eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم‌ : ۱۲۵ گرم کره نرم شده‌ نصف لیوان روغن مایع‌ نصف لیوان شیر‌ نصف لیوان ارده‌ یک قاشق غذاخوری سرکه‌ یک لیوان مخلوط مغز گردو خرد شده‌ یک پاکت بیکینگ پودر(۱۰ گرم)‌ حدود ۳/۵ لیوان آرد‌ (با احتیاط اضافه کنید ممکنه کمتر یا بیشتر استفاده بشه) برای شربت‌: ۲ لیوان شکر ‌ ۲/۵ لیوان آب‌ ۲، ۳ قطره آب لیمو‌ نصف استکان شیره انگور‌‌ طرز تهیه :‌‌ آب، شکر و آب لیمو را تو قابلمه بریزید و بگذارید بجوشه ۱۵ دقیقه که جوشید زیرشو خاموش کنید و بزارید سرد بشه سپس شیره انگور را داخل آن بریزید و حل کنید.‌‌ کره، روغن مایع، شیر، ارده، گردو و سرکه رو تو ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را هم کم کم اضافه کنید و هم بزنید. ورز دهید تا یک خمیر نرمی بدست بیاد. خمیر را با دستتون داخل سینی پهن کنید و سطحشو صاف کنید و روش با چنگال یا مثل من با شونه ی کیک روش خط بندازید، در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه روی آن کمی سرخ شود بپزید.‌ بعد از اینکه از فر در آوردید بزاریز تا کمی از دما بی افتهو بعد شربت سرد را روی آن بریزید وحداقل ۲ ساعت صبر کنید تا شربت جذب شیرینی بشه این مقدار شربت برای ما خیلی شیرین بود بنظرم یک و نیم لیوان شکر بشه و به همون نسبت اب کمتر بهتر میشد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍪 يه دونه تخم مرغ رو با سه قاشق غذاخوري شكر سه قاشق غذاخوري روغن مايع و كمي وانيل هم بزنيد حسابي . يك پيمونه و دو قاشق غذاخوری آرد رو با يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و يك چهارم قاشق چايخوري نمك الك كنيد و به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و در آخر هم يك پيمونه ( پیمونه شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی دسته دار ) سر خالي شير بريزيد و مواد رو حسابي هم بزنيد تا يكدست بشه . تابه نچسب رو بذاريد روي حرارت تا داغ بشه نیاز به چرب کردن نداره ، يك ملاقه از مايه پنيك بريزيد تو تابه وقتي حباب زد برش گردونيد تا سمت ديگه اش با حرارت ملايم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍗🍗 برای این مرغ خوشمزه اول ران مرغ رو اب پز کردم بهمراه پیاز سیر نمک و ادویه. بعد از نیمساعت مرغهارو جدا میکنیم. سه تا ظرف شامل یکی آرد سفید، یکی تخممرغ زده شده، یکی هم آرد سوخاری آماده میکنیم. اول مرغ رو داخل آرد سفید بعد تخممرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا