eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قارچ های بزرگ ۶ تا ۱۰ عدد سس کچاب ۴ قاشق پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم سوسیس ۲۰۰ گرم آویشن یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم جعفری یک قاشق غذاخوری کره یک قاشق غذاخوری قارچ ها را تمیز کرده و قسمت پایه ی قارچ ها را جدا کرده . داخل ظرف فر را با کره چرب کنید قارچ ها را در آن بچینید و داخل آن کمی سس کچاب ، پنیر پیتزا ، سوسیس، نمک و فلفل و آویشن قرار دهید وبه مدت ۱۰ تا۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه در فر قرار داده و ۳ دقیقه ی آخر گریل فر رو روشن کنید همچنین می تونید این قارچ ها رو در ماکروفر ، توستر هم تهیه کنید. ✔✔برای جلوگیری از آب انداختن قارچ ها : _قارچ بافت اسفنجي داره،نبايد شسته بشه وگرنه پر از آب ميشه.بهتره با يك چاقوي تيز،لايه ي نازك روي قارچ(پوست قارچ) رو برداريد كه خيلي خيلي راحته.حتي ميشه با يك دستمال تميز و مرطوب قارچها رو تميز كرد. _فر بايد كاملااااا داغ باشه.فر رو قبل از پخت با بيشترين دما داغ كنيد و وقتي قارچ رو داخلش گذاشتيد حرارت رو روي صد و هشتاد تنظيم كنيد.قارچ موقع پخت كمي آب ميندازه ولي نگران نباشيد،كم كم آب جمع ميشه و روي قارچ برشته ميشه.حدود يك ربع تا بيست دقيقه يا كمي بيشتر بسته به سايز قارچها طول ميكشه پس زمان بديد تا آب جمع و روي قارچ طلايي بشه. ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_پیاز یک عدد _گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم _رب یک قاشق غ _گوجه خرد شده یک عدد _سیب زمینی نگینی خرد و تفت داده شده ۱ عدد _هویج نگینی خرد و تفت داده شده ۱ عدد پنیر پیتزا ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم نمک و فلفل و آویشن به میزان لارم در ابتدا حدود ¼ از بالای فلفل دلمه ای ها را ببرید و تخم ها و پوسته های داخلی اضافه را خارج کنید و داخل فلفل ها کمی نمک بپاشید. پیاز را در روغن تفت داده تا طلایی رنگ شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده را تا زمانی که گوشت قهوه ای رنگ شود اضافه کنید و در انتها سبزیجات دیگر مثل هویج و سیب زمینی که قبلا تفت داده اید به مواد اضافه کنید . سپس چربی اضافه آن را بگیرید. رب گوجه ، گوجه خرد شده،کمی آب، نمک و کمی فلفل را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا مخلوط به دمای جوش برسد. در قابلمه را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط گوشت غلیظ شود و آب آن تقریبا تمام شود ببندید. فلفل ها را با مخلوط گوشت تهیه شده پر کنید و روی آن را با پنیر بپوشانید آنها را در ظرف فر با سایز مناسب قرار دهید. ظرف را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.😍نوش جان😋 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
شب یلدا @mivhe71 مواد لازم: میوه های دلخواه سفت(له و خیلی رسیده نباشند) من از موز و کیوی و سیب و پرتقال و خرمالو ونارنگی استفاده کردم. نارگیل ، انبه، توت فرنگی ، آلو، آناناس هم میتونید درست کنید😍 🌺آب:۱لیوان 🌺 شکر:۱لیوان طرز تهیه: آب و شکر را داخل قابلمه ای ریخته و اجازه میدهیم بجوشد تا زمانی که شکر حل شود نیازی نیست غلیظ شود شعله را خاموش می‌کنیم و اجازه می دهیم شربت خنک شود میوه ها را شسته و حلقه حلقه نازک برش میزنیم بهتره از چاقوی اره ای استفاده کنید یا با دستگاه برش بزنید پرتقال را می توانید با پوست برش بزنید کیوی را می توانید با پوست برش بزنید موز را زیاد نازک نکنید بعد از این که برش زدیم میوه ها را داخل شهد خنک شده می ریزیم و کمی صبر می کنیم و آنها را داخل سبد می ریزیم تا شهد اضافه خارج شود داخل سینی ها پارچه نخی پهن میکنیم و مرتب میوه ها را می چینیم. سینی را روی بخاری یا شوفاژ قرار میدهیم و با حرارت کم بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت اجازه می‌دهیم به آرامی خشک شوند حرارت نباید خیلی زیاد باشد بعد از اینکه میوه ها خشک شدن اجازه می دهیم کاملاً سرد شوند و از روی پارچه برمیداریم چیپس ها را داخل کیسه نخی میریزیم و در جای خشک و خنک به مدت طولانی نگه داری می کنیم اگر موز ها به پارچه چسبیدن به آرامی با چاقو آنها را از پارچه جدا کنید 🌺 می توانید میوه ها را روی کاغذ روغنی داخل فر خشک کنید با درجه ۷۰ به مدت ۵ ساعت ، تا زمانی که کاملاً خشک شود اگر درجه حرارت زیاد باشد میوه ها پخته و بدمزه می‌شود این چیپس ها یکی از خوشمزه ترین تنقلات شب یلدا است