eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
تزیین سبزی جات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥔پوره سیب زمینی با پیاز داغ و رب 🥣مواد لازم 🍛سیب زمینی آب پز۳ عدد 🍛پیاز۱ عدد متوسط 🍛رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری 🍛کره۱ قاشق غذاخوری 🍛نمک و زردچوبه و فلفل قرمزبه میزان لازم 🥘ابتدا سیب زمینی های آب پز شده را کاملا له می کنیم. سپس پیاز را با کمی روغن سرخ می کنیم. سپس رب را در کمی آب حل کرده و به پیاز های سرخ شده اضافه می کنیم و می گذاریم رب کمی بپزد و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم. می توانید کره را نیز در این مرحله اضافه کنید. حال آن ها را به سیب زمینی اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا کاملا به خورد آن رود. پوره سیب زمینی با رب گوجه آماده است؛ نوش جان @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥞 شامی سبزیجات🌮🌮 گوشت چرخ کرده: 400 گرم سبزی معطر : 100 گرم آرد نخودچی 2 قاشق سوپخوری تخم مرغ: 1 عدد پیاز رنده شده: 1 عدد نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم روغن، زیتون، سیخ چوبی و گوجه گیلاسی به میزان لازم 🍘🍘 🥘طرز پخت شامی سبزیجات: برای پخت شامی سبزیجات ابتدا در کاسه ای پیاز و تخم مرغ را مخلوط می کنیم، سپس گوشت چرخ کرده، سبزی خرد شده، نمک، زردچوبه و فلفل را افزوده و ورز می دهیم. آرد نخودچی را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه می دهیم. از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بزرگ در دست فرم می دهیم و به سیخ می کشیم. در تابه روغن ریخته و سیخ ها را داخل آن قرار می دهیم تا سرخ شود؛ پس از سرخ شدن، کباب ها را روی دستمال قرار می دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود. کباب ها را در ظرف سرو قرار داده و با گوجه، زیتون و هر سبزی که دوست داریم، تزیین می نماییم. 👨‍🍳 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فیله های مرغ رو‌که نواری برش زدین داخل پیاز خلالی شده(سه عدد) و نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر پاپریکا، پودر سیر و نصف فنجون آب بریزید و مزه دار کنید. (حدود سه چهار ساعت) بیشترم بشه، چه بهتر بعد از سه چهار ساعت داخل کاسه ای دو سه لیوان آرد بریزید و بهش نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، نمک، پودر آویشن، پودر سیر بزنید و یه کاسه آب یخ هم بزارید کنار دستتون. بعد فیله ها رو ابتدا داخل آرد بعد آب یخ ، مجدد آرد ، بعد آب یخ (این کار رو دو بار انجام بدید) ودر آخر آرد. حالا با دو دست فیله رو فرو کنید تو آرد و خوب ماساژ بدید (تا روی فیله ها به صورت پولکی در بیاد) بعد داخل قابلمه کوچیکی روغن بریزید و بزارید داغ شه بعد فیله ها رو بریزید و سرخ کنید. 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا