#فیله_استریپس
فیله های مرغ روکه نواری برش زدین داخل پیاز خلالی شده(سه عدد) و نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر پاپریکا، پودر سیر و نصف فنجون آب بریزید و مزه دار کنید. (حدود سه چهار ساعت) بیشترم بشه، چه بهتر
بعد از سه چهار ساعت داخل کاسه ای دو سه لیوان آرد بریزید و بهش نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، نمک، پودر آویشن، پودر سیر بزنید و یه کاسه آب یخ هم بزارید کنار دستتون. بعد فیله ها رو ابتدا داخل آرد بعد آب یخ ، مجدد آرد ، بعد آب یخ (این کار رو دو بار انجام بدید) ودر آخر آرد. حالا با دو دست فیله رو فرو کنید تو آرد و خوب ماساژ بدید (تا روی فیله ها به صورت پولکی در بیاد) بعد داخل قابلمه کوچیکی روغن بریزید و بزارید داغ شه بعد فیله ها رو بریزید و سرخ کنید.
🍔 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#مینی_تارتولت
مواد لازم برای خمیر تارت:
3-3.5 فنجان آرد
200 گرم کره (سرد)
3 قاشق غذاخوری پودر قند
1 عدد تخم مرغ
برای خامه:
4 لیوان شیر
4 قاشق غذاخوری شکر(میتونید کم و زیاد کنید)
2 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته
1عدد زرده تخم مرغ (اگر می خواهید رنگ آن زردتر باشد می توانید از 2 عدد زرده استفاده کنید)
1 قاشق غذاخوری کره
نصف قاشق چایخوری وانیل
1 بسته پودر خامه(پودر کرم شانتی)
برای تزئین:
من از توت فرنگی استفاده کردم، در صورت تمایل می توانید از موز، کیوی یا پودر بادام زمینی استفاده کنید.
طرز تهیه:
برای خمیر، آرد، کره و پودر قند را در کاسه همزن بریزید، با دست مخلوط کنید تا به غلظت مناسب برسد، در آخر یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید و به قوام خمیر برسانید و ورز دهید. خمیر را بین دو کاغذ مومی باز کنید، دایره هایی را با لیوان برش دهید، سپس گردهایی که برش زدید را در قالب تارتولت قرار دهید و لبه های آن را خوب فشار دهید تا شکل خوبی به خود بگیرند.
روی خمیر را با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید تا در حین پخت بلند نشود و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بپزید تا طلایی شود. خمیر تارتولت پخته شده را از قالب خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود.
برای کرم همه مواد به جز پودر خامه و وانیل را در قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید و با هم زدن مداوم روی حرارت متوسط بپزید و بعد از جوش آمدن حرارت را خاموش کنید و وانیل و کره را اضافه کنید مخلوط کنید و با نایلون روی آن را بپوشانید تا خنک بشه بعد از خنک شدن یک بسته خامه فرم گرفته اضافه میکنیم و با همزن خوب میزنیم تا به غلظت مناسب برسد.
خامه را در یک کیسه لوله بریزید و در وسط خمیر تارتولت خنک شده فشار دهید و به دلخواه تزئین کنید.
@mivhe71
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
کوکومرغی خوشمزه🍗🥨😍😋