eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍜 نودل 100 گرم سینه مرغ 1 عدد هویج 2 عدد پیاز 1 عدد سیب زمینی 1 عدد جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری سیر 2 حبه نمک و فلفل مقدار لازم سیب زمینی و هویج را پوست بکنید و درشت خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، 2 لیوان آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که سبزیجات بپزند و نرم شوند. سینه مرغ ، سیر و پیاز خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و 4 لیوان آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ بپزد سپس مرغ را خرد کنید و مجدد داخل قابلمه برگردانید. نودل را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید سپس نودل ، سبزیجات پخته و جعفری خرد شده را به مرغ اضافه کنید ، با حرارت کم اجازه دهید سوپ جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و همراه با ماست سرو کنید. 😍 @mivhe71
تزیین میوه کودک
تزیین میوه
مواد لازم: نون تست به میزان لازم سینه مرغ 4عدد ساقه کرفس جوان 5عدد جعفری تازه1 بسته پیازچه 3 عدد گردو نصف پیمانه لیمو تازه 2عدد سس مایونز به میزان لازم پودر اویشن 2 قاشق غ نمک و فلفل سیاه طرز تهیه:سینه های مرغ را بپزید و بعد کاملا ریش ریش کنید,ساقه های کرفس رو ریز ریز خرد کنید,جعفری و پیازچه رو هم ساطوری ریز کنید,همه مواد رو داخل کاسه ای بریزید و با چاشنی ها و مایونز کامل مخلوط و گردو ریز خرد شده رو هم اضافه کنید,لبه های نان تست رو جدا کنید و یه لایه بچینید کف ظرف و بعد یه لایه از مواد روی نون ها یکدست بمالید این کار رو ادامه بدهید تا لایه اخر نون باشه ,حالا با مایونز دیواره ها و روی کیک رو بپوشونید,در اخر با جعفری ساطوری شده دیواره های کیک رو بپوشو نید و با خیار یا چیزهای دیگه تزیین کنید و ازش لذت ببرید....نوش جان @mivhe71
سوسیس یا ژامبون 250 گرم  قارچ 250 گرم کره2 قاشق غذاخوری  سیر 2 حبه ذرت دو ق غ فلفل دلمه ای دو ق غ پنیر گودا یا پنیر پیتزای رنده شده به میزان‌لازم جعفری مقداری سوسیس ها رو خرد یا رنده کنید و سرخ کنید ساقه های قارچو از کلاه آن جدا و خرد کنید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار بدیدو کره اضافه کنید بعد سوسیس های سرخ شده ، ساقه های قارچ خرد شده ، ذرت و فلفل دلمه و سیر اضافه کنید تفت دهید تا تمام مواد نرم و یکدست شوند ، مواد را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده و نصف پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید سینی فرو چرب کنید و قارچ ها راته سینی بچینید بعد داخل هر قارچ مقداری از موادی که آماده کرده اید بریزید و باقی مانده پنیرو روی قارچ ها بریزید سینیو داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده به مدت 10 – 15 دقیقه قرار بدید تا قارچ ها کباب بشه و بهمراه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☕️ از پیمانه قنادی ویا لیوان فرانسوی دسته دار میشه استفاده کرد. 1/2و2 لیوان آرد 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شیر 1 قاشق چایخوری وانیل 2 لیوان شکر(میتونید کمتر بریزید) 2/3 لیوان روغن مایع 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1/2 استکان شیراضافی 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
طرز تهیه: 1. روغن و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا مثل خامه سبک شود. 2. تخم مرغ و وانیل را در حالی که هم میزنید اضافه کنید تا تخم مرغ ها هم خوب پفکی شوند 3. بیکینگ پودر و نصف مقدار آرد را که از قبل الک کرده اید و نصف شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مایه صاف شود سپس بقیه آرد و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه صاف ویکدست شود. 4- قالب کیک را با کره چرب وآرد پاشی کنید (اگه قالبتون نچسب هست فقط کره بزنید)بزارید کنار. 5- مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید و برای قسمت کاکائویی، پودر کاکائو ونصف استکان شیر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید ،
6. مایه کیک را به صورت متناوب آماده شده در قالب بریزید.(طبق عکس). 7. مایه کیک را در قالب بریزید بزارید در طبقه وسط فر را با دمای 180 درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی 45 تا50 دقیقه تا کیک پخته شود(با خلال چک کنید) 8- قالب را بیرون آورده و بزارید تا کیک خنک شود، سپس برش داده و سرو کنید. .
اول از همه بادمجونا رو ميچينيم تو قابلمه يه تركيب از سركه و آب و كمى زردچوبه و نمك درست ميكنيم و ميريزيم روى بادمجونا و ميزاريم روى شعله به مدت حدودا نيم ساعت تا بادمجونا نيم پز بشه بايد مراقب باشيم كه بادمجونا له نشه بعد بادمجونا رو ميزاريم تو آبكش بمونه تا كاملا آب اضافه ش بره و خنك بشه يه تركيب از سير كوبيده شده و نعناع خشك و زردچوبه و فلفل سياه و پودر گلپر درست ميكنيم و داخلش سركه ميريزيم .در حدى سركه ميريزيم كه يه ملات (مثل مايه ى كوكو و كتلت)درست بشه بادمجونا كه خنك شدن وسطش رو يه شكاف كوچيك ميديم و از تركيب سير داخل شكمش ميزاريم و داخل ظرف مناسب ميچينيم و لابه لاش كمى نمك هم ميريزيم (خيلى كم) اگه دوستداريم كه ترشيمون تند بشه يكى دوتا فلفل تند هم لابلاش ميزاريم و نهايتا با تركيب آب و سركه پُر ميكنيم نسبت آب و سركه به ميزان ترش بودن سركه مون بستگى داره، سركه ى من خيلى خيلى خيلى ترش بود و با اينكه نصف نصف آب و سركه استفاده كردم با اين حال بازم خيلى ترش شد 🍔 @mivhe71