eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دلمه برای 1/کیلو فلفل 3 / فنجان سرکه 4/ فنجان آب طبیعی 4/ قاشق نمک 1 قاشق غذاخوری نعناع خشک + کرفس خشک + شوید خشک نقف فنجان روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری زردچوبه فلفل ها را بشویید ، آنها را در یک ظرف شیشه ای بریزید ، مواد را بریزید و در ظرف رو محکم ببندید و در جای خنک یا یخچال نگهداری کنید. این ترشی دو تا سه روز بعد آماده است @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکاوه از غذاهای سنتی معروف کوردستانه که قدمت هزارساله داره ⁣ با دیدن مواد اولیه، با توجه به اینکه من رشتی ام و عاشق و دلباخته ی غذاهای ترش و ترشیجات، بعيد میدونستم دوسش داشته باشم ولی با اولین تست به حدی ازش خوشم اومد که حتما به برنامه غذایی هفتگیم اضافه ش میکنم🤩 چون واقعا تلفیق مزه هاش به معنای واقعی کلمه عالیه!⁣ ⁣ ⁣ ⁣ مواد لازم:⁣ گوشت 300 گرم⁣ برنج 2 پیمانه⁣ پیاز قرمز 7 عدد⁣ کشمش 4 قاشق غذاخوری⁣ خرما 8 عدد⁣ روغن، نمک، فلفل و زردچوبه ⁣ ⁣ ⁣ معمولا در منطقه کوردستان برای پخت غذا از پیاز قرمز استفاده میشه .باید از گوشت گوسفندی استفاده میکردم ولی متاسفانه ما در گیلان گوشت گوسفندی خوب خیلی کم داریم، من از گوشت گوساله استفاده کردم.⁣ ⁣ پیاز قرمزو تفت دادم و زردچوبه زدم، بهش گوشت رو اضافه کردم و بعد از اینکه حسابی تفت داده شد، مقداری آبجوش ریختم و گذاشتم حسابی مغزپخت بشه. در ماهیتابه دیگری مقداری پیاز قرمز خلالی و سرخ کردم. سپس مقداری کشمش پلویی شسته شده و خرما رو با کره تفت دادم (قبلش پوست و هسته ی خرما رو جدا کنین و این کار سخت ترین قسمت ماجراس🤪)⁣ ⁣ برنج رو آبکش کردم و موقع دم گذاشتنش، اول ته دیگ مورد علاقم رو چیدم و بعد برنج و لابلا مقداری خرما و کشمش و پیاز سرخ شده اضافه کردم و در نهایت مقداری آب زعفران روی برنج ریختم. میتونید در صورت تمایل روی برنج از روغن حیوانی استفاده کنین. در نهایت با گوشت مزه دار شده که حالا واقعا مثل حلوا شده، نرم و لذیذ و خوشمزه، میل کنید⁣ ⁣ mohamad.ebrahimnezhad ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادمجون كبابي پوست گرفته ٢ عدد سيب زميني ابپز ٣ عدد ارد سوخاري ٢ قاشق غذاخوري نمك و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم ارد سفيد ١ قاشق غذاخوري تخم مرغ دو عدد پنير پيتزا همه مواد رو خوب باهم مخلوط ميكنيد و يكساعت در يخچال بزاريد بعد از يكساعت مواد رو از يخچال دربياريد و دستتونو با كمي اب خيس كنيد و مقداري از مواد كوكو رو برداريد وتوي دست پهن كنيد و در ارد سوخاري بغلطانيد و در روغن سرخ كنيد. ماست ، شويد، يك حبه سير رنده شده، نمك رو باهم مخلوط كنيد و كوكو رو با این ماست خوشمزه میل کنید 👩‍🍳🍕 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍔 😋 🔸مقداری گوشت چرخ کرده رو که مخلوطی از گوشت گوساله وگوسفنده رو با یک عدد پیاز درشت رنده شده که آبش رو گرفته اید ودو حبه سیر درشت رنده شده وسه قاشق پنیر پارمزان ونمک وفلفل ومقداری پیازچه ریز خرد شده حسابی ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه. بعد گوشتها رو به اندازه دلخواه قالب بزنید وکمی داخل یخچال استراحت بدید حدودا یکساعت،بعد داخل تابه چدنی رو چرب کنید وحسابی داغ کنید وگوشتها رو داخلش سرخ کنید. ودر آخر یه لایه پنیر ورقه روی گوشتها بزارید تا کمی نرم بشه وبعد داخل نونهای ساندویچی مخصوص قرار بدید وبا سس کچاب وسس مایونز وکاهو ‌خیار شور ‌گوجه فرنگی و پیاز حلقه شده سرو کنید @shirini71