#کباب_بیتی
یوفکا یک عدد بزرگ
کره یک ق غ
گوشت چرخکرده
تخم مرغ یک عدد
پیاز رنده شده یک عدد
سیر له شده یک حبه
رب فلفل تند یک قاشق چایخوری
آرد سوخاری
پودر فلفل قرمز/فلفل سیاه/آویشن/نمک
مواد لازم برای رومال:
کره ۱ ق غ
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
نمک/آب
یک قاشق کره رو آب کنید.یوفکا رو باز کنید کره بزنید.مثل تصویر تا بزنید و در قسمت صاف یوفکا مواد میانی بزارید(تمام مواد به جز کره رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید)و کناره های یوفکارو تا بزنید و رول کنید.و به اندازه دو بند انگشت علامت بزنید و برش بدید.و مانند تصویر سیخ چوبی فرو کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سیخ هارو روش بزارید کنارش گوجه،فلفل بزارید.و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه تا زمانیکه برشته شه بپزید
@mivhe71
سالاد خوشمزه
دو عدد سیب زمینی پخته وخنک شده که مکعبی خرد کردم
کمی پیازچه خرد شده
یک عدد تخم مرغ پخته شده که ریز خرد کردم
کمی تربچه
دو عدد خیار خرد شده
برای سس:
سس مایونز و سس خردل
نمک فلفل
ابلیمو
همه مواد رو مخلوط کرده و سرو کنید
@mivhe71
کوکو سبزی
۴۰۰ گرم سبزی کوکو (تره، جعفری، گشنیز، شوید)
۲ عدد تخم مرغ
۱ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
زرشک و گردو در صورت تمایل برای تزیین
نمک فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
تخم مرغ هامون رو فقط در حدی هم بزنیم که از لختگی دربیان سبزی های خورد شده، سیر، نمک، فلفل و زرچوبه رو هم به تخم مرغ اضافه میکنیم مواد رو هم میزنیم تا یکدست بشن حالا مایه کوکو رو داخل ماهیتابه ای که کمی روغن داخلش ریخته و چربش کردیم میریزیم و اجازه میدیم تا کوکو با حرارت ملایم هم بپزه و هم زیرش سرخ بشه بهتره در این مرحله در ماهیتابه بسته باشه وقتی کوکو خودشو گرفت برش میگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه
@mivhe71
#نان_ارمنی
مواد لازم:
آردسفيد 250 گرم+( پنجاه گرم رو احتیاط باشه شاید لازم نشه همه سیصد گرم آرد)
ماست نصف پيمانه
کره 50گرم
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
مایه خمیر نصف قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
وانیل کمی
من از کمی پودرهل هم استفاده کردم .
مواد میانی گاتا:
آردنصف پیمانه
شکر( ترجیحا قهوه ای)نصف پیمانه
دارچین یک قاشق چایخوری
کره70 گرم
مغزگردوی خردشده درشت یک پیمانه سرخالی
طرز تهیه مواد میانی :
کره رو آب کنید فقط مایع شود کافیه داغ نشه بعدتخم مرغ ووانیل رو اضافه کرده بزنید با چنگال،ماست و روغن مایع رو اضافه کرده خوب مخلوط كنيدبعد آرد وخمیرمایه و بکینگ پودر را اضافه میکنیم کمی ورز ميدهيم.بمدت يك ساعت جای گرم ميپوشونيم واستراحت ميديم. دراین فاصله مایه میانی رو اماده میکنیم:
کره رو با ارد رو حرارت میذاریم تا بوی خامی ارد گرفته بشه،بعد گردو رو اضافه کرده ازروى حرارت برمیداریم و بقیه مواد رو اضافه میکنیم.
خمیررو بعدازاستراحت دو قسمت کرده کمی پهن کرد مواد رو وسط خمير میریزیم دور خمیر رو جمع میکنیم تا مواد وسط خمير قرار بگیرد با دست روی ان رو کمی فشار میدیم وبقيه خميررو روش ميذاريم ودوباره روشو صاف ميكنيم توی سینی فر بزارید تخم مرغ زده شده با یک قاشق غذاخوری خامه مخلوط کنید و رومال کنید با چاقوسوراخ روى نون ايجاد کنید در فر گرم شده بادرجه180 بمدت 30_25 دقیقه بپزید میتونید از گریل هم برای خوشرنگ تر شدن روی گاتا استفاده کنید.
@mivhe71