eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوکو لوبیا چشم بلبلی ١٥٠گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ١٥٠گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه فیله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده ٢٠٠گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است حسابي ورز بديد و تو روغن سرخ كنيد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🍊🍊🍊🍊 مواد لازم: آرد سفید قنادی۱/۵لیوان روغن مایع ۱ لیوان -کره آب شده نصف لیوان -پودر قند۱/۵لیوان اسانس پرتقال چند قطره پوست پرتقال رنده شده یک قاشق (به دلخواه) نان میکادو 4 عدد طرز تهیه: آرد را در حرارت کم تفت بدید تا بوی خامی آرد ازبین بره مراقب باشید آرد نسوزه حرارت گاز را کم کنیدآردرو الک کنید باز بزارید روگاز بعد روغن وکره را اضافه کنید وکمی هم بزنید گاز رو خاموش کنید اسانس پرتقال و پودر قند رو به مواد اضافه کنید و در آخر پوست پرتقال رنده شده رو بریزید خوب هم بزنید تا مخلوط بشه بعد تا داغ هست روی نانها بمالید اگه مواد سرد بشه لایه ها به هم نمیچسبه بعد که همه مواد تمام شد یه قابلمه آب پر کنید وروی نان میکادو قرار بدید بزارید در یخچال یک ساعت یا بیشتر وبعد با چاقوی تیز برش بزنید توجه کنید چاقو حتما تیز باشه وبا نوک چاقو به آرامی برش بزنید. 🍊نکته. کلا هر دستوری که در مورد شیرینی میکادو هست باید علاوه برروغن مایع که استفاده میکنی حتما از کره هم استفاده کنید کره را حذف نکن چون کره باعث چسبندگی میشه باید مواد تا داغ هست روی نان بمالید چون اگه سرد بشه لایه ها نمیچسبه پس وقتی مواد آماده شد زیر گاز را خوب خوب کم کن وشعله پخش کن بذار وکنار گاز مواد را روی نان بمالید 🍊نکته. مواد را در کناره های نان حتما بمالید تا لایه ها کاملا بچسبه ووقتی لایه بعدی را گذاشتی با کف دست همه جاش را فشار بده تا بچسبه 🍊نکته. موقع برش زدن حتما چاقو تیز باشه وبه آرامی با نوک چاقو برش بزن تا لایه ها باز نشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد دولیوان دو ق غ پر پودر شکر ۱ قاشق غ خمیر مایه فوری ۲ قاشق غ شیرخشک ۲ عدد تخم مرغ که یکی از زرده هارو جدا کردم گزاشتم کنار برای رومال شیرینی یک سوم لیوان روغن مایع یک پنس نمک نصف لیوان اب ولرم پنیر کیبی یا هر پنیر خامه ای ک بی نمکه مثل ماسکارپونه برای داخل نون میتونین شکلات صبونه یا نوتلا بزارین سلیقه ای هست روغن و نمک و شیرخشک و پودر شکر و تخم مرغ و اب ولرم رو مخلوط کرده خمیر مایه و ارد رو باهم ب مواد اضافه میکنیم خوب ورز میدیم ارد رو به یکباره نریزین کم کم بریزین باید ی خمیر لطیف داشته باشین یک ساعت میزاریم جای گرم تا عمل بیاد بعد از خمیر گلوله های کوچیک برمیداریم و داخلش رو از پنیر یا هرچی ک دوس داریم میزاریم خمیرو گرد میکنیم و داخل قالب کمربندی ک کاغذ انداختیم میچینیم و روش رو رومال (زرده تخم مرغ یک قاشق شیر و مقداری زعفرون)میزنیم روشو خرفه کنجد میزنیم روی قالبو میپوشونیم تا نیم ساعت استراحت میدیم .بعد داخل فر ۱۷۵درجه حدود ۴۰ تا ۴۵ دیقه باید چک کنین وقتی پخت گریل روشن کنین تا روی شیرینی رنگ بگیره .و بعد ک از فر دراوردین روش رو عسل بریزین . @shirini71