سالادپنیرقالبــــــــــــی👆
بيسكوئيت ترد نمكى 200گرم
كره85 گرم
پنيرخامه اي 350گرم
ماست خامه اي 200 گرم
پنيرپارمزان 2ق س
فلفل دلمه رنگي 1پيمانه
ژامبون خرد شده 100گرم
پيازچه خردشده 3ق س
سيررنده شده 1حبه
سس مايونز 1/2 پيمانه
پودرژلاتين 2ق س
آب سرد 1/2 پيمانه
مثل چیز کیک درست میشه کاملا...ترد و پودر میکنید با کره ورز میدید ته قالبتون پرس میکنید و باقی موادم مخلوط میشه واسه رویش.
نوش جان
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#شله_مشهدی
مواد لازم:
گوشت گوسفندی 400 گرم، گردن و یا دنده
بلغور گندم 1لیوان پر
برنج نیم دانه نصف پیمانه
لوبیا سفید، چیتی، قرمز، کشاورزی
هرکدام نصف پیمانه
نخود، عدس، ماش هر کدام نصف پیمانه
پیاز دو عدد، روغن نصف پیمانه
ادویه ها شامل؛ نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز
دارچین، جوز هندی، زنجبیل( یک ق چ) ، هل نصف ق چ
طرز تهیه:
لوبیاها و نخود رو از قبل خیس میکنیم و چند بار آبشو عوض میکنیم، بلغور رو هم در ظرف دیگری خیس میکنیم، عدس و ماش رو باهم درون یک ظرف خیس میکنیم، یکی از پیازها را همراه با گوشت و زردچوبه وفلفل و یک تکه چوب دارچین میپزیم بعد ریش ریش کرده کنار میگذاریم، حبوبات(لوبیاها نخود) را درون قابلمه ای میپزیم، بلغور گندم و برنج و عدس و ماش و کمی روغن را درون قابلمه بزرگی که نیمه از آب جوش کرده ایم ریخته و مدام هم میزنیم تا ته نگیرد، حبوبات پخته و گوشت ریش ریش شده را هم اضافه میکنیم، آب گوشت را هم به شله اضافه میکنیم اگر آب نیاز داشت آب جوش اضافه میکنیم، بعد از یک ساعت، ادویه ها را اضافه میکنیم و در قابلمه را به مدت یک ساعت با دم کنی میبندیم با شعله ملایم و گاهی هم میزنیم که ته نگیرد،
برای قیمه روی شله، پیاز را خلالی کرده و سرخ میکنیم لپه را هم درونش تفت میدهیم رب و ادویه میزنیم یکو نیم لیوان آب اضافه میکنیم تا بپزد، از گوشت پخته شده داخل قیمه هم میریزیم، (میتونید گوشت چرخ کرده اضافه کنید)
این غذا باید کمی تند و خوش نمک باشد، در مراحل پخت در قابلمه رو نمیبندیم بجز زمان دم گذاشتن،
باید مدام هم بزنید تا ته نگیره
@mivhe71
#کیک_شربتی_پرتقالی
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ استکان
روغن مایع ۱ استکان
ماست ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
آرد سمولینا ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
رنده پوست ۱ عدد پرتقال
آب یک عدد پرتقال
آب ۳ لیوان
شکر ۳ لیوان
لیموی تازه ۱ برش
آب پرتقال ۱ استکان
پودر پسته و برش پرتقال
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ که از قبل گذاشتیم به دمای اتاق رسیده و شکر رو تا جایی که کف کنه هم میزنیم.
بقیه مواد رو اضافه و مخلوط می کنیم.
اگه شل بود نگران نباشید و آرد اضافه نکنید.
مایه کیک رو در سینی و یا قالب با کره چرب شده میریزیم(ته قالب هم کاغذ روغنی بندازید) و چن بار میکوبیم و در فر ۱۷۰ درجه میپزیم.
بعد از ۲۰ دقیقه چک کنید پختشو.
تو این فاصله آب و شکر و برش لیمو رو میجوشونیم، غلیظ نشه.
بعد از اینکه شربت ولرم شد،۱ استکان آب پرتقال رو اضافه می کنیم.
کیک آماده رو وقتی از فر آوردیم،۳ دقیقه صبر می کنیم و بعد شربت رو به آرامی روش میریزیم.
