#کوکوی__قارچ
250-300 گرم قارچ
1 پیاز
1 فلفل قرمز یا فلفل دلمه ای
2 تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری
2 قاشق غذاخوری پر آرد
100 گرم پنیر کاشار رنده شده(یا پنیر پیتزا)
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
نمک و فلفل و ادویه جات دلخواه
(اگه دوس داشتین سیب زمینی سرخ شده هم اضافه کنین، عالی میشه)
-
قارچهارو کوچک کوچک خرد کنین(بدون ساقه هاش)، پیاز رو رنده کنین توش، فلفل رو کوچک خرد کنین، ادویه جات رو اضافه کنین و بعد آرد ها، تخم مرغ، پنیر و بکینگ پودر روهم اضافه کنین و مخلوط کنین.
توی سینی فر 23 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین و کمی روغن مایع بمالین و کوکو رو روش بریزین و در فر گرم 180 درجه بپزین تا سرخ شه
نوش جان
غذاها و شیرینی های بیشتر در لینک زیر
👇👇👇👇👇👇👇
@mivhe71
سالاد کلم
سیب زمینی آبپز شده دو عدد متوسط
کلم قرمز ریز خرد شده یک لیوان
کالباس خرد شده نصف لیوان
خیار شود خرد شده یک لیوان
پیازچه خرد شده یک چهارم لیوان
سس مایونز
نمک و فلفل
خیار شور را ریز نگینی خرد کنید سیب زمینی را آبپز رنده درشت بزنید قسمت سفید پیازچه را خرد کنید و کالباس هم نگینی خرد کنید کلم بنفش را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و همه ی مواد را مخلوط کنید سس مایونز و نمک و فلفل بزنید و مواد را خوب مخلوط کنید داخل قالب بریزید و درون یخچال قرار دهید تا یک ساعت استراحت کنه بعد برگردونید و تزیین کنید
@mivhe71
مرغ آلو مسما
مرغ رو با فلفل سياه،پاپريكا،نمك وزعفران كمي مزه دار كردم تو روغن سرخ وآب اضافه كردم تا بپزه...
تو ظرف ديگه پياز رو تفت دادم،زردچوبه،رب و پوست ليمو ترش رو سرخ كردم وبه مرغ اضافه كردم...
اواسط پخت يك قاشق شكر،آبليمو،چوب دارچين و آلوهاي خيس خورده رو اضافه كردم...
نووووش جان😋😋
@mivhe71
ماست خیار ویژه
دو سال پیش ایده این ماست خیار و از یک پیجی گرفتم که الان یادم نیست کدوم پیج بود،تا حالا دوبار درست کردم هر دوبار یه سری چیزها رو تغییر دادم
پیاز قرمز
سرکه
ماست یونانی یا خامه ایی
مویز یا کشمش
گردو اگه داشتید بزنید
نعنا خشک
شوید تازه
روغن زیتون
آب لیمو ترش
خیار درشت خرد شده
نمک،فلفل
سیر تازه یا پودر سیر
اول نیم ساعت پیاز خرد شده را با سرکه(قرمز یا سفید)با روغن زیتون و نعنا بگذارید بمونه،بعد سرکه اضافی اش را بگیرید،بعد همه مواد باقی مانده را بهش اضافه کنید آخر هم دوباره روغن زیتون بریزید
@mivhe71
برنجک بود داده
مواد لازم ۲پیمانه برنج ،نمک۲قاشق مربا خوری و روغن
ابتدا من دولیوان برنج رو چند بار خیسوندم بعد از ۲ساعت که خیس خوردن با۵پیمانه آب گذاشتم و نمک گذاشتم رو شعله بپزه در حین پختن کف روی برنج رو حتما بگیری که من همین کارو کردم بعد که برنج نرم و پخته شد شعله رو خاموش کردم و ۱لیوان یخ قالبی(خرد شده)بهش اضافه کردم و هم زدم تا برنج ها خوب قد بکشن بعد آبکش کردم بعد داخل سینی رو سلفون گذاشتم و کمی با روغن چرب کردم و برنج ها رو داخل سینی پهن کردم و به مدت یک شبانه روز گذاشتم جلوی پنکه تا خوب خشک شدن بعد الک گذاشتم داخل روغن مشت مشت از برنجهابرداشتم و داخل روغن داغ ریختم البته داخل الک بعد پف کردن و بالا اومدن بعد الک رو تکان دادم تا روغن اضافش بریزه بعد برنجکها رو روی دستمال تمیز گذاشتم تا روغن اضافش کامل گرفته بشه
@mivhe71