eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین کشک بادمجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من یکی دو ساعت میگو‌ ها رو بعد از شستن(پاک شده بود)با نمک وکمی فلفل مخلو ط کردم وگذاشتم یخچال یعنی چون خودم زیاد دوست ندارم خواستم خوشمزه تر بشه  بعد پیاز خرد شده را تفت دادم دوتا حبه سیر هم له کردم وبه پیاز اضافه کردم کمی پیاز سبک شد میگو‌را هم افزوده وتفت دادم کمی هم گردو‌خرد شده ونمک وفلفل سیاه ویه کمی زعفرون هم زدم کشمش وزرشک هم جدا تفت دادم اگر دوست داشتید لابه لای برنج ابکش شده مواد را بریزید ولی من برنج هم جدا  دم گذاشتم وموقع سرو غذا مواد را به برنج اضافه کردم به نظرم این مدل بهتر از ‌مدل میگو‌پفکی بود وخوشمزه بود 🦐🦐 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: شکر ۳ لیوان آرد نشاسته ذرت یا نشاسته‌ ۱ لیوان آب ۵ لیوان گلاب ۱ لیوان روغن ۱ لیوان هل آسیاب شده ۱ قاشق و نصف غذاخوری زعفران اب شده یک‌استکان گردو خرد شده خلال پسته و بادام به میزان دلخواه طرز تهیه: در یک قابلمه تفلون شکر،نشاسته،آب،روغن و گلاب را با هم‌ مخلوط‌ می کنیم با شعله بالا مرتب به هم‌ می زنیم تا وقتی‌ که به جوش اومد. شعله را کمی‌ کمتر کرده و از این به بعد باید تایم‌ بگیریم و قاشق بزنیم حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ساعت. مرتب‌ باید هم‌ بزنیم. بعد از نیم ساعت هل پودر شده را بهش‌ اضافه‌ می کنیم. زعفران آب شده را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که رنگش به دلخواه خودمون باشه. خوب که به هم زدیم و متوجه شدیم حلوا خیلی راحت داخل قابلمه‌ به‌ هم‌ میخوره و از قابلمه جدا میشه‌ کافیه. من تقریبا ۵۰ دقیقه به هم زدم. انواع مغزها را اضافه می کنیم و خوب به هم‌ می زنیم تا کاملا همه جاش یکدست مغز پخش بشه. شعله را خاموش‌ میکنیم. خیلی سریع درون ظرف مورد نظر ریخته و با پشت قاشق همه جای ظرف پخش می کنیم. کمی روغن کناره های ظرف رو میگیره‌ که‌ میشه با دستمال‌ کاغذی از روی حلوا گرفت. خوب که خنک شد به اندازه و شکل دلخواه برش میدیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یادمجان قلمی گوشت خورشتی ۴۰۰گ‌ گوجه فرنگی لپه ۲۰۰ گ پیاز زعفران رب گوجه:۲ق غ نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه بادمجان رو پوست گرفته،نمک بزنین،سرخ کنین لپه رو چند ساعت قبل خیس کنین پیاز رو خرد کرده با گوشت و ادویه رو اضافه کنین،تفت بدین آب بریزین تا بپزه ب رو با روغن تفت بدین ،لپه را اصافه کرده حسابی تفت بدین در اواسط پخت رب و لپه رو اضافه کرده و اجازه بدین کاملا بپزه نمک و فلفل و دارچین و زعفرون به همراه آب غوره ورو اضافه کنین کنار خورش ،بادمجون ها و گوجه های سرخ شده قرار بدین تا مزه دار بشه @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#خورش_قیمه_بادمجان یادمجان قلمی گوشت خورشتی ۴۰۰گ‌ گوجه فرنگی لپه ۲۰۰ گ پیاز زعفران رب گوجه:۲ق غ نمک
یادمجان قلمی گوشت خورشتی ۴۰۰گ‌ گوجه فرنگی لپه ۲۰۰ گ پیاز زعفران رب گوجه:۲ق غ نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه بادمجان رو پوست گرفته،نمک بزنین،سرخ کنین لپه رو چند ساعت قبل خیس کنین پیاز رو خرد کرده با گوشت و ادویه رو اضافه کنین،تفت بدین آب بریزین تا بپزه ب رو با روغن تفت بدین ،لپه را اصافه کرده حسابی تفت بدین در اواسط پخت رب و لپه رو اضافه کرده و اجازه بدین کاملا بپزه نمک و فلفل و دارچین و زعفرون به همراه آب غوره ورو اضافه کنین کنار خورش ،بادمجون ها و گوجه های سرخ شده قرار بدین تا مزه دار بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا