میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پنکیک_حلوا
#حلوا_مدرن
مواد لازم پنکیک زعفرانی
آرد 130 گرم
شکر 100 گرم
خامه صبحانه 100 گرم
شیر 125 میلی لیتر
تخم مرغ دو عدد متوسط
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
پودر زعفران خالص یک چهارم قاشق چایخوری (می توانید بیشتر بریزید)
پودر هل سبز یک چهارم قاشق چایخوری (می توانید بیشتر بریزید)
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
همه مواد را به دمای محیط برسانید، تخم مرغها، شکر و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا روش و سبک و پفکی شوند، خامه، پودر زعفران و هل را اضافه کنید و کمی بزنید سپس شیر را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده روی مواد الک کنید و با لیسک یا دور کند همزن مخلوط کنید.
تابه کوچک نچسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، نیازی به چرب کردن تابه نیست، از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری داخل تابه ریخته در آن را ببندید و اجازه دهید با حرارت بسیار ملایم پخته شود، وقتی روی پنکیک حباب زد و یک لایه که به دست نمی چسبد تشکیل شد، (بعد از حدود دو دقیقه) پنکیک را برگردانید و طرف دوم را هم به مدت یک دقیقه با در بسته بپزید.
برای مدل اول پنکیک ها را زیاد نپزید تا خشک نشود و بتوانید شکل داده داخل سلفون بپیچید.
من این پنکیک ها را به اندازه لقمه ای (برای سرو تک نفره) درست کردم شما در هر سایز دلخواهی می توانید آنها را تهیه کنید.
مدل اول
در همین حین یک تکه سلفون به ابعاد حدود 10 در 10 سانتیمتر ببرید، پنکیک آماده شده را سی ثانیه خنک کنید و بلافاصله در سلفون قرار دهید و دو طرف بالا و پایین آن را جمع کنید و حالت دهید و سلفون را کامل ببندید و روی میز کار به حالت ایستاده قرار دهید، اجازه دهید یک ساعت به همان حالت بماند تا کاملا خنک شده و شکل بگیرد.
تمامی پنکیک ها را به همین ترتیب درست کنید.
برای مدل دوم نیازی به این کار نیست فقط کافیست پنکیک ها را آماده کنید و به همان حالت معمولی خنک کنید.
در این فاصله می توانید حلوا را آماده کنید.
پس از اتمام کار، حلوای دلخواه خود را به صورت داغ داخل قیف با ماسوره هفت یا هشت پر ستاره ای بریزید، سلفون دور پنکیک ها را باز کنید، حلوا را به شکل دلخواه داخل پنکیک ها پایپ کنید.
برای مدل دوم، حلوا را روی سطحی از پنکیک که صاف است، به شکل دلخواه پایپ کنید، پنکیک دوم را روی آن قرار داده و روی آن به دلخواه شکوفه بزنید و به دلخواه تزیین کنید.
من برای تزیین از گل های کوچک فوندانتی و برگ سبز نعنا استفاده کردم.
همچنین از حلوای سنتی برای تهیه پنکیک حلوا استفاده کردم، برای اینکه بتوانم راحت تر با قیف و ماسوره کار کنم، بعد از پخت حلوا، مقداری کره ذوب شده و شربت حلوا، مازاد بر دستور، به حلوا اضافه کردم تا به غلظت مناسب برای کار با ماسوره برسم. شما می توانید همین کار را انجام دهید یا اگر برایتان سخت است از حلوای سه آرد استفاده کنید که کار با ماسوره با حلوای سه آرد بسیار راحت تر است.
پنکیک حلوا را می توانید در ظرف در بسته تا دو روز در یخچال و یک هفته در فریزر نگهداری کنید.
Delcookies
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@mivhe71
#کوکوی_مرغ_برزیلی
مواد لازم :
سیب زمینی خام رنده شده : ۵۰۰ گرم
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده : یک عدد
پنیر موزرلا
پیاز و سیر
ادویه : فلفل، پاپریکا، نمک، زعفرون، برگ بو، رزماری
طرز تهیه:
۱.اول سینه مرغم رو با یک لیوان زعفرون دم کرده و نمک و برگ بوی آسیاب شده و کمی رز ماری و پیاز و سیر گذاشتم تو فر به مدت یک ساعت.
(نمیدونین چه مرغ نرم و و لطیف و خوش عطر و خوشمزه ای میشه با این روش)
۲.بعد ریش ریش کردم.
۳.سیب زمینی ها رو به همراه دو تا پیاز و چهار حبه سیر ریز رنده کردم و آبش رو کامل گرفتم با فلفل و پاپریکا و کمی زعفرون و نمک حسابی مخلوط کردم.
۴.کف ماهیتابه رو چرب کردم و سیب زمینی رو چیدم کف اش و با قاشق فشرده کردم.
۵.روی سیب زمینی ها مرغِ ریش ریش شده ریختم.
۶.پنیر پیتزا روی مرغ ها ریختم.
۷.دوبار روشو از سیب زمینی رنده شده ریختم و با قاشق فشرده کرده و گذاشتم روی شعله ملایم گاز.
۸.یک طرفش که سرخ شد توی یه ظرف برگردوندم و دوباره آروم سُر داد داخل ماهیتابه تا اونورشم سرخ شه.
@mivhe71