شربت وقتی به خوردش رفت ،با پودر پسته و برش پرتقال تزئین کرده و به مدت ۲ ساعت تو یخچال میذاریم و بعد میتونید میل کنید.
@mivhe71
🥘بادمجان پلو
برای 10 نفر
هر پرس:200 گرم
کالری هر پرس:212
مواد لازم:
🥄برنج.....2 لیوان
🥄بادمجان.....2 عدد
🥄پیاز......3 عدد
🥄گوجه.....2 عدد
🥄شکر.....1 ق مرباخوری
🥄آب گوشت.....4 لیوان
🥄روغن زیتون....4 قاشق غذاخوری
🥄نمک و فلفل.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
❄️برنج را از نیم ساعت قبل خیس بدهید .
بادمجان ها را مکعبی خرد کرده و داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
داخل قابلمه ای که میخواهید پلو را بپزید ابتدا پیاز خرد شده را تفت داده و سپس بادمجان ها را اضافه کنید و پنج دقیقه تفت دهید . وقتی رنگ بادمجان ها عوض شد گوجه را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید . برنج ،نمک،شکر و آب گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و آب برنج خشک شود بعد دم کنی گذاشته و برای 20 دقیقه دم می کنیم.
@mivhe71
🥗املت_با_پنیر_پیتزا
برای 4 نفر
هر پرس:90 گرم
کالری هر پرس:240
مواد لازم:
🔘تخم مرغ.....5 عدد
🔘پنیر پیتزا.....3 قاشق غذاخوری
🔘روغن مایع.....2 قاشق غذاخوری
🔘جعفری.....1 مشت
🔘نمک و فلفل.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥣همه مواد را داخل ظرفی ریخته و خوب هم بزنید . در ماهیتابه روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود . سپس مواد را ریخته و بعد از سرخ شدن یک طرف ، املت را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود
ا
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#مانتی_سیب_زمینی
#پیش_غذا
#شام_سبک
سیب زمینی هارو آب پز کردم بعد از سرد شدن رنده کردم و با شوید تازه ی خرد شده و یه کوچولو خامه و نمک و فلفل مخلوط کردم و برای مواد میانیش پیاز داغ فراوون و گوشت چرخکرده رو تفت دادم و فلفل قرمز پولکی یا پودر فلفل قرمز و ادویه ی کاری و نمک و زردچوبه و اگر مثل ما غذای تند دوست داشتید فلفل سیاه که به گوشت عطر خوبی میده و یک قاشق رب گوجه فرنگی برای رنگ بهتر گوشت ، و هویج نگینی خورد شده و ذرت و نخود فرنگی بلانچ شده رو آماده کردم و بعد از اینکه با پوره سیب زمینی کاسه درست کردم مواد گوشتی و سبزیجات رو داخل این کاسه ریختم و با یک ساقه شوید تزیین کردم
شما میتونید این غذا رو با ماست موسیر یا پنیر پیتزا تزیین و سرو کنید که اونم طعم خوب و متفاوتی به این غذا میده و واقعا دلچسبه
نوش جان
soudeh_1661
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#مینی_دونات_بدون_مایع_خمیر
#بدون_فر
#عصرونه
اين دوناتها بدون خمير مايه تهيه ميشه،
دو عدد تخم مرغ و چهار قاشق روغن مايع و صد گرم شكر رو با همزن زدم تا سفيد بشه،سه قاشق مربا خوري بيكينگ پودر و يك چهارم قاشق مربا خوري نمك رو داخل يك پيمانه ماست غليظ ريختم و به مواد قبلي اضافه كردم دو قاشق مربا خوري دارچين و حدود يك قاشق چاي خوري جوز هندي رنده شده ريختم و كمي با همزن زدم ،حدود چهار پيمانه آرد رو الك كردم و كم كم اضافه كردم هم زدم تا به شكل خمير در بياد و به دست نچسبه ،روي خمير رو پوشوندم و حدود يك ساعت تو دماي اتاق استراحت كرد،خمير رو به ضخامت يك سانت با وردنه باز كردم وبا كاترگرد قالب زدم و وسطش رو با كاتر گرد كوچك دوباره قالب زدم و در روغن سرخ كردم،براي تزيين از شكلات ذوب شده و پودر پسته استفاده كردم .
@mivhe71