eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از یاد مرگ و قیامت
‌کسی پیشرفت میکنه که... @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر سرد= ۱ لیوان نشاسته ذرت یا گندم= ۲ ق غ آرد برنج= ۲ ق غ اسانس توت فرنگی= چند قطره توت فرنگی پوره شده= نصف پیمانه شکر=۴ ق غ اول نصف پیمانه توت فرنگی ها رو پوره میکنیم از صافی رد کردم تا پرز ها و تخم های توت فرنگی جدا بشه شیر سرد و آرد برنج و نشاسته رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه و هیچ گلوله ای نداشته باشه بعد روی حرارت ملایم قرار میدیم و شکر رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه حرارت باید پایین باشه تا در عین غلظت پیدا کردن بوی خامی نشاسته و آرد برنج هم گرفته بشه وقتی فرنی غلظت گرفت اسانس رو اضافه میکنم و حرارت رو خاموش میکنیم و پوره توت فرنگی رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین الویه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کدو ۵عدد-گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم گوجه‌فرنگی ۳ عدد-غوره ۲ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد-رب گوجه ۱قاشق غذاخوری اول کدوهارو حلقه حلقه برش زدم و به مدت یک ساعت گذاشتم جلو آفتاب تا خشک‌بشه اینجوری روغن جذبش نمیشه حالا تو روغن شناور سرخشون کردم پیاز رنده ریز کردم گذاشتم یکم تغییر رنگ بده و گوشت چرخ کرده بهش اضافه کردم نمک و فلفل و زردچوبه هم‌زدم خوب تفت دادم گوجه فرنگیام رنده درشت کردم به گوشت چرخ‌کرده اضافه کردم در ماهی تابه گذاشتم تا آب کوجه به خرد گوشت بره و سرخ شه و یک قاشق ربم اضافه کردم در آخر غوره هم ریختم شعله رو کم کردم تا حسابی خوشمزه بشه @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد