eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین نون و پنیر @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
موادلازم: آرد یک و نیم لیوان کره صد و هفتاد گرم آب سرد دو قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد نمک به مقداری برای روی تارت : ژامبون صد و هفتاد گرم فلفل قرمز کاپیا یک عدد روغن زیتون دو قاشق غذاخوری خامه چهار یا پنج قاشق غذاخوری آویشن تازه،فلفل سیاه به مقداری تخم مرغ یک عدد پنیر پنجاه گرم ✍طرز تهیه: برای تهیه خمیر نمک و کره و آرد را با هم به صورت خیس مخلوط کنید تا زمانی که مل ماس شود و سپس با نوک انگشتتان به هم بزنید و تخم مرغتان را اضافه کنید. خمیرتان را با نایلون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا استراحت کند. برای روی این تارت ژامبون ها و فلفل قرمز کاپیا را در روغن زیتون به مقداری تفت دهید. خامه و آویشن تازه و نمک و فلفل سیاه را با هم در یک ظرف سس به مقدار کمی داغ کنید و سپس از روی گاز بردارید. از خمیری که استاحتش دادید برای اینکه رویش را تزیین کنید مقداری جدا کرده و کنار بگذارید. بقیه خمیر را روی میزی که آردی کرده اید بگذارید و به صورتی که از ظرف تارت شما بزرگتر باشد بازش کنید. خمیرتان را در ظرفیکه چرب کرده اید بگذارید. روی خمیرتان را با چنگال سوراخ هایی را بیاندازید. مخلوط ژامبون و فلفل را روی خمیر بریزید و رویش را خامه بمالید. تخم مرغ را بشکنید و زرده اش را جدا کنید و به آن پنیر بزنید و روی تارت بریزید. خمیری را که جدا کرده اید به صورت نازک باز کنید و روی تارتتان را شکل دهید. تارت صبحانه ی خود را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده اید به مدت سی تا چچهل دقیقه بپزید. تارتتات را به صورت داغ سرویس کنید. نوش جان… @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیاز درشت یک عدد دو حبه سیر رنده شده سس مایونز دو قاشق غ خ سس کچاب دو قاشق غ خ زعفران یا زردچوبه به مقدار لازم آبلیمو یک قاشق غ خ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم همه این مواد رو با هم مخلوط میکنم و از شب قبل بالها رو تو این مواد میخوابونم برای پخت، بالها رو داخل سینی فر میچینم و به مدت ۴۰ دقیقه داخل آون توستر با دمای ۲۵۰ درجه با المنت بالا پایین روشن درست میکنم. خیلی خوشمزه میشه پیشنهاد میدم حتما همراه با سیب زمینی تنوری مخصوص دنجولی امتحان کنین. @shirini71 @mivhe71
76.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه کوفته ریزه 🧆 ༺┄┄┅┅✿❀✿┅┅┄┄༻
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•املت گوجه و پنیر خامه‌ای😋• جذاب تر و خوشمزه تر از این املت نداریم🤩
15.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍مواد لازم ۲ لیوان شیر ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱/۲ لیوان شکر ۱ لیوان پوره کدوحلوایی پخته ۱۰۰ گرم خامه هل و دارچین و وانیل کمی زعفران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا