eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دسر فنجانی🍧 ‌ ‌ 👩‍🍳مواد لازم شیر : ۱ لیتر شکر : ۱ لیوان آرد : ۲ ق غ خ نشاسته : ۳ ق غ خ زرده تخم مرغ : ۱ عدد خامه(صبحانه) : ۱ پاکت پنیر لبنه : ۲ ق غ خ سر پر 👩‍🍳مواد لازم برای بیسکویت بیسکویت بلغور جو دوسر : ۱ بسته فندق خرد شده : ۱ استکان ‌ شکلات شیری : ۱۲۰ گرم خامه(صبحانه) : ۱ پاکت ‌ ۱.اول همه مواد محلبیه به جز پنیر لبنه و خامه در قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت متوسط و مرتب هم بزنید تا غلیظ و سفت شود. ۲.بعد پنیر و خامه رو اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. ۳.بیسکویت را را پودر کنید و به اندازه یک قاشق غذاخوری در فنجان‌های سرو بریزید. ۴.سپس مقداری کاسترد را بریزید و دوباره یک قاشق بیسکویت اضافه کنید و برای آخرین بار از کاسترد بریزید. ۵.دسر را در یخچال قرار دهید تا سس شکلاتی آماده شود. ۶.خامه را گرم کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. ۷.بعد از داغی که افتاد روی کاسترد بریزید و به مدت ۴ ساعت در یخچال بزارید. ۸.در آخر به دلخواه تزیین و سرو کنید. ‌ 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا در یک شکلات را به روش بن ماری یا داخل مایکروویو آب کرده و داخل یک کاسه گود بریزید. مدت زمانی که طول می کشد تا شکلات هایتان آب و نرم شوند بادکنک های کوچکی را باد کنید. سپس انتهای بادکنک را داخل کاشه شکلات غلطانده و کمی نگه دارید تا اضافی شکلات از سطح بادکنک بریزد. کف یک سینی فلزی را کاغذ روغنی پخش کنید قبل از اینکه بادکنک ها را روی سینی بگذارید با قاشق مقداری اط شکلات را روی سطح سینی بریزید و سپس بادکنک های آغشته به شکلات را روی آنها بگذارید. در حقیقت این مقدار شکلات اضافی مانند یک پایه عمل می کند.سینی را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال در طبقه بالا بگذارید تا کامل سفت شوند. سپس با یک سوزن بادکنک ها را بترکانید.در ان مرحله کاسه های شکلاتی شما حاضر است و می توانید از آنها برای سرو کردن انواع بستنی و دسر استفاده کنید. 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طعم وبوی این حلوا عاآالی حتمااا امتحان کنید. بسیار نرم ولطیفه مثل کرم بمالی لای دوبیسکویت معرکس😋😋 مواد لازم :این مقدار مواد مقداری حلوای رو سینی آرد یک پیمانه+ یک قاشق سوپ خوری روغن مایع نصف پیمانه + 4قاشق سوپ خوری شکر دو پیمانه سرخالی گلاب نصف پیمانه آب یک چهارم پیمانه هویج نیم کیلو پوست گرفته شده زعفران دوقاشق دم کرده ابتدا هویج رو با پوست کن پوستوشو بگیرید درسته بپزید باید کاملا پخته بشه وقتی هویج پخته شد هیچ آبی ازش باقی نمونه. وقتی میخوری زیر دندون‌نیاد وپوره میکنیم هویج رو رنده نکنید با مخلوط کن یا غذا ساز پوره کنید . آرد رو تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره اما اصلا نباید رنگش عوض بشه بحدود ۱۵ تا بیست دقیقه طول میکشه حرارت خیلی کم باشه.ارد تفت داده شده رو الک میکنیم هویج پوره شده وشکر و اب وگلاب وزعفران رو به آرد اضافه میکنیم وبه حالت دورانی رو گاز هم میزنیم حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول میکشه تا حلوا از قابلمه جدا شه ودر وسط قابلمه جمع شه سپس حلوا رو هر جوری خواستید تزیین کنید من برای تزیین حلوا از رینگ استفاده کردم ماسوره آچار شکوفه زدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام خوشمزه و فوری👌 گوجه فرنگی 2 عدد - 3 عدد تخم مرغ - پودرهای سوخاری - پنیر 150 گرم - خامه ترش ۳ قاشق - سبزیجات - نمک / فلفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا