eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین فینگرفود @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
موادلازم: آرد یک و نیم لیوان کره صد و هفتاد گرم آب سرد دو قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد نمک به مقداری برای روی تارت : ژامبون صد و هفتاد گرم فلفل قرمز کاپیا یک عدد روغن زیتون دو قاشق غذاخوری خامه چهار یا پنج قاشق غذاخوری آویشن تازه،فلفل سیاه به مقداری تخم مرغ یک عدد پنیر پنجاه گرم ✍طرز تهیه: برای تهیه خمیر نمک و کره و آرد را با هم به صورت خیس مخلوط کنید تا زمانی که مل ماس شود و سپس با نوک انگشتتان به هم بزنید و تخم مرغتان را اضافه کنید. خمیرتان را با نایلون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا استراحت کند. برای روی این تارت ژامبون ها و فلفل قرمز کاپیا را در روغن زیتون به مقداری تفت دهید. خامه و آویشن تازه و نمک و فلفل سیاه را با هم در یک ظرف سس به مقدار کمی داغ کنید و سپس از روی گاز بردارید. از خمیری که استاحتش دادید برای اینکه رویش را تزیین کنید مقداری جدا کرده و کنار بگذارید. بقیه خمیر را روی میزی که آردی کرده اید بگذارید و به صورتی که از ظرف تارت شما بزرگتر باشد بازش کنید. خمیرتان را در ظرفیکه چرب کرده اید بگذارید. روی خمیرتان را با چنگال سوراخ هایی را بیاندازید. مخلوط ژامبون و فلفل را روی خمیر بریزید و رویش را خامه بمالید. تخم مرغ را بشکنید و زرده اش را جدا کنید و به آن پنیر بزنید و روی تارت بریزید. خمیری را که جدا کرده اید به صورت نازک باز کنید و روی تارتتان را شکل دهید. تارت صبحانه ی خود را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده اید به مدت سی تا چچهل دقیقه بپزید. تارتتات را به صورت داغ سرویس کنید. نوش جان… @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰ دقیقه تا پفکی‌ترین دونات☺️ مواد لازم : شکر ۴ ق غ تخم مرغ ۱ عدد ماست شیرین ۵ ق غ بیکینگ پودر ۱.۵ ق چ آرد سفید ۲ پیمانه وانیل ½ ق چ روغن ۵ ق غ