eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳۰۰ گرم گوشت ۱/۵ کیلو بادمجان ۱ پیمانه گندم ۱ پیمانه برنج ۱ شیشه کوچک کشک نمک.زردچوبه.فلفل پیازداغ ونعناداغ گندم وبرنج راازقبل خیس کنید جدا جدا بامقداری آب بگذاریدتاکاملابپزه. بادمجان ها راسرخ یاکبابی وخردکنید. گوشت را با ادویه و پیاز بپزیدوریش ریش کنید. پیازداغ درست کنیدوکناربگذارید. گندم های پخته روبا گوشت کوب یاغذاساز پوره کنید. سپس صاف کنیدو سبوس های آن را جدا کنید.(من نکردم) این مرحله اختیاریه. برنج را هم له و به پوره گندم اضافه و مخلوط کنید. بهتره ازبرنج نیم دانه وخوش عطر ایرانی استفاده کنید. بادمجانهارابکوبیدتا نرم شودوسپس به حلیم اضافه کنید. گوشت ریش ریش شده و مقداری از آب گوشت را افزوده وخوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قراردهیدتاجابیفته. نیم ساعت مانده یه سرو کشک را رقیق کنید و روی حرارت ملایم شعله قرار دهید تا کمی بجوشد و به حلیم اضافه کنید. نیمی از پیاز داغ را هم اضافه سپس درون ظرف مورد نظر بریزید و با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاچی آرد برنج یا آرد گندم یک لیوان(من از نصف آرد گندم و نصف ِآرد برنج استفاده کردم عالی شد) آب شش لیوان گلاب نصف لیوان زعفران دم کرده دو ق غ شکر یا نبات خرد شده یک لیوان (یا هفت شاخه نبات ) روغن مایع دو سوم لیوان(می تونید از کره هم استفاده کنید) زردچوبه یک ق چ هل ساییده یک ق چ مغزیجات خرد شده شامل گردو و پسته و ..به میزان دلخواه ابتدا مخلوط آرد گندم و برنج رو الک میکنیم ببست دقیقه تفت میدیم بعد دوباره الک میکنیم و با روغن ده دقیقه دیگه سرخ میکنیم زردچوبه هم اضافه میکنیم و سرخ میکنیم برای شیره آب و نبات و هل و گلاب و زعفرون رو داخل قابلمه میرزیم تا نبات حل بشه و جدش بیاد بعد خاموش میکنیم آرد که سرخ شد حرارت رو خاموش میکنیم کم کم شیره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا‌کامل به خوردش بره بعد دوباره حرارت رو روشن کنید در قابلمه رو بزارید ده دقیقه دیگه بمونه تا خوب به روغن بیفته @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زمینی شکم پر با قارچ با چنگال سوراخ هایی روی 2 عدد سیب زمینی ایجاد کنید. 2 ق چ روغن آفتابگردان را روی سیب زمینی ها بریزید تا از طریق سوراخ ها به داخل سیب زمینی ها برود. سپس آنها را بمدت 1 ساعت و 20 دقیقه در مایکروویو با 200C/180C fan/gas 6 بپزید. 250 گرم قارچ را خرد کنید. با روغن تفت دهید تا سرخ شود. سیب زمینی ها را با چنگال از وسط باز کرده ابتدا قارچ ها را داخل آن بریزید و سپس با 100 گرم خامه ترش و پیازچه پر کنید. از شوید برای تزئین استفاده کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا