eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فیله های مرغ رو‌که نواری برش زدین داخل پیاز خلالی شده(سه عدد) و نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر پاپریکا، پودر سیر و نصف فنجون آب بریزید و مزه دار کنید. (حدود سه چهار ساعت) بیشترم بشه، چه بهتر بعد از سه چهار ساعت داخل کاسه ای دو سه لیوان آرد بریزید و بهش نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، نمک، پودر آویشن، پودر سیر بزنید و یه کاسه آب یخ هم بزارید کنار دستتون. بعد فیله ها رو ابتدا داخل آرد بعد آب یخ ، مجدد آرد ، بعد آب یخ (این کار رو دو بار انجام بدید) ودر آخر آرد. حالا با دو دست فیله رو فرو کنید تو آرد و خوب ماساژ بدید (تا روی فیله ها به صورت پولکی در بیاد) بعد داخل قابلمه کوچیکی روغن بریزید و بزارید داغ شه بعد فیله ها رو بریزید و سرخ کنید. 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم برای خمیر تارت: 3-3.5 فنجان آرد 200 گرم کره (سرد) 3 قاشق غذاخوری پودر قند 1 عدد تخم مرغ برای خامه: 4 لیوان شیر 4 قاشق غذاخوری شکر(میتونید کم و زیاد کنید) 2 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته 1عدد زرده تخم مرغ (اگر می خواهید رنگ آن زردتر باشد می توانید از 2 عدد زرده استفاده کنید) 1 قاشق غذاخوری کره نصف قاشق چایخوری وانیل 1 بسته پودر خامه(پودر کرم شانتی) برای تزئین: من از توت فرنگی استفاده کردم، در صورت تمایل می توانید از موز، کیوی یا پودر بادام زمینی استفاده کنید. طرز تهیه: برای خمیر، آرد، کره و پودر قند را در کاسه همزن بریزید، با دست مخلوط کنید تا به غلظت مناسب برسد، در آخر یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید و به قوام خمیر برسانید و ورز دهید. خمیر را بین دو کاغذ مومی باز کنید، دایره هایی را با لیوان برش دهید، سپس گردهایی که برش زدید را در قالب تارتولت قرار دهید و لبه های آن را خوب فشار دهید تا شکل خوبی به خود بگیرند. روی خمیر را با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید تا در حین پخت بلند نشود و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بپزید تا طلایی شود. خمیر تارتولت پخته شده را از قالب خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود. برای کرم همه مواد به جز پودر خامه و وانیل را در قابلمه بریزید و خوب مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید و با هم زدن مداوم روی حرارت متوسط ​​بپزید و بعد از جوش آمدن حرارت را خاموش کنید و وانیل و کره را اضافه کنید مخلوط کنید و با نایلون روی آن را بپوشانید تا خنک بشه بعد از خنک شدن یک بسته خامه فرم گرفته اضافه میکنیم و با همزن خوب میزنیم تا به غلظت مناسب برسد. خامه را در یک کیسه لوله بریزید و در وسط خمیر تارتولت خنک شده فشار دهید و به دلخواه تزئین کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا