#غذای_فوری
#خوراک_دل_بندری🤎❤️🧅🧄🥔
این دستور ساده و خیلی خوشمزه و راحته.
دل مرغ ۷۰۰ گرم پاک کنین و بشورین
پیاز درشت یک عدد
سیب زمینی متوسط یک عدد
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
زردچوبه فلفل نمک ادویه کاری به مقدار لازم
اول سیب زمینی ها رو نگینی ریز خورد کرده و سرخ کنین.
بعد پیاز رو خلالی نازک برش بدین و تفت بدین. عسلی که شد دل و ادویه ها رو اضافه کنین. با هم تفت بدین و نیم استکان آب اضافه کنین بعد از بجوش اومدن درب تابه رو ببندین و با شعله کم بذارین بپزه.
بعد بذارین آبش جمع بشه رب رو اضافه کنین تفت بدین و تمام.
با گوجه و ریحان یا جعفری ساندویج کنین. واقعا خوشمزه س امتحان کنین.
نوش جان❤
@mivhe71
#کورن_داگ
ارد ذرت.....۲پیمانه
شیر....۱ پیمانه و نیم
بکین پودر.....۱قاشق سوپ خوری
نمک.....۱قاشق سوپ خوری
فلفل .....۱قاشق سوپ خوری
تخم مرغ.....۲عدد
طرز تهیه:
ابتدا هات داگ از وسط برش می زنیم.داخل سیخ چوبی می زنیم.بعد تخممرغ و نمک و فلفل و بکین پودر مخلوط کنید.شیر اضافه اضافه کنید.یک پیمانه از ارد بریزد.یک پیمانه مابقی رو کم کم بریزد.اینقدری که به غلظت ماست بشه.به سوسیس ها سیخ چوبی می زنیم.در مواد قرار می دهیم.بعد در روغن داغ و غوطه ور سرخ می کنیم.
@mivhe71
مربای انجیر
شکر: 800 گرم
انجیر: یک کیلو
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
آب: یک لیوان
(پودرهل در صورت تمایل کمی)من نریختم
ابتدا انجیرها را شسته و روی انجیرها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیرها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیرها نفوذ کند و مربا آماده شود
@mivhe71