دسر فنجانی🍧
👩🍳مواد لازم
شیر : ۱ لیتر
شکر : ۱ لیوان
آرد : ۲ ق غ خ
نشاسته : ۳ ق غ خ
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
خامه(صبحانه) : ۱ پاکت
پنیر لبنه : ۲ ق غ خ سر پر
👩🍳مواد لازم برای بیسکویت
بیسکویت بلغور جو دوسر : ۱ بسته
فندق خرد شده : ۱ استکان
#سس_شکلاتی
شکلات شیری : ۱۲۰ گرم
خامه(صبحانه) : ۱ پاکت
#طرز_تهیه
۱.اول همه مواد محلبیه به جز پنیر لبنه و خامه در قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت متوسط و مرتب هم بزنید تا غلیظ و سفت شود.
۲.بعد پنیر و خامه رو اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
۳.بیسکویت را را پودر کنید و به اندازه یک قاشق غذاخوری در فنجانهای سرو بریزید.
۴.سپس مقداری کاسترد را بریزید و دوباره یک قاشق بیسکویت اضافه کنید و برای آخرین بار از کاسترد بریزید.
۵.دسر را در یخچال قرار دهید تا سس شکلاتی آماده شود.
۶.خامه را گرم کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود.
۷.بعد از داغی که افتاد روی کاسترد بریزید و به مدت ۴ ساعت در یخچال بزارید.
۸.در آخر به دلخواه تزیین و سرو کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71
#کاسه_های_شکلاتی
ابتدا در یک شکلات را به روش بن ماری یا داخل مایکروویو آب کرده و داخل یک کاسه گود بریزید.
مدت زمانی که طول می کشد تا شکلات هایتان آب و نرم شوند بادکنک های کوچکی را باد کنید.
سپس انتهای بادکنک را داخل کاشه شکلات غلطانده و کمی نگه دارید تا اضافی شکلات از سطح بادکنک بریزد.
کف یک سینی فلزی را کاغذ روغنی پخش کنید قبل از اینکه بادکنک ها را روی سینی بگذارید با قاشق مقداری اط شکلات را روی سطح سینی بریزید و سپس بادکنک های آغشته به شکلات را روی آنها بگذارید. در حقیقت این مقدار شکلات اضافی مانند یک پایه عمل می کند.سینی را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال در طبقه بالا بگذارید تا کامل سفت شوند. سپس با یک سوزن بادکنک ها را بترکانید.در ان مرحله کاسه های شکلاتی شما حاضر است و می توانید از آنها برای سرو کردن انواع بستنی و دسر استفاده کنید.
🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_هویج
طعم وبوی این حلوا عاآالی حتمااا امتحان کنید. بسیار نرم ولطیفه مثل کرم بمالی لای دوبیسکویت معرکس😋😋 مواد لازم :این مقدار مواد مقداری حلوای رو سینی
آرد یک پیمانه+ یک قاشق سوپ خوری
روغن مایع نصف پیمانه + 4قاشق سوپ خوری
شکر دو پیمانه سرخالی
گلاب نصف پیمانه
آب یک چهارم پیمانه
هویج نیم کیلو پوست گرفته شده
زعفران دوقاشق دم کرده
ابتدا هویج رو با پوست کن پوستوشو بگیرید درسته بپزید باید کاملا پخته بشه وقتی هویج پخته شد هیچ آبی ازش باقی نمونه. وقتی میخوری زیر دندوننیاد وپوره میکنیم هویج رو رنده نکنید با مخلوط کن یا غذا ساز پوره کنید .
آرد رو تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره اما اصلا نباید رنگش عوض بشه بحدود ۱۵ تا بیست دقیقه طول میکشه حرارت خیلی کم باشه.ارد تفت داده شده رو الک میکنیم
هویج پوره شده وشکر و اب وگلاب وزعفران رو به آرد اضافه میکنیم وبه حالت دورانی رو گاز هم میزنیم حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول میکشه تا حلوا از قابلمه جدا شه ودر وسط قابلمه جمع شه سپس حلوا رو هر جوری خواستید تزیین کنید
من برای تزیین حلوا از رینگ استفاده کردم
ماسوره آچار شکوفه زدم
#کلیپ_تصویری
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام خوشمزه و فوری👌
گوجه فرنگی 2 عدد
- 3 عدد تخم مرغ
- پودرهای سوخاری
- پنیر 150 گرم
- خامه ترش ۳ قاشق
- سبزیجات - نمک / فلفل
#کلیپ_تصویری
14.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
دم کردن برنج