eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
تنقلات خوشمزه👇
🌟۱. مواد لازم و دستور پخت آبنبات سیب ۴۰۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم گلوکز رنگ خوراکی (قرمز) ۸ عدد سیب (کوچک) ۸ عدد سیخ چوبی شکر، گلوکز و رنگ خوراکی را در قابلمه با هم زدن آب می کنیم. یک چوب به سیب های شسته و خشک شده می چسبانیم و در مخلوط شکر فرو می کنیم. روی کاغذ پخت می گذاریم و می گذاریم خنک بزند. 🌟۲. مواد لازم و دستور پخت بادام بو داده شیرین ۲۰۰ گرم بادام ۲۰۰ گرم شکر ۵۰ میلی لیتر آب ۱ قاشق چایخوری دارچین تمام مواد را در تابه مخلوط کرده و آب میکنیم. بادام را به آن اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. بعد از اینکه بادام ها کاملا با شکر آغشته شدند روی کاغذ فر می ریزیم و جدا می کنیم و منتظر می مانیم تا یخ بزنند. 🌟۳. بادام نارگیلی ۲۰۰ گرم بادام ۱۰۰ گرم شکلات سفید ۱۰۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم پودر نارگیل بادام ها را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدهیم. شکلات را در قابلمه ذوب کرده و بادام ها را داخل آن ریخته و مخلوط میکنیم. پودر قند و نارگیل را در یک شیشه مخلوط میکنیم. بادام های شکلاتی خود را در شیشه می ریزیم و درب آن را می بندیم و تکان می دهیم. روی کاغذ پخت پخش می کنیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
های انار طرز تهیه یه بسته ژله انار رو با یک و نیم لیوان آبجوش بن ماری میکنیم قالب رو کمی چرب میکنیم و ژله رو خیلی آروم داخل حفره ها میریزیم و تو هر کدوم چند تا دونه انار میریزیم و میذاریم یخچال ببنده یه بسته ژله آلوئه ورا رو با یه لیوان آبجوش حل میکنیم وقتی خنک شد نصف لیوان شیر و یا بستنی میریزیم و روی حفره ها میریزیم . وقتی بست روش از بقیه ژله انار میریزیم در نهایت یه دور دیگه ژله بستی آلوئه ورا میریزیم میذاریم یخچال وقتی خوب بست ازقالب جدا میکنیم و دورش هم انار میریزیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده ۴ ق غ ارد سمولینا ریز ۴ ق غ آب ۱ ق غ روغن جامد نمک پاپریکا گشنیز تازه آرد سوخاری آرد تخم مرغ ۱ عدد ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لوازم: یک بسته ماکارونی لوله ای شکل گوشت چرخ کرده ۱ عدد پیاز ۱ عدد فلفل سبز یا دلمه ای ۲ ق غذا خوری رب گوجه فرنگی ۱ عدد فلفل قرمز روغن مایع نمک فلفل سیاه جعفری خرد شده پنیر چدار رنده شده برای روی ماکارونی ‌ طرز تهیه: ابتدا پیاز رو به صورت نگینی خرد کرده وداخل تابه ای تفت می دیم و بعد گوشت چرخ شده رو اضافه کرده و تفت می دیم . حالا فلفل های خرد شده، ادویه ها، جعفری خرد شده و رب گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم و تفت می دیم و از روی حرارت بر میداریم. در نهایت ماکارونی ها رو داخل قابلمه ای می جوشونیم و بعد از چند دقیقه آبکش کرده و داخل قالب مورد نظر (اگه قالب کمربندی باشه بهتره) که کاغذ روغنی گذاشتیم به صورت عمودی ، به آرومی می چینیم بعد از چیدن همه ماکارونی ها طبق ویدیو روشون پنیر چدار رنده شده می ریزیم و بعد هم ملات گوشتی مون رو ریخته و صاف می کنیم و در آخر هم روش پنیر چدار رنده شده می پاشیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه قرار میدیم تا روی پنیر ها طلایی و خوب سرخ بشه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا