#سوپ_قارچ_و_تره_فرنگي_با_ترخون
🍃طرز تهيه براي چهار نفر
🍲🍝دو ق غ روغن زيتون 🍾در قابلمه بريزيد و يدونه پياز🧅 ريز خرد شده+يك ليوان تره فرنگي نازك حلقه اي شده(قسمت سفيدش) رو پنج دقيقه تفت بديد بعد يك ق غ ترخون تازه اضافه كنيد و بعد از يك دقيقه هشتصد گرم قارچ🍄 ورقه شده اضافه كنيد و يك ربع تفت بديد تا آب قارچ كاملا كشيده بشه.حالا يك ق غ آرد اضافه كنيد و بعد از يك دقيقه دو ليوان آب مرغ+سه چهارم ليوان شير🥛 پرچرب اضافه كنيد و بذاريد سوپ آروم بپزه و غليظ بشه و نمك🧂 و فلفلشو بريزيد.موقع سرو كمي ترخون تازه روش بريزيد و كنارش ليموي🍋 تازه بذاريد.ميتونيد در آخر با گوشتكوب برقي كمي ميكسش كنيد ولي خيلي صاف نشه و بافتش مشخص باشه بهتره.😋
17.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
[ بورک تابه ای ]🌮🧀
رااحت ، ترد ، فوق العاده خوشمزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسموتی
کسانی که برای دوره لاغری میخوان
اونایی که در دوره کاهش وزن هستن
میتونن به جای شیر آب بریزند
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم :
بادام ۱۳ گرم
دارچین ۱ ق چ
موز نصف یک عدد
کره بادام زمینی ۱ ق چ
جو دوسر پرک ۱۵ گرم
شیر یا آب ۱ لیوان
سیب ۶۰ گرم
چند تکه یخ
#جادوی_تندیس
#خلق_طعم_رؤیاها
#لذت آشپزی
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی سرخ کرده بدون روغن با طعم پیازو جعفری😋
هم ایده ش باحاله هم میز تولدتو شیک میکنه😍
بچه ها هم عاشقش میشن🥰
موادلازم
تخم مرغ ۲عدد
وانیل ۱ق چ
آرد ۱پیمانه (۱۵۰گرم)
پودر کاکاعو ۳ق غ ((۳۵گرم)
شکر ۳/۴پیمونه(۱۳۰گرم)
بکینگ پودر۱ق چ
شیر۳/۴پیمونه(۱۹۰گرم)
روغن ۱/۴پیمونه(۶۵گرم)
روکش مگنوم
شکلات ۲۰۰گرم
کره ۱۰گرم
روغن مایع ۲۰گرم
بادام زمینی خورد شده ب مقدار لازم
شکلات و کره و روغن و بنماری کنید و دراخر بهش بادام زمینی خورد شده اضافه کنید
طرزتهیه کیک
ابتدا تخم مرغ وانیل و شکر ۵تا۶ دیقه باهمزن مخلوط کنید تا کرمی بشه.
حالا شیرو روغن و اضافه و درحد ۳۰ثانیه مخلوط کنید.
در اخرم مواد خشک (ارد .بکینگ پودر و پودرکاکایو الک شده)رو اضافه و مخلوط کنید تا یکدست بشه بریزید داخل قالب ۲۰در۳۰بزارید فر ۱۸۰از قبل گرمشده بمدت ۴۵دقیقه بعد ۴۵ دقیقه از فر خارج کنید و طبق کلیپ با شکلات اکثر کنید حتما بزارید یخچال شکلات خودشو بگیره بعد سرو کنید