میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#ژله خرده شيشه
ژله هررنگي كه ميخوايد ٢عدد (من با ژله ي پرتقالي و انار استفاده كردم)
بستني وانيلي ليواني ٢ عدد
ژله الورا ٢ عدد
من اول ازهمه يك بسته پودر ژلم رو نصف كردم يعني از هر بسته ژله ٥قاشق غذاخوري توي ي ظرف و ٥ ق غ هم توي ظرف ديكه( هر بسته ژله ١٠ ق غ پودر ژله داره
حالا به هر دو ظرف نصف ليوان ابجوش اضافه كنيد ، وقتي از دما افتاد به يك ظرف نصف ديكه ي ليوان ابجوش اضافه كنيد و بريزيد دراخل ديس يا پيركسي كه كفش رو كمي چرب كنيد/ به ظرف ديگه حدودا ٣/٤ق غ بستني وانيلي اي كه به دماي محيط رسيده اضافه كنيد و داخل سيني اي كه سلفون كشيديد بريزيد و هردورو بزاريد يخچال ، من براي ژله ي انارهم دقيقا همين كارو كردژله بستنيمون وقتي بست با ي كاتر گرد قالب ميزنيم و داخل قالب موردنظرمون ميچينيم كمي ژله الورا ميريزيم و ميزاريم يخچال وقتي نيم بند شد يك لايه ژله الورا+ بستني وانيلي ميريزيم و ميزاريم يخچال حالا اون دوتا ژله هايي كه ريختيد داخل پيركس يا ديس بيرون بياريد و با چاقو برش بزنيد بريزيد داخل قالب (هردو رنگ ژله رو) و در اخر رو شون ژله ي الورا +يك عددبستني وانيلي بريزيد
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کوکوسیب_زمینی
✏️مواد لازم
🔸سیب زمینی یک کیلو
🔸تخم مرغ=4 تا 5 عدد
🔸پکینگ پادر یا جوش شیرین=یک قاشق مرباخوری سرخالی
🔸نمک و فلفل=به مقدار کافی
♨️طرز تهیه کوکوی سیب زمینی برای ۴ نفر:
🔹سیب زمینی را می پزیم و پوست می کنیم و از رنده یا ماشین رد می کنیم، بعد تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب می زنیم تا کاملا کف کند. کمی نمک و فلفل و بیکینگ پودر را داخل تخم مرغ می ریزیم و سیب زمینی را که کاملا سرد شده است داخل مایه تخم مرغ اضافه می کنیم و بهم می زنیم.
🔹در تابه یا ظرف نسوزی سه چهار قاشق سوپخوری روغن می ریزیم می گذاریم داغ شود و مایه را در روغن می ریزیم حرارت را ملایم می نمائیم با پشت قاشق روی آنرا صاف می کنیم تا سطح آن در همه جا به یک اندازه شود درب تابه را می گذاریم حرارت را باز هم کمی ملایمتر می کنیم تا مایه کاملا بسته شده قابل بریدن شود.
@mivhe71
#مربای_شلیل
طرز تهیه:
برای درست کردن مربای شلیل ، از شلیل های سفت با پوست قرمز استفاده کنید ، شلیلها رو نازک خرد نکنید تا بعد از پخت له نشه ، حتما شلیل ها رو با پوست خرد کنید ، بعد از خرد کردن شلیل رو وزن کنید برای هر یک کیلو شلیل خرد شده هفتصد گرم شکر نیاز دارید ، شکر رو روی شلیل بپاشید و یک شب بذارید تو یخچال بمونه .
بعد از یک شب شلیلها حسابی آب میندازه و اصلا نیاز به اضافه کردن آب نداره .
شلیل رو بذارید روی حرارت ملایم تا شکر ها آب بشه ، بعد از اون حرارت رو ، روی متوسط رو به بالا تنظیم کنید تا مربا بجوشه ، در حین پخت کف روی مربا رو حتما بگیرید تا بعد از پخت مربا شفاف بشه .
حدودا نیم ساعت تا چهل دقیقه طول میکشه تا شربت قوام بیاد . پنج دقیقه آخر چند قطره آبلیمو ترش تازه اضافه کنید تا مربا شکرک نزنه و حرارت رو خاموش کنید و بذارید مربا تو قابلمه پخت سرد بشه .
بعد بریزیدش تو شیشه تمیز و بعد هم نوش جانتون
@mivhe71