eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍪 يه دونه تخم مرغ رو با سه قاشق غذاخوري شكر سه قاشق غذاخوري روغن مايع و كمي وانيل هم بزنيد حسابي . يك پيمونه و دو قاشق غذاخوری آرد رو با يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و يك چهارم قاشق چايخوري نمك الك كنيد و به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و در آخر هم يك پيمونه ( پیمونه شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی دسته دار ) سر خالي شير بريزيد و مواد رو حسابي هم بزنيد تا يكدست بشه . تابه نچسب رو بذاريد روي حرارت تا داغ بشه نیاز به چرب کردن نداره ، يك ملاقه از مايه پنيك بريزيد تو تابه وقتي حباب زد برش گردونيد تا سمت ديگه اش با حرارت ملايم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍗🍗 برای این مرغ خوشمزه اول ران مرغ رو اب پز کردم بهمراه پیاز سیر نمک و ادویه. بعد از نیمساعت مرغهارو جدا میکنیم. سه تا ظرف شامل یکی آرد سفید، یکی تخممرغ زده شده، یکی هم آرد سوخاری آماده میکنیم. اول مرغ رو داخل آرد سفید بعد تخممرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عدس پخته‌شده ۲ پیمانه لبوی پخته‌شده ۱ پیمانه، خردشده انار ۱ پیمانه کلم قرمز خردشده ۱ پیمانه گشنیز خردشده نصف فنجان برای سس روغن زیتون یک‌چهارم پیمانه آب لیموترش ۳ ق غ عسل نصف ق چ نمک و فلفل به میزان لازم در یک کاسه‌ی بزرگ، مواد سالاد را مخلوط کنید. در یک کاسه‌ی کوچک‌تر مواد سس را با هم ترکیب کنید تا یک دست شود. سس را به مقدار دلخواه روی سالاد ریخته و نوش جان کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم👇🏻 شیرسه پیمانه شکر یک پیمانه خامه یکصد گرم کره پانزده گرم نشاسته ذرت چهارقاشق سوپخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری طرزتهیه👇🏻 شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قراردهید تا کاراملی شود مواظب باشید شکرنسوزد زمانیکه شکرذوب شدو به رنگ کاراملی دراومد کافیست پودرژلانین را روی یک چهارم از شیر ریخته و به روش بن ماری حل کنید مابقی شیر رو با نشاسته ذرت حل کرده روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم بزنیدتا کمی غلیظ شود سپس نیمی ازآن را داخل شکر کاراملی ریخته هم بزنید تا یک دست شود وقتی خوب حل شدمابقی شیر راکه بانشاسته ذرت مخلوط کرده اید و ژلاتین حل شده رابه مایع شکری اضافه کنید خوب هم بزنید ، حرارت راخاموش کنید وانیل ، خامه ، کره را اضافه کنید سریع هم بزنید تاغلیظ و یکدست شود. سپس مواد آماده شده را داخل قالب مورد نظر ریخته داخل یخچال سه الی چهارساعت بماند تا کاملا ببندد..... @shirini71