19.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دل_بندری
یک کیلو دل مرغ (پاک کرده)
(در آب جوش و برگ بو، چوب دارچین، میخک، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر سیر و پودر زنجفیل دو دقیقه میجوشانیم)
یک عدد پیاز درشت
دو عدد سیب زمینی
چهار قاشق رب
نمک، زردچوبه ، پودر سیر ، فلفل قرمز و روغن به میزان لا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
😍 تزیین زیبا مناسب سالاد و دورچین
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉
🍓 آموزش سالاد خوشمزه🍓
#کلیپ_آموزش_سالاد_خوشمزه😋
#نان_سیمیت🌹🍃
مواد لازم
👇👇👇
پودر خمیر مایه ۲ق چ
بهبود دهنده ۱ ق چ
شکر ۳ ق چ
شیر ولرم ۱۲۵ میلی لیتر
تخم مرغ ۱عدد
نمک نوک ق چ
روغن مایع ۴ ق
آرد به میزان لازم( حدود ۳ پیمانه)
طرزتهیه
👇👇👇
ابتدا خمیر مایه و شکر و نیمی از شیر ولرم را مخلوط میکنیم و ده دقیقه میگذاریم کنار تا خمیرمایه فعال بشه یا به اصطلاح عمل بیاید.
حتما شیر ولرم باشه،میتونین از آب ولرم هم برای عمل آوردن خمیر استفاده کنین که خیلی بهتره😊
حالا تخم مرغ و نمک و بهبود دهنده و باقیمانده ی شیر رو با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه میکنیم و ده دقیقه ورز میدهیم و ۳دقیقه ی آخر روغن مایع را اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا در نهایت خمیر لطیفی که یخورده چسبندگی داره داشته باشیم.
خمیر را ده دقیقه استراحت میدهیم.
سپس از خمیر به اندازه های دلخواه چونه میگیریم و دوباره ده دقیقه استراحت میدهیم.
چونه ها را فرم داده و حدود نیم تا ۴۵ دقیقه در جای گرم استراحت میدهیم.
برای رومال نان سیمیت یک ق م شیره ی خرما رو با نصف استکان آب روون کرده و داخل کنجد مغلتونیم.
نان را با دمای ۱۸۰درجه و بمدت ۲۰دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بپزد. ۵ دقیقه هم گریل روشن میکنیم.
میتونین چونه ها را مثل نان بربری هم فرم بدین😊😉 این نون فوق العاده نرم و خوشمزست😋
نوش جان👌
#نان
@mivhe71