#نان_پنبه_ای😋
آرد سفید : 300 گرم
شکر: 60 گرم
شیر خشک: 10 گرم
مخمر(خمیر مایه فوری): 5 گرم
کره:30 گرم
نمک: 2 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
خامه: 40 گرم
شیر به اندازه لازم
🍜طرز تهیه
شیرخشک+شکر+مخمرو آرد الک شده رو مخلوط کنید ـ
یه کاسه روی ترازو بگذارید حالا ترازو رو روشن کنید ، خامه تو کاسه بریزید بقدر 40 گرم بعد تخم مرغ ها رو توش بشکنید حالا اونقدری شیر اضافه کنید تا ترازو عدد 215 گرم رو نشون بده ،
مواد رو مخلوط کرده قاطی مواد خشک کنید نمک و کره نرم شده رو بخورد خمیر بدید و ورزبدید ، توی کاسه بگذارید 1 ساعت خمیر وربیاد ، بعد از خمیر چونه هایی درست کنید و توی قالب با کره چرب شده و آرد پاشی شده بگذارید ، استراحت دوم بهش بدید یکربع ، رومال یه تخم مرغ کامل با یه قاشق شیر و کمی وانیل بزنید ، البته هر رومالی خودتون دوست داشتید میتونید بزنید ، توی فر با دمای 170 درجه 20 دقیقه بپزید.
نکات مهم
👈اندازه گیری مواد با ترازو هست و جایگزینی پیمانه نداره
👈درصورت تغییر اندازه ی مواد دیگه این بافت لطیف و پنبه ای رو نخواهید داشت حتی میزان شکر دقیق باید اندازه ی دستور باشه.
@mivhe71
#اسپاگتی_تن_ماهی
#ماکارانی
#غذای_فوری
اسپاگتی : یک بسته ۵۰۰ گرمی
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
کنسرو ماهی تُن : دو قوطی
پیاز متوسط : یک عدد
لیمو ترش : یک عدد
نمک ، فلفل ، زردچوبه : به میزان لازم
پودر پاپریکا ، پودرسیر : به دلخواه
جعفری : مقداری برای تزیین
پنیر موتزارلا یا پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم
پنیر پارمزان : برای تزیین به داخواه
طرز تهیه🔥
۱.اول از همه آب رو داخل قابلمه جوش بیارید و یه کمی داخلش نمک و روغن بریزید
۲.اسپاگتی ها رو بندازید توش و اجازه بدید مغز پخت بشه
۳.بعد میریم سراغ موادش باید پیاز مون رو داخل روغن و زردچوبه تفت بدیم
۴.من برای اینکه اسپاگتیم چرب نشه از روغن داخل خود کنسرو برای سرخ کردن استفاده میکنم
۵.بعد از اینکه رنگ پیازم طلایی شد گوجه های رنده شده رو داخلش میریزم و خوب تفت میدم تا حدی که آبش کشیده بشه و سرخ شه
📍من برای راحتی کار از پوره گوجه کنسروی استفاده کردم، اگه دیدید گوجه هاتون بی رنگ هست یه ق غ رب گوجه هم میتونید بهش اضافه کنید
۶.بعدش کنسرو ماهی تُن رو بهش اضافه میکنم همراه با ادویه هام
۷.بعد اسپاگتیم رو که مغز پخت شده و آبکش کردم به موادم اضافه کرده و روی حرارت متوسط مخلوط میکنم
۸.وقتی خوب مخلوط شد پنیر پیتزا یا موتزارلا رو داخلش ریخته و برای ده دقیقه در قابلمه رو میذارم تا پنیر داخلش آب بشه
۹.بعد میکشم داخل بشقاب سِرو این اسپاگتی نیاز به دم کشیدن نداره فقط در حدی که پنیر داخلش آب بکشه اکی هست
۱۰.یه مقدار جعفری خرد شده و پنیر پارمزان به دلخواه و یه کم لیمو ترش تازه اگه خواستید روش میریزید
chef_neda
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میوه_آرایی
تزیین سیب و یه ترفند که چیکار کنیم سیب خردشده سیاه نشه.
#کلیپ_تصویری
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_حلوا_شکری_تابه_ای
@mivhe71
شیر 1 پیمانه
خمیرمایه یک و نیم قاشق چایخوری
شکر 3 قاشق سوپخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
آرد 300 گرم(تقریبی)
روغن و کره برای سرخ کردن
مواد میانی:
کره نرم 50 گرم
حلوا شکری 200 گرم، له شده
طرز تهیه:
برای تهیه خمیر، در کاسه مناسبی شیر ولرم و مقداری از شکر را مخلوط کرده و خمیرمایه را روی سطح آن بپاشید. آن را چند دقیقه کنار بگذارید تا خمیرمایه عمل کرده و پف کند. سپس بقیه شکر و مقداری از آرد را همراه با نمک به مواد اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. بقیه آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود. سپس در حال همزدن در صورت نیاز به تدریج آرد اضافه کنید. خمیر را به روی سطح کار منتقل کرده و خوب ورز دهید تا یکدست و کشدار شود و چسبندگیش کم شود. خمیر آماده را در کاسه چرب شده قرار داده و روی آن را با دستمال بپوشانید و به مدت حدود یک ساعت کنار بگذارید تا پف کرده و حجمش دوبرابر شود. بعد از این مدت پف خمیر را با دست گرفته و آن را به گلولههای کوچکی حدود 50 گرمی تقسیم کنید. خمیر را با وردنه، بسیار نازک باز کرده و با رعایت کمی فاصله از لبه خمیر، بک لایه کره نرم شده روی آن بمالید، سپس یک لایه حلوا شکری له شده روی خمیر پخش کرده و آن را رول کنید تا لولهای شود. رول به دست آمده را به صورت مارپیچی دور خودش پیچیده و با دست یا وردنه مجدداً آن را نازک کنید تا به ضخامت حدود 4 میلیمتر برسد. یا اینکه خمیر را مثل پیراشکی ببندید تا نیمدایره شود. کره را در تابه ذوب کرده و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید و نانها را روی شعله بسیار ملایم سرخ کنید تا هم طلایی شده و هم بپزند. بعد برگردانید تا سمت دیگرش نیز طلایی شود. حرارت باید بسیار ملایم بوده و پخت هر سمت حدود 15 دقیقه زمان ببرد. سپس از تابه خارج کرده و در دستمال بپیچید تا تاز بماند.
نکته:
-میتوانید به جای حلوا شکری از خرمای پوره شده نیز استفاده کنید.
-دقت کنید که خمیر موقع کار پاره نشود، در غیر اینصورت حلواشکری از خمیر بیرون زده و در طول پخت میسوزد.