#پاستیل_زنجبیل
زنجبیل تازه 200 گرم
نشاسته گل درشت نصف لیوان
پودر ژلاتین 4 قاشق پر
شکر یک لیوان
آب 3 لیوان
زنجبیل تازه رو با رنده ریز رنده میکنیم و میذاریم با یک لیوان آب خوب بپزه بعد میکسش میکنیم با غذاساز یا مخلوط کن و از صافی ردش میکنیم و حسابی فشار میدیم تا کامل عصارش خارج بشه عصاره رو داخل قابلمه ای روی حرارت میذاریم. دولیوان باقیمانده آب هم روش میریزیم.(من نصف قاشق غذاخوری پودر دارچین و نصف قاشق هم پودر هل ریختم که اختیاری هست نشاسته رو با مقداری آب سرد حل میکنیم تا مثل شیر سفید بشه . پودر ژلاتین هم با آب سرد حل میکنیم بعد روی بخار کتری بن ماری میکنیم تا شفاف بشه بعد نشاسته و ژلاتین حل شده و شکر رو هم اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا مایع مون مثل فرنی غلیظ بشه حدودا بیست دقیقه بعد داخل سینی یا ظرف مسطح میریزیم و داخل یخچال میذاریم. یک شب داخل یخچال بمونه. فرداش با چاقو بصورت مکعب های کوچیک برش میدیم. بعد داخل آردمیغلطونیم تا چسبندگیش ازبین بره
@shirini71
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات قلبی مخصوص ابراز علاقه🤤
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنوفه خیلی خوشمزست مخصوصا اگه پنیری باشه 🥸💚
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد گرجی:
بادمجون کبابی
فلفل دلمه ای کبابی
مرغ پخته ریش شده(سینه مرغ بهتره)
پیاز بنفش
گردو
کمی جعفری
سس این سالاد سس انار هست، به جاش میتونید سس سویا یا رب انار رقیق بریزید. من تو این سالاد جوانه گندم هم ریختم خوب شده 😍
نوش جون
10.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سزار با شنیسل😍😋
• من برای خودمون تو خونه سزار و با شنیسل درست میکنم هم راحت تره هم خوشمزه تر
کاهو پیج
شنیسل یا مرغ مزه دار شده و گریل شده
گوجه
زیتون
پنیر پارمسان
نون تست