#نان_ارمنی
مواد لازم:
آردسفيد 250 گرم+( پنجاه گرم رو احتیاط باشه شاید لازم نشه همه سیصد گرم آرد)
ماست نصف پيمانه
کره 50گرم
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
مایه خمیر نصف قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
وانیل کمی
من از کمی پودرهل هم استفاده کردم .
مواد میانی گاتا:
آردنصف پیمانه
شکر( ترجیحا قهوه ای)نصف پیمانه
دارچین یک قاشق چایخوری
کره70 گرم
مغزگردوی خردشده درشت یک پیمانه سرخالی
طرز تهیه مواد میانی :
کره رو آب کنید فقط مایع شود کافیه داغ نشه بعدتخم مرغ ووانیل رو اضافه کرده بزنید با چنگال،ماست و روغن مایع رو اضافه کرده خوب مخلوط كنيدبعد آرد وخمیرمایه و بکینگ پودر را اضافه میکنیم کمی ورز ميدهيم.بمدت يك ساعت جای گرم ميپوشونيم واستراحت ميديم. دراین فاصله مایه میانی رو اماده میکنیم:
کره رو با ارد رو حرارت میذاریم تا بوی خامی ارد گرفته بشه،بعد گردو رو اضافه کرده ازروى حرارت برمیداریم و بقیه مواد رو اضافه میکنیم.
خمیررو بعدازاستراحت دو قسمت کرده کمی پهن کرد مواد رو وسط خمير میریزیم دور خمیر رو جمع میکنیم تا مواد وسط خمير قرار بگیرد با دست روی ان رو کمی فشار میدیم وبقيه خميررو روش ميذاريم ودوباره روشو صاف ميكنيم توی سینی فر بزارید تخم مرغ زده شده با یک قاشق غذاخوری خامه مخلوط کنید و رومال کنید با چاقوسوراخ روى نون ايجاد کنید در فر گرم شده بادرجه180 بمدت 30_25 دقیقه بپزید میتونید از گریل هم برای خوشرنگ تر شدن روی گاتا استفاده کنید.
@mivhe71
#دلمه_کلم
برای مواد داخل دلمه ها از گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن
اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خلاقیت خوشگل با شکلات آب شده 😍🙌
@mivhe71
#قرابیه_شکلاتی🍫🥨
#چوب_شکلاتی
#بیسکوییت_چوبی
مواد خمیر👇
۱۲۵ گرم کره نرم
۱ عدد تخم مرغ
۱ لیوان پودر قند (لیوان استفاده شده ۲۰۰ میلی لیتر)
نصف فنجان چایخوری روغن مایع (فنجان استفاده شده ۱۱۰ میلی لیتر)
۱ فنجان چایخوری پودر نارگیل
۳ ق غ پودر کاکائو
۱ ق چ وانیل شکری و یا نوک ق چ وانیل ایرانی
۲-۲/۵ لیوان آرد (کنترل شده)
۱ ق چ بکینگ پودر
.
مواد رویه👇
۱۴۰-۱۶۰ گرم مخلوط شکلات تلخ و شکلات شیری (ذوب شده به روش بن ماری)
۱ کاسه پودر نارگیل
.
طرز تهیه👇
همه مواد خمیر به غیر از پودر نارگیل و آرد را داخل ظرفی ریخته و مخلوط کنید سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید و ورز دهیدو بعد پودر نارگیل اضافه کرده و ورز دهید (خمیر نرم و لطیفی میباشد)
خمیر را مانند عکس به شکل باریک و بلند (باریکتر از ضخامت انگشت) درست کنید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید کمی با فاصله بچینید.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد کنترل شده بپزید.
بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید خنک شود سپس تا نصفه داخل شکلات ذوب شده فرو کنید و سپس رویش پودر نارگیل بپاشید.
@mivhe71
#کیک_کنجدی
مواد لازم:
چهارعدد تخم مرغ
یک ونیم لیوان شکر
یک لیوان روغن
یک لیوان ماست
دولیوان آرد
یک ق غ خوری بکینگ پودر
قالب هم ۲۵با ارتفاع ۱۰هستش که برای چهارتا تخم مرغ قالب مناسبی هست(من با نصف مواد درست کردم توی قالب بیست در بیست)
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو باخم خوب میزنین تا کرمی بشه،بعد ماست و روغن رو اضافه میکنین و هم میزنین و در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر و خوب هم میزینم تا مایه کیکمون یکدست بشه.کف قالبم رو با روغن مایع چرب کردم و کاملا کنجد پاشیدم و بعد مایه کیکم رو داخلش ریختم و گذاشتم فر،من دمای فرم رو روی ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم.دقت کمیم که هر فری دمای مناسب مخصوص به خودش رو داره.
@mivhe71