eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
تزئین الویه توی گوجه فرنگی رو خالی کنید و با سالاد الویه پر کنید و از هویج و سیب زمینی پخته برای سر جوجه ها استفاده کنید و به همین راحتی این جوجه کپل های بامزه رو درست کنید. 🦋 @mivhe71🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دورچین بشقاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤎❤️🧅🧄🥔 این دستور ساده و خیلی خوشمزه و راحته. دل مرغ ۷۰۰ گرم پاک کنین و بشورین پیاز درشت یک عدد سیب زمینی متوسط یک عدد رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری زردچوبه فلفل نمک ادویه کاری به مقدار لازم اول سیب زمینی ها رو نگینی ریز خورد کرده و سرخ کنین. بعد پیاز رو خلالی نازک برش بدین و تفت بدین. عسلی که شد دل و ادویه ها رو اضافه کنین. با هم تفت بدین و نیم استکان آب اضافه کنین بعد از بجوش اومدن درب تابه رو ببندین و با شعله کم بذارین بپزه. بعد بذارین آبش جمع بشه رب رو اضافه کنین تفت بدین و تمام. با گوجه و ریحان یا جعفری ساندویج کنین. واقعا خوشمزه س امتحان کنین. نوش جان❤ @mivhe71
دیزاین ماست وخیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارد ذرت.....۲پیمانه شیر....۱ پیمانه و نیم بکین پودر.....۱قاشق سوپ خوری نمک.....۱قاشق سوپ خوری فلفل .....۱قاشق سوپ خوری تخم مرغ.....۲عدد طرز تهیه: ابتدا هات داگ از وسط برش می زنیم.داخل سیخ چوبی می زنیم.بعد تخم‌مرغ و نمک و فلفل و بکین پودر مخلوط کنید.شیر اضافه اضافه کنید.یک پیمانه از ارد بریزد.یک پیمانه مابقی رو کم کم بریزد.اینقدری که به غلظت ماست بشه.به سوسیس ها سیخ چوبی می زنیم.در مواد قرار می دهیم.بعد در روغن داغ و غوطه ور سرخ می کنیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مربای انجیر شکر: 800 گرم انجیر: یک کیلو‌ آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری گلاب: 2 قاشق غذا‌خوری آب: یک لیوان (پودرهل در صورت تمایل کمی)من نریختم ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید. شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود @mivhe71