میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#_نان_کدو_حلوایی
موادلازم:
3 1/3 پیمانه آرد کامل
• دو قاشق چایخوری جوش شیرین
• دو قاشق چایخوری پودر دارچین
• 1.5 دو قاشق چایخوری نمک
• یک دو قاشق چایخوری جوز هندی
• 1.5 پیمانه شکر
• 1.5 پیمانه شکر قهوه ای
• یک پیمانه روغن گیاهی
• 4 عدد تخم مرغ
• 2/3 پیمانه آب
• 425 گرم پوره کدوحلوایی
• 3 قاشق غذاخوری کره آب شده
• دو پیمانه خاکه قند
• دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
• یک قاشق غذاخوری شیر
• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
• نصف قاشق چایخوری پودر قهوه فوری
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• شیر
✍طرز تهیه:
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. کف قالب نان را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید .در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش شیرین، دو قاشق چایخوری دارچین، نمک و جوز هندی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2. در یک کاسه بزرگ تر، شکر، شکر قهوه ای و روغن را با همزن برقی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس، مخلوط آرد و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در انتها، پوره کدوحلوایی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس آنها را داخل قالب ها بریزید.
3. حدود 40 تا 60 دقیقه آنها را در فر بپزید.
4. پیش از سرو، ده دقیقه بیرون بگذارید تا خنک شوند.
5. برای کرم کاکائویی روی نان، در یک کاسه کوچک کره را به مدت 30 ثانیه با همزن برقی بزنید. یک پیمانه خاکه قند، پودر کاکائو، یک قاشق غذاخوری شیر، نصف قاشق چایخوری دارچین، پودر قهوه و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
یک پیمانه شکر را اضافه کنید و شیر را یک قاشق یک قاشق اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. این کرم را روی نان بریزید و نان را چندین ساعت یا حتی یک شب تا صبح داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس برش دهید
@shirini71
@mivhe71