#کیک_پیاله ای 🌸
۲تاتخم مرغ مقداری وانیل و۷ق.غ شکر را با همزن خوب هم زده تا کرم رنگ شود بعد۱۰ق.غ شیر را اضافه ویک دقیقه هم زده بعد۷ق.غ روغن را هم اضافه میکنیم 30 ثانیه ی دیگه هم میزنیم،۸ق.غ آرد۱ق.م بکینگ پودر ۳ق.غ پودر کاکائو را سه بار الک کرده و در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم
داخل پیاله ها را خوب با روغن مایع چرب کرده و کمی کنجد بپاشید حدود نصف پیاله ها یا کمتر از مایه کیک بریزید. درون قابلمه ای به اندازه ی نصف ارتفاع پیاله ها آب بریزد. روی حرارت ملایم بزارید اجازه دهید به جوش بیاد سپس پیاله ها را درون قابلمه چیده درب آن را همراه دمکنی بزارید حدود بیست دقیقه بزارید بپزه بعد با سیخ چوبی تست کنید اگر تمیز اومد بیرون کیکمون پخته ست.بزارید خوب خنک بشه و بعدکیکها رو برگردونید
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشمه یکی از شیرینیهای سنتی و
محبوب ترکمن هاست که یک بافت عالی
و با جذب روغن خیلی کم هست.😋😍
💙مواد لازم :
روغن ۸۰ گرم
وانیل ½ ق چ
شیر ولرم ۱ لیوان
بکینگ پودر ۲ ق م
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
آرد ۵ لیوان
💞