#تیتاب
#کیک_تیتاب
مواد لازم👇
آرد=یکونیم لیوان
تخم مرغ=۳ عدد
بکینگ پودر=۲ غ مرباخوری
شیر=نصف لیوان
روغن مایع=نصف لیوان
شکر=۳/۴لیوان
وانیل=نوک ق چ
پودکاکائو=۲ ق غ
(این مقدار مواد اندازه دوتا ماهی تابه رژیمی میشه😉)
😊😊😊😊😊😊😊
موادمیانی ۱
کرمفیل=نصف لیوان
خامه قنادی=نصف لیوان
😊
مواد میانی ۲
پودر قند=یک ق غ سرپر
خامه=نصف لیوان
شیر=سه ق غ
نشاسته ذرت=یک ق مرباخوری سرخالی
🌱من از این مواد استفاده کردم،خیلی راحت همه ٤ مواد رو با هم مخلوط میکنیم،بعد چند دقیقه میزاریم فریزر در میاریم داخل قیف میریزیم و برای بین تیتاپ استفاده میکنیم😀
حالا بریم ببینیم چطور درست میشه🤔 🌱ماهیتابه دوطرفه درشو میبندیم رو روی گاز که شعله پخش کن گذاشتیم حدود ۱۵ دقیقه میزاریم تا گرم بشه.
🌱 اين مواد اندازه دوتا ماهيتابه هست😊
مواد رو كه داخل ماهيتابه ريختيم، در ماهیتابه رو میبندیم و با شعله کم حدود ۲۵ دقیقه زمان میدیم تا بپزه.چند دقیقه اخر با خلال دندون چک میکنیم ببینم پخته یا نه و چون مایع به خلال دندون نچسبیده پس پخته بود.اروم از ماهیتابه درش میارم.داخل دستمال نخی میزارم تا نرم بمونه😊
به همین راحتی😃تی تاپ خوشمزه دارین😍
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
#دسر_فورى 😍😍
لایه زیری پاناکوتا هست
لایه دوم کیک کاکایویی هست که پودرش کردم و روی دسر ریختم
لایه سوم خامه فرم گرفته یا همون قنادی هست با ماسوره روی کیک پایپ کردم.
لایه اخر هم ژله انار هست که تو یه قالب با سطح صاف ریختم گذاشتم یخچال بعد سفت شدن به مربع های ریز برش دادم و روی دسر ریختم در اخر کمی دون انار و یه تیکه کیک گذاشتم میتونین میوه های دیگه رو هم به عنوان تزیین بزارین.
@mivhe71
🍵طرز تهیه آش شلغم با گوشت
🔶مواد لازم
🔸شلغم نگینی درشت خردشده ۴ عدد
🔸عدس یا ماش یا هردو نصف پیمانه
🔸برنج ۱ پیمانه
🔸پیاز ۱ عدد
🔸گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
🔸نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
🔸آب ۸ لیوان
🔸کشک به میزان لازم
🔸نعناع داغ و پیازداغ برای تزیین
🔸اسفناج، گشنیز، تره به میزان لازم
🍵دستور تهیه:
برای تهیه آش شلغم با ماش ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز دهید و کوفتههای قلقلی کوچکی درست کرده، آنها را سرخ کنید.پیاز، عدس، زردچوبه و کمی نمک را با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید پخته شوند. وقتی مواد بالا پخته شدند، برنج را به آنها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.سبزی خردشده و شلغم را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید آش جا بیفتد.آش شلغم را با کمی کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و کوفته قلقلیهای سرخشده تزیین کنید.
نوش جان.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#شیرینی_نوزینه
مواد لازم :
۱۲۵ گرم کره نرم شده
نصف لیوان روغن مایع
نصف لیوان شیر
نصف لیوان ارده
یک قاشق غذاخوری سرکه
یک لیوان مخلوط مغز گردو خرد شده
یک پاکت بیکینگ پودر(۱۰ گرم)
حدود ۳/۵ لیوان آرد (با احتیاط اضافه کنید ممکنه کمتر یا بیشتر استفاده بشه)
برای شربت:
۲ لیوان شکر
۲/۵ لیوان آب
۲، ۳ قطره آب لیمو
نصف استکان شیره انگور
طرز تهیه :
آب، شکر و آب لیمو را تو قابلمه بریزید و بگذارید بجوشه ۱۵ دقیقه که جوشید زیرشو خاموش کنید و بزارید سرد بشه
سپس شیره انگور را داخل آن بریزید و حل کنید.
کره، روغن مایع، شیر، ارده، گردو و سرکه رو تو ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را هم کم کم اضافه کنید و هم بزنید. ورز دهید تا یک خمیر نرمی بدست بیاد. خمیر را با دستتون داخل سینی پهن کنید و سطحشو صاف کنید و روش با چنگال یا مثل من با شونه ی کیک روش خط بندازید، در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه روی آن کمی سرخ شود بپزید. بعد از اینکه از فر در آوردید بزاریز تا کمی از دما بی افتهو بعد شربت سرد را روی آن بریزید وحداقل ۲ ساعت صبر کنید تا شربت جذب شیرینی بشه
این مقدار شربت برای ما خیلی شیرین بود بنظرم یک و نیم لیوان شکر بشه و به همون نسبت اب کمتر بهتر میشد
@mivhe71