبر خوب اینکه این چیز کیک خوشمزه نیازی به فر و همزن نداره با کمترین امکانات خوشمزه ترین رو درست کن😉 مواد لازم🔻 بیسکویت پودر شده ۱۰۰ گرم کره ذوب شده ۴ق سوپ خوری خامه شیرین شده ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ پودر ژله انار یک بسته انار دانه شده به میزان لازم طرز تهیه🔻 بیسکویت پودر شده را با کره مخلوط میکنیم کف ظرف مورد نظر یک لایه از مواد بیسکویتی ریخته پرس میکنیم ضخامت این لایه یک سانت باشه ( به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید) بعد خامه و پنیر خامه ای و وانیل را مخلوط میکنیم و لایه دوم را ریخته ضخامت این لایه هم به اندازه لایه قبل باشد سطح آن را صاف کرده (به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم) حالا با دانه های انار روی سطح پنیری را پوشانده ژله انار را طبق دستور آن آماده کرده خنک که شد آرام روی دانه های انار میریزیم تا ژله روی انار رو بپوشاند در یخچال میگذاریم تا ژله ببنده ،چیز کیک ما آمادست. ⚠️برای این دسر میتونید از قالب کمربندی یا از رینگ یا کپسول های کاغذی که در داخل قالب مافین قرار میگیرند استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم پودینگ شیر نارگیل غلیظ ۱ قوطی شیر یک لیتر نشاسته ذرت ۵ قاشق غذاخوری شکر سفید ۲تا ۵ قاشق غذاخوری وانیل یک پنسه گلاب دو قاشق غذاخوری کره ۲۰ گرم پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و شکر سفید و با هم کاملا ترکیب کرده شیر سرد و اضافه و ترکیب کنید روی حرارت ملایم قرار داده و به طور مدام هم بزنید تا از زیر نشاسته نگیره و پودینگ خراب بشه وقتی شروع به غلیظ شدن کرد شیر نارگیل و اضافه کنید حتما بچشید و شیرینی پودینگ و بر اساس ذائقه خودتون تنظیم کنید چون شیر نارگیل هم شیرین هست مواطب باشید خیلی شیرین نشه وقتی به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنید و با هم زدن سعی کنید کره ذوب بشه به میزان دلخواه از پودینگ را سه قسمت کنید و به یک قسمت پودر کاکائو و به یک قسمت زعفران اضافه کنیدحدود ۳ تا ۵ ساعت داخل یخچال بذارید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین الویه