#کاپ_کیک_جوجه
🔷مواد لازم👇
🔹پوسته تخم مرغ (شسته و خشک شده) 15عدد
🔹کره نرم شده 90 گرم
🔹 آرد نول 150گرم
🔹 بکینگ پودر 1قاشق چای خوری
🔹شکر نرم و دانه ریز 110 گرم
🔹 هل پودرشده1/4 قاشق چای خوری
🔹تخم مرغ2عدد
🔹 زعفران به مقدار لازم
🔹شکلات چیپسی به مقدار لازم
🔹عسل به مقدار لازم
🔹خامه قنادی (فرم گرفته) 200گرم
🔹رنگ خوراکی زرد و نارنجی به مقدار لازم
🔹 شکر رنگی زرد به مقدار لازم
طرز تهیه
سر تخم مرغ ها را به آرامي بشکنید
(طوریکه در قسمت سر آنها، حفرهاي ایجاد شود) و مواد داخل تخم مرغ را خالي کنید سپس پوسته هاي تخم مرغ را بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند. آرد و بیکینگ پودر را در ظرفي مخلوط و دوبار الک کنید.
کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روي حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
کره، شکر و هل را در ظرفي ریخته و با
همزن برقي هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. تخم مرغ ها را یکي يکي به آن اضافه کرده و با همزن برقي هم بزنید تا کرم رنگ شود. در آخر، زعفران را به آن اضافه کنید
۲. مخلوط آرد را به تدریج به مواد بالا اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا مایه کیک زعفراني آماده شود. مایه کیک آماده شده را داخل قیف قنادي بریزید.
۳. داخل پوسته هاي تخم مرغ را تا نیمه از مخلوط کیک پر کنید سپس آنها را داخل قالب های مینی مافین بچینید. قالب ها را ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فرگرم شده، قرار دهید
تا بپزند. پس از این مدت، قالب ها را از فر خارج کرده و بگذارید 10 دقیقه بمانند تا خنک شوند.
۴. با استفاده از چاقو، اضافات کیک بیرون زده از پوسته تخم مرغ را بگیرید و مرتب کنید
و پوسته آن را تا نیمه ارتفاع کاپ کیک جدا کنید
براي چشم هاي جوجه، شکلات چیپسي را به کمک مقداري عسل روي کيک ها بچسبانيد. خامه قنادي را با رنگ زرد و نارنجي رنگ آمیزی کنید. به کمک ماسورہ چمن زن و نیمی از خامه زرد، روي سر جوجه ها کاکل بزنید. به وسیله ماسوره برگ سایز متوسط و بقیه خامه زرد، بال هاي جوجه را در دو طرف بدن آن فرم دهید. به دلخواه روي کاکل و بال هاي جوجه، شکر رنگي بپاشید. به وسیله ماسوره برگ سایز کوچک و خامه نارنجي، نوک جوجه را ایجاد کنید. کاپ کیک جوجه آماده است.
#نکات_مهم
برای اینکه کاپ کیک ها به صورت ایستاده قرار گیرند، میتوانید مقداری برنج کف قالبهای مافین ریخته، پوسته های تخم مرغ را روی آنها قرار داده .و در فر بگذازید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#نان_تافتون 🌮 😋
#نان
▫️آرد ۲۵۰ گرم یا دو نیم لیوان
▫️آب ولرم تقریبا ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم یا نصف لیوان پر
▫️پودر خمیر مایع فوری یک ق مرباخوری
▫️نمک یک قاشق چایخوری سر صاف
▫️روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
▫️شکر یک قاشق غذاخوری
🔸اول پودر خمیر مایع فوری و شکر و مقدار کمی از آب ولرم را داخل لیوان ریخته و حدود ده دقیقه استراحت میدیم، سپس همه ی مواد خشک را داخل کاسه ریخته و مخلوط کنید بعد کم کم مابقی آب را اضافه کنید و حدود ده دقیقه ورز بدین در آخر سر روغن را هم اضافه کنید و خوب ورز بدید که روغن به جسم خمیر بره ، روی خمیر را کشیده و استراحت میدیم بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد پف خمیر را گرفته و کمی ورز داده و چونه های ۷۰ گرمی گرفته و دوباره حدود ده دقیقه استراحت میدیم، سپس به کمک وردنه به شکل دایره باز کرده و داخل ماهی تابه نچسب و یا ساچ میپزیم
میتونید کنجد و یا زیره هم بریزید
نونها رو بعد پخت داخل ی پارچه بپیچید
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز پیچیدن نان به شکل گل
#کلیپ_تصویری
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#سالادمرغ_وکاهو👩🍳
نصف ۱ عدد کاهو
خیارشور ریز ۴-۵ عدد
نصف سینه مرغ پخته شده
قسمت سبز پیازچه ۵-۶ عدد
آروگولا یا شابانک
گردو به دلخواه
برای سس:
ماست ساده ۵-۶ ق غ
سس مایونز ۳-۴ ق غ
سس خردل ۱ ق چ
سیر رنده شده ۱-۲ حبه
نمک یک و نیم ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
ادویه کاری نصف ق چ
مرغ شکم پر ملس به همراه پلو و ته دیگ سیب زمینی
مواد لازم:
* مرغ کامل: ۱ عدد / پیاز ۲ عدد/ برنج: ۳ پیمانه
* کشمش پلویی: ۶۰۰ گرم/ گردو خرد شده: ۵۰۰ گرم
* رب انار: ۳۵۰ گرم/ کره
1. کشمش، کره، گردو و رب انار را با هم تفت دهید.
3. زعفران دم کرده را روی مرغ مالیده و به همراه پیاز ورقه ای. اجازه دهید که یک شبانه روز با این مواد در یخچال بماند.
4. پیازها را جدا کرده و لایه بیرونی و داخل شکم مرغ را کره بمالید و در فر به مدت ۲ ساعت با درجه ۲۰۰C بپزید( در مدت پخت چندین بار مرغ را جا به جا کنید که به خوبی مغز پخت شود) نیم ساعت قبل از اینکه مرغ را از فر در بیاورید شکمش را با مخلوط آماده شده پر کنید.
5. برنج را آب کش کنید که بتوانید ته دیگ سیب زمینی داشته باشید.
@mivhe71