🍎طرز تهیه مربای سیب🍎
👩🍳مواد لازم
شکر : ۱ کیلوگرم
سیب : ۱ کیلوگرم
گلاب : نصف پیمانه
زعفران غلیظ : ۱ قاشق مرباخوری
جوهر لیمو سیتریک اسید : نصف قاشق چایخوری
آب : ۲ پیمانه
🔷️طرز تهیه :
ابتدا آب و شکر را درون قابله ای بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
سیب ها را هم پس از شستن پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید. دقت کنید هسته های آن را حین خرد کردن جدا کنید. وقتی شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد سیب ها را داخل آن شهد بریزید و حرارت را کم کنید تا سیب به مدت ۱ ساعت به آرامی با حرارت کم بپزد. حتما در هنگام پخت کف هایی که رو ی مربا می آیند را با قاشق بگیرید تا مربا شفاف شود.
بعد از اینکه سیب ها پخت در مرخله آخر پخت زعفران را به همراه جوهر لیمو و گلاب به مربا اضافه کنید و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید. و وقتی مربا سرد شد آنها را در ظرف های درب دار تمیز و خشک در یخچال نگهداری کنید.
@mivhe71
سوپ تره فرنگی
#سوپ_تره_فرنگی
تره فرنگي ٣ بوته
پياز متوسط ١ عدد
هويج ١ عدد
سيب زميني كوچك ١ عدد
شير ١ پيمانه
خامه ٢ ق غ
كره ٥٠ گرم
آرد ٢ ق غ
آب مرغ به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
تره فرنگي و پياز نگيني شده رو با كره تفت بدين
آرد رو اضافه كنين تفت بدين تا زماني كه بوي خاميش از بين بره
هويج، سيب زميني نگيني شده و آب مرغ رو اضافه كنين بزارين كه جا بيوفته
در آخر شير و خامه و نمك و فلفل رو اضافه كنين
🍔 @mivhe71
#لیمو_پرورده
لیمو : ۲ کیلو
شکر : ۲ کیلو
سر و ته لیموها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم(حتما باید در بیارید چون تلخ میشه)حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیموها ریختم وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب گذاشتم تا دو روز بهش دیت نزدم بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یکبار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیموها بشه و تا چهل روز هر دو روز یکبار هم بزنید تا لیموها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال
🍔 @mivhe71
#کمبه_ترکی
مواد لازم:
1 بسته خامه
نصف لیوان شیر
1 عدد تخم مرغ (زرده)
1 ق غ پودر خمیرمایه
1 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان قهوه روغن
3 لیوان آرد (اگر کافی نیست ، می توانید 1 لیوان دیگر اضافه کنید)
طرز تهیه:
ابتدا خامه و شیر را در یک ظرف می ریزیم تا مخلوط شود. مخمر ، خامه ،شکر را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. مواد دیگر را اضافه می کنیم و به تدریج آرد را اضافه می کنیم تا یک خمیر نرم بدست آید.
پس از اتمام فرآیند ورز دادن خمیر ، ظرف خمیر را برای مدت 1 ساعت استراحت میدیم..
خمیر خود را با روغن،طبق تصویر در سینی باز میکنیم. ونیم ساعت استراحت میدیم.
خمیر را با نوک انگشتان شکل می دهیم
زرده تخم مرغ را رویش میمالیم،کنجد را پاشیده و در فر 180 درجه از قبل گرم شده می گذاریم.
آن را می پزیم تا قهوه ای شود.
🍔 @mivhe71