eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: گوشت گوسفندی 400 گرم، گردن و یا دنده بلغور گندم 1لیوان پر برنج نیم دانه نصف پیمانه لوبیا سفید، چیتی، قرمز، کشاورزی هرکدام نصف پیمانه نخود، عدس، ماش هر کدام نصف پیمانه پیاز دو عدد، روغن نصف پیمانه ادویه ها شامل؛ نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز دارچین، جوز هندی، زنجبیل( یک ق چ) ، هل نصف ق چ طرز تهیه: لوبیاها و نخود رو از قبل خیس میکنیم و چند بار آبشو عوض میکنیم، بلغور رو هم در ظرف دیگری خیس میکنیم، عدس و ماش رو باهم درون یک ظرف خیس میکنیم، یکی از پیازها را همراه با گوشت و زردچوبه وفلفل و یک تکه چوب دارچین میپزیم بعد ریش ریش کرده کنار می‌گذاریم، حبوبات(لوبیاها نخود) را درون قابلمه ای میپزیم، بلغور گندم و برنج و عدس و ماش و کمی روغن را درون قابلمه بزرگی که نیمه از آب جوش کرده ایم ریخته و مدام هم میزنیم تا ته نگیرد، حبوبات پخته و گوشت ریش ریش شده را هم اضافه میکنیم، آب گوشت را هم به شله اضافه میکنیم اگر آب نیاز داشت آب جوش اضافه میکنیم، بعد از یک ساعت، ادویه ها را اضافه میکنیم و در قابلمه را به مدت یک ساعت با دم کنی می‌بندیم با شعله ملایم و گاهی هم میزنیم که ته نگیرد، برای قیمه روی شله، پیاز را خلالی کرده و سرخ میکنیم لپه را هم درونش تفت می‌دهیم رب و ادویه میزنیم یکو نیم لیوان آب اضافه میکنیم تا بپزد، از گوشت پخته شده داخل قیمه هم میریزیم، (میتونید گوشت چرخ کرده اضافه کنید) این غذا باید کمی تند و خوش نمک باشد، در مراحل پخت در قابلمه رو نمیبندیم بجز زمان دم گذاشتن، باید مدام هم بزنید تا ته نگیره @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین الویه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ استکان روغن مایع ۱ استکان ماست ۱ لیوان آرد ۱ لیوان آرد سمولینا ۱ لیوان بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری رنده پوست ۱ عدد پرتقال آب یک عدد پرتقال آب ۳ لیوان شکر ۳ لیوان لیموی تازه ۱ برش آب پرتقال ۱ استکان پودر پسته و برش پرتقال طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ که از قبل گذاشتیم به دمای اتاق رسیده و شکر رو تا جایی که کف کنه هم میزنیم. بقیه مواد رو اضافه و مخلوط می کنیم. اگه شل بود نگران نباشید و آرد اضافه نکنید. مایه کیک رو در سینی و یا قالب با کره چرب شده میریزیم(ته قالب هم کاغذ روغنی بندازید) و چن بار میکوبیم و در فر ۱۷۰ درجه میپزیم. بعد از ۲۰ دقیقه چک کنید پختشو. تو این فاصله آب و شکر و برش لیمو رو میجوشونیم، غلیظ نشه. بعد از اینکه شربت ولرم شد،۱ استکان آب پرتقال رو اضافه می کنیم. کیک آماده رو وقتی از فر آوردیم،۳ دقیقه صبر می کنیم و بعد شربت رو به آرامی روش میریزیم. شربت وقتی به خوردش رفت ،با پودر پسته و برش پرتقال تزئین کرده و به مدت ۲ ساعت تو یخچال میذاریم و بعد میتونید میل کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘بادمجان پلو برای 10 نفر هر پرس:200 گرم کالری هر پرس:212 مواد لازم: 🥄برنج.....2 لیوان 🥄بادمجان.....2 عدد 🥄پیاز......3 عدد 🥄گوجه.....2 عدد 🥄شکر.....1 ق مرباخوری 🥄آب گوشت.....4 لیوان 🥄روغن زیتون....4 قاشق غذاخوری 🥄نمک و فلفل.....به مقدار لازم طرز تهیه: ❄️برنج را از نیم ساعت قبل خیس بدهید . بادمجان ها را مکعبی خرد کرده و داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. داخل قابلمه ای که میخواهید پلو را بپزید ابتدا پیاز خرد شده را تفت داده و سپس بادمجان ها را اضافه کنید و پنج دقیقه تفت دهید . وقتی رنگ بادمجان ها عوض شد گوجه را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید . برنج ،نمک،شکر و آب گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و آب برنج خشک شود بعد دم کنی گذاشته و برای 20 دقیقه دم می کنیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا