میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پفیلا_رنگی🍿🍿
#ذرت
#پاپ_کورن
این نکاتو رعایت کن نه تنها پفیلای ترد و عالی میپزی بلکه رنگی وجذابش هم میکنی😍 اخه ببین چه خوشرنگ و دلبر شدن🤩
✅✅زردچوبه حتما حتما لحظه اخر بریزید زمانیکه یدونش ترکید که زردچوبه نسوزه و بوی زردچوبه هم زیاد نشه.
✅از پاپریکای خوش رنگ و با کیفیت استفاده کنید.پاپریکاهای شرکتی چند تا خریدم بد رنگ بودن پس با اونا انتظار نداشته باشین قرمز و خوشرنگ بشه.
✅حرارت حتما اولش خیلی زیاد باشه و چند بار قابلمه رو تکون بدین که ذرتا بچرخن.
✅پاپریکا و نمک رو حتما باید داغ داغ بریزین و گرنه نمیچسبه و طعم نمیگیره.
اگه به عطر زردچوبه حساسید پاپریکا درست کنید چون کمی عطر زردچوبه رو داره.
🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿
مواد لازم:
ذرت
نمک
روغن
پودر پاپریکا
زردچوبه
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
#سیب_آب_نبات
#بادام_بوداده_شیرین
#بادام_نارگیل
#آجیل
#تنقلات
#یلدا
#نوروز
🌟۱. مواد لازم و دستور پخت آبنبات سیب
۴۰۰ گرم شکر
۱۵۰ گرم گلوکز
رنگ خوراکی (قرمز)
۸ عدد سیب (کوچک)
۸ عدد سیخ چوبی
شکر، گلوکز و رنگ خوراکی را در قابلمه با هم زدن آب می کنیم. یک چوب به سیب های شسته و خشک شده می چسبانیم و در مخلوط شکر فرو می کنیم. روی کاغذ پخت می گذاریم و می گذاریم خنک بزند.
🌟۲. مواد لازم و دستور پخت بادام بو داده شیرین
۲۰۰ گرم بادام
۲۰۰ گرم شکر
۵۰ میلی لیتر آب
۱ قاشق چایخوری دارچین
تمام مواد را در تابه مخلوط کرده و آب میکنیم. بادام را به آن اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم. بعد از اینکه بادام ها کاملا با شکر آغشته شدند روی کاغذ فر می ریزیم و جدا می کنیم و منتظر می مانیم تا یخ بزنند.
🌟۳. بادام نارگیلی
۲۰۰ گرم بادام
۱۰۰ گرم شکلات سفید
۱۰۰ گرم پودر قند
۱۰۰ گرم پودر نارگیل
بادام ها را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدهیم.
شکلات را در قابلمه ذوب کرده و بادام ها را داخل آن ریخته و مخلوط میکنیم. پودر قند و نارگیل را در یک شیشه مخلوط میکنیم.
بادام های شکلاتی خود را در شیشه می ریزیم و درب آن را می بندیم و تکان می دهیم. روی کاغذ پخت پخش می کنیم.
@mivhe71
#ژله_حبابی_با_دونه های انار
طرز تهیه
یه بسته ژله انار رو با یک و نیم لیوان آبجوش بن ماری میکنیم قالب رو کمی چرب میکنیم و ژله رو خیلی آروم داخل حفره ها میریزیم و تو هر کدوم چند تا دونه انار میریزیم و میذاریم یخچال ببنده یه بسته ژله آلوئه ورا رو با یه لیوان آبجوش حل میکنیم وقتی خنک شد نصف لیوان شیر و یا بستنی میریزیم و روی حفره ها میریزیم . وقتی بست روش از بقیه ژله انار میریزیم در نهایت یه دور دیگه ژله بستی آلوئه ورا میریزیم میذاریم یخچال وقتی خوب بست ازقالب جدا میکنیم و دورش هم انار میریزیم.
@mivhe71