eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یا کَسمَک مواد لازم: شیر 1کیلو شکر 500 گرم زعفران مقداری هل کوبیده مقداری مغزیجات، گردو یا پسته طرز تهیه : شیر و شکر را باهم مخلوط میکنیم و میزاریم روی شعله ملایم، وقتی ک بجوش آمد میزاریم مثل رب گوجه بشه فقط هم بزنید ک شیر و شکر زود میسوزه مواظب باشید ته نگیره وقتی ک سفت شد مثل رب گوجه، هل و زعفران و مغزیجات رو میریزین داخل و میزارین رو ی زمین هم می‌زنید و قتی که کمی سفت شد داخل سینی چرب شده میریزیم به پلاستیک فریزر رو چربا میکنیم کف سینی میزاریم و یکی دیگه ام چرب میکنیم برای پهن کردن شکلات وقتی ک هم زدید و سفت شد داخل سینی پهن میکنید و با چاقو برش میزنیم همینطور که داغه پلاستیک رو روی شکلات ها میزاریم و برش میزنیم میزاریم یخچال تا نیم ساعت خشک بشه بعد میاریم از یخچال بیرون آمادست نوش جان 😋😋 ❌نکته❌ خانواده گفتن که شکرش زیاده، شما 450 گرم خواستید بریزید و اینکه وقتی گذاشتیند روی زمین هم بزنید مواظب باشد خیلی هم نزنید ک خیلی خیلی سفت بشه و ترک داشته باشه من خیلی هم زدم روی آبنبات هام ترک داره شما مواظب باشید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌دیپ سبزیجات سالم برگهای ریز اسفناج، 2 پیمانه پیاز، ¼ یک پیاز ساطوری سیر پوره شده، 1 حبه هویج، ½ پیمانه ریز خرد شده روغن زیتون فرا بکر، 1 قاشق غذاخوری ماست، ½ پیمانه سس مایونز، 1 قاشق غذاخوری نمک، 1 قاشق چایخوری ‌ اسفناج را ریز خرد کنید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید تا نرم شوند. آب اضافی آن را بگیرد و داخل یک کاسه بریزید. داخل همان ماهیتابه روغن زیتون را بریزید و پیاز، سیر و هویج را اضافه کرده و برای 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. به اسفناج اضافه کرده و بگذارید خنک شوند. ماست، مایونز و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سوخاری ترد و لذییییید🍗 این غذای به شدت آسون و سریع و خوشمزه رو از دست ندید 🥰😍 طرز تهیه : من سینه ی مرغ رو اینجوری سوخاری میکنم تا حسابی‌ ترد و لذیذ بشه اول روی سینه ها رو برش های موازی میزنم و با زعفرون و آبلیمو و زردچوبه و روغن زیتون و نمک و فلفل و پیاز مزه‌دار کردم ... حسابی ماساژ دادم و تو تمام برش ها و شیار ها هم ماساژ دادم ... یک ساعت استراحت کرد مرغم ... بعد به ترتیب توی آرد سفید و تخم مرغ و آرد سوخاری غلتوندم ... (توی هر سه مرحله تمام برش ها و شیارها رو دونه دونه ماساژ بدین و آرد بزنین) و تو روغن داغ غوطه ور سرخ کردم ... زمانی که مرغ ها رو به روغن اضافه کردم شعله رو خیلی کم کردم و چهل و پنج دقیقه زمان دادم و اجازه دادم مرغم حسابی سرخ و ترد و مغز پخت بشه. به همین سادگی و خوشمزگی امیدوارم امتحان کنین و لذت