میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#_تارت_تخم_مرغ_با_سبزیجات
موادلازم:
آرد یک و نیم لیوان
کره صد و هفتاد گرم
آب سرد دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک به مقداری
برای روی تارت :
ژامبون صد و هفتاد گرم
فلفل قرمز کاپیا یک عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
خامه چهار یا پنج قاشق غذاخوری
آویشن تازه،فلفل سیاه به مقداری
تخم مرغ یک عدد
پنیر پنجاه گرم
✍طرز تهیه:
برای تهیه خمیر نمک و کره و آرد را با هم به صورت خیس مخلوط کنید تا زمانی که مل ماس شود و سپس با نوک انگشتتان به هم بزنید و تخم مرغتان را اضافه کنید.
خمیرتان را با نایلون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
برای روی این تارت ژامبون ها و فلفل قرمز کاپیا را در روغن زیتون به مقداری تفت دهید.
خامه و آویشن تازه و نمک و فلفل سیاه را با هم در یک ظرف سس به مقدار کمی داغ کنید و سپس از روی گاز بردارید.
از خمیری که استاحتش دادید برای اینکه رویش را تزیین کنید مقداری جدا کرده و کنار بگذارید.
بقیه خمیر را روی میزی که آردی کرده اید بگذارید و به صورتی که از ظرف تارت شما بزرگتر باشد بازش کنید.
خمیرتان را در ظرفیکه چرب کرده اید بگذارید.
روی خمیرتان را با چنگال سوراخ هایی را بیاندازید.
مخلوط ژامبون و فلفل را روی خمیر بریزید و رویش را خامه بمالید.
تخم مرغ را بشکنید و زرده اش را جدا کنید و به آن پنیر بزنید و روی تارت بریزید.
خمیری را که جدا کرده اید به صورت نازک باز کنید و روی تارتتان را شکل دهید.
تارت صبحانه ی خود را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده اید به مدت سی تا چچهل دقیقه بپزید.
تارتتات را به صورت داغ سرویس کنید. نوش جان…
@shirini71
@mivhe71
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_شیرینی_پزی
#تزیین
ایده های خیلی خوشگل برای پخت کوکی
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰ دقیقه تا پفکیترین دونات☺️
مواد لازم :
شکر ۴ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
ماست شیرین ۵ ق غ
بیکینگ پودر ۱.۵ ق چ
آرد سفید ۲ پیمانه
وانیل ½ ق چ
روغن ۵ ق غ