eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
سالاد خوشمزه دو عدد سیب زمینی پخته وخنک شده که مکعبی خرد کردم کمی پیازچه خرد شده یک عدد تخم مرغ پخته شده که ریز خرد کردم کمی تربچه دو عدد خیار خرد شده برای سس: سس مایونز و سس خردل نمک فلفل ابلیمو همه مواد رو مخلوط کرده و سرو کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوکو سبزی ۴۰۰ گرم سبزی کوکو (تره، جعفری، گشنیز، شوید) ۲ عدد تخم مرغ ۱ قاشق مربا خوری سیر رنده شده زرشک و گردو در صورت تمایل برای تزیین نمک فلفل و زرچوبه به مقدار لازم تخم مرغ هامون رو فقط در حدی هم بزنیم که از لختگی دربیان سبزی های خورد شده، سیر، نمک، فلفل و زرچوبه رو هم به تخم مرغ اضافه میکنیم مواد رو هم میزنیم تا یکدست بشن حالا مایه کوکو رو داخل ماهیتابه ای که کمی روغن داخلش ریخته و چربش کردیم میریزیم و اجازه میدیم تا کوکو با حرارت ملایم هم بپزه و هم زیرش سرخ بشه بهتره در این مرحله در ماهیتابه بسته باشه وقتی کوکو خودشو گرفت برش میگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آردسفيد 250 گرم+( پنجاه گرم رو احتیاط باشه شاید لازم نشه همه سیصد گرم آرد) ماست نصف پيمانه کره 50گرم روغن مایع 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد مایه خمیر نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری وانیل کمی من از کمی پودرهل هم استفاده کردم . مواد میانی گاتا: آردنصف پیمانه شکر( ترجیحا قهوه ای)نصف پیمانه دارچین یک قاشق چایخوری کره70 گرم مغزگردوی خردشده درشت یک پیمانه سرخالی طرز تهیه مواد میانی : کره رو آب کنید فقط مایع شود کافیه داغ نشه بعدتخم مرغ ووانیل رو اضافه کرده بزنید با چنگال،ماست و روغن مایع رو اضافه کرده خوب مخلوط كنيدبعد آرد وخمیرمایه و بکینگ پودر را اضافه میکنیم کمی ورز ميدهيم.بمدت يك ساعت جای گرم ميپوشونيم واستراحت ميديم. دراین فاصله مایه میانی رو اماده میکنیم: کره رو با ارد رو حرارت میذاریم تا بوی خامی ارد گرفته بشه،بعد گردو رو اضافه کرده ازروى حرارت برمیداریم و بقیه مواد رو اضافه میکنیم. خمیررو بعدازاستراحت دو قسمت کرده کمی پهن کرد مواد رو وسط خمير میریزیم دور خمیر رو جمع میکنیم تا مواد وسط خمير قرار بگیرد با دست روی ان رو کمی فشار میدیم وبقيه خميررو روش ميذاريم ودوباره روشو صاف ميكنيم توی سینی فر بزارید تخم مرغ زده شده با یک قاشق غذاخوری خامه مخلوط کنید و رومال کنید با چاقوسوراخ روى نون ايجاد کنید در فر گرم شده بادرجه180 بمدت 30_25 دقیقه بپزید میتونید از گریل هم برای خوشرنگ تر شدن روی گاتا استفاده کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای مواد داخل دلمه ها از‌ گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...‌برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا