eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
يك ايده خوب براى افطار😊 روي حرارت متوسط ٣ عدد هويج نگيني شده، ١عدد پياز نگيني شده، ١ كلم بروكلي كامل خرد شده ( من از ساقه هم استفاده كردم) را در كمي روغن زيتون تفت داده تا سبك و طلايي شود. ١/٣ ل عدس و ١/٣ ل جو را با ٣ ل آب جوش اضافه كنيد. حرارت را كم كنيد تا جو و عدس كاملاً پخته شد. سپس ٤ ل اب مرغ ( من از اب مرغ خانگي استفاده كردم)، ١/٤ل جو دو سر را اضافه كرده و ٢٠-٣٠ دقيقه ديگر بپزيد. در اخر ١/٤ ل خامه و اسفناج تازه به همراه نمك فلفل و اب ليمو تازه اضافه كنيد. در هنگام سرو با كمي جعفري تازه خرد شده تزيين كنيد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ✅همبرگر سوخاری 😋 ✍مواد لازم: گوشت چرخ‌کرده گوساله 500  گرم پیاز کوچک 1  عدد تخم مرغ 3  عدد روغن زیتون 4  قاشق غذاخوری نان تست 1 برش شیر 1 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده 2  قاشق سوپخوری آرد 4  قاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدار لازم پودر نان سوخاری 150 گرم پودر بادام 50 گرم جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری 🍜طرز تهیه: پياز را ده دقيقه در روغن تفت ‌دهيد، تا كمي طلايي شود، يك برش نان تست را نيز در شير خرد ‌كنيد، گوشت چرخ كرده را با نان خيس خورده و پياز تفت داده و يك عدد تخم مرغ، جعفري، نمك و فلفل مخلوط نماييد. دو عدد تخم‌مرغ را با يك قاشق سوپخوري آب و كمي روغن زيتون بزنيد. مواد لازم براي سوخاري كردن را نيز جداگانه باهم مخلوط نماييد. ابتدا گوشت را به شکل همبرگر در آوريد و سپس آن را در آرد و به ترتيب در مخلوط تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاري بغلتانيد و اين كار را دوبار انجام ‌دهيد.  و خوب فشار داده تا كاملاً منسجم شود، سپس همبرگرها را در يك سيني چيده و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد و در نهايت همبرگرها را در تابه سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر زعفرانی😍😋 مواد لازم :👇 شیر : 3 لیوان شکر : 1 لیوان پودرژلاتین : 3 قاشق غذاخوری سرپر خامه صبحانه (پاکت صورتیا) : 1 پاکت گلاب : 3 قاشق غذاخوری وانیل: 1 قاشق چای خوری زعفران : به مقدارلازم . طرز تهیه :👇 ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد رو بخار کتری بزارید تا پودر ژلاتین کامل حل بشه. شیر و شکر رو مخلوط کنید بعد روی شعله‌ی حرارت بزارید تا شکر به خوبی حل بشه و شعله ی گاز را خاموش میکنیم و گلاب، وانیل و ژلاتین حل شده و زعفران دم کرده رو اضافه کنید، خامه را درظرفی با چند قاشق شیر هم بزنید وقتی خامه کاملا باز شد به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه و داخل قالب بریزید و به مدت ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال بزارید تا خوب ببنده و بعداش مثل کلیپ از قالب جدا کنید نوش جان😋 ❌ قالب نیازی به چرب کردن نداره چون دسر خامه داره و براحتی جدا میشه. ❌ حتما ظرفی که روی قالب میزاید حتما مرطوب کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا