میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_ارده
مواد لازم:
یک ایتکان روغن مایع
یک استکان شیر
یک استکان آب
سه قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق چایخوری خمیرمایه خشک فوری
3_3/5 لیوان آرد
برای وسط خمیر:
یک لیوان ارده
نصف لیوان شکر
برای رومال:
یک عدد زردهی تخممرغ
یک قاشق روغن مایع
گردوی خرد شده
طرز تهیه:
خمیر مایه شکر و شیر و آب ولرم را مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا شکر و خمیرمایه حل شود.
روغن مایه را هم مخلوط میکنیم آرد را کمکم اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود.
خمیر را به چهار قسمت تقسیم میکنیم و روی چانهها را پوشانده و یک ساعت استراحت میدهیم.
شکر را با ارده مخلوط میکنیم.
هر چانه را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه تا جایی که بتوانیم نازک باز میکنیم از مخلوط ارده و شکر روی خمیر چند قاشق ریخته و با فاصله از کنارهها روی خمیر پخش میکنیم.
از یک طرف خمیر را رول میکنیم و به شکل حلزونی پیچیده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداختهایم قرار میدهیم.
روی خمیرها را با مخلوط زرده و روغن مایع رومال زده و گردو یا کنجد میپاشیم.
یک ربع داخل سینی استراحت داده و در فری که روی 200 درجه گرم شده با حرارت از بالا و پایین تا طلایی شدن روی نانها میپزیم.
🍔 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پای_سیب
ابتدا1ليوان شکر 3تخم مرغ وکمی وانیل رو باهمزن میزنیم تا سفید و کشدار بشه 1.4ليوان روغن مایع رو اضافه میکنیم وباهمزن کمی میزنیم بعد ١ ليوان مخلوط ماست و شیررو کمی میریزیم با همزن میزنیم بعد کمی ارد میریزیم و بالیسک مخلوط میکنیم تو سه مرحله 2نیم ليوان ارد و شیر و ماست رو اضافه میکنیم به ترتیب و با لیسک مخلوط میکنیم ودراخر۳۰ثانیه با دور کندهمزن میزنیم تا مواد خوب مخلوط بشن بعد سیب ها رو میشوریم خشک میکنیم وسطش خالی میکنیم و با پوست قاچ قاچ میکنیم و با دارچین مخلوط میکنیم داخل قالب پای کپسول میزاریم کمی از مواد کیک میریزیم دوقاچ سیب میزاریم وروش کمی از مواد میریزیم و تو فراز قبل داغ شده به مدت حدودا۳۰تا۴۰دقیقه میزاریم دراخر هم گریل روشن میکنیم تاروشون طلایی بشه
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#تیتاب_خونگی
مواد لازم
آرد ۱ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
عسل ۱ ق چ (دلخواه)
آب یا شیر ۱/۴ لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق چ
مواد میانی
شکر ۱/۲ لیوان
خامه ۲ ق غ پر
کره ۲۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق چ
طرز تهیه
کف قالب ۲۵ در ۳۵ کاغذ روغنی بندازید
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید
توی یه کاسه بزرگ، تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجبم بشه
◀️حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و کیک بوی زهم نگیره
آب یا شیر، روغن و عسل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی دو مرحله به صورت پراکنده روی مواد قبلی الک کنید و با همزن دستی به آرومی مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست بشه
۲ قاشق از مواد بردارید رو بهش پودر کاکائو اضافه کنید
مایه کیک رو داخل قالب بریزید، مواد شکلاتی رو داخل قیف بریزید و روی کیک طرح بندازید
قالب رو طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید تا کیک بپزه
بعد از پخت وقتی کمی از حرارت افتاد اطرافش رو آزاد کنید و اون رو از قالب خارج کنید. کاغذ روغنی رو جدا کنید و بزارید خنک بشه بعد اطرافش رو برش بدید و کیک رو به سایز دلخواه برش بدید
◀️از اونجاییکه ۲ لایه کیک روی هم قرار میگیره بهتره همه ی برشها یک اندازه باشن
برای مواد میانی
شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بزارید. وقتی شکر شروع به ذوب شدن کرد حرارت رو کم کنید و هر چند وقت قابلمه رو تکون بدید تا حرارت به همه جاش برسه
وقتی بیشتر شکر ذوب شد با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم بزنید تا کاملاً ذوب بشه
کره رو اضافه کنید و وقتی آب شد، خامه و پودر کاکائو رو اضافه کنید
وقتی مواد یکدست شد از روی حرارت بردارید
وقتی مواد میانی ولرم شد اون رو داخل قیف بریزید و روی یک لایه کیک از مواد میانی بریزید و یک لایه دیگه کیک روش بزارید
تی تاپ خوشمزه مون آماده ست
نوش جونتون😋
@mivhe71