#بودادن_تخمه_هندوانه
#تنقلات
#آجیل
مواد لازم:
تخمه هندونه ١/٢ كيلو
نمک ١/٤ بسته
گلپر+آبلیمو به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
تخمه ها رو در محلول آب و نمک به مدت۵تا۶ساعت خیس میکنیم.و بعد در آبکش میریزیم تا آب اضافی شون گرفته بشه و بعد روی سینی پهن میکنیم تا کمی خشک بشن.(نباید خیلی خشک بشه باید یکمقدار نم داشته باشه) بعد نمك را داغ ميكنيم و در نمک داغ میریزیم و مرتب هم میزنیم تا بو داده بشن.(تو این مرحله هر از گاهی چك میکنیم تا مغز تخمه ها نسوزه)
و بعد در الک میریزیم تا نمک ها جدا بشن.
حالا تخمه ها رو در تابه میریزیم و دوباره یک مقدار خیلی کم تفت میدیم و بعد آبلیمو رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا آبش کشیده بشه و تا نمداره از روی حرارت برمیداریم. تا تخمه ها نمدار هستند پودر گلپر و اضافه و خوب مخلوط میکنیم.( اگه تخمه هندوانه زرد رنگ دوست داریید کمی زردچوبه هم بزنید,جای آبلیمو سرکه وآبغوره هم می تونید استفاده کنید) در آخر روی سینی یا یک پارچه پهن میکنیم تا تخمه ها خشک بشن.در درجه حرارت اطاق .
@mivhe71
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کافی کوکی🍪•
برای کنار قهوه و چای هم عالیه 🥰
~❤️مواد لازم ؛
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۴۵ گرم
شکلات چیپسی ۵۰ گرم
بادام رست شده ۳۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
نسکافه گلد ۳ گرم
آب ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
#کافی_کوکی
🌟