8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#سالادمرغ_وکاهو👩🍳
نصف ۱ عدد کاهو
خیارشور ریز ۴-۵ عدد
نصف سینه مرغ پخته شده
قسمت سبز پیازچه ۵-۶ عدد
آروگولا یا شابانک
گردو به دلخواه
برای سس:
ماست ساده ۵-۶ ق غ
سس مایونز ۳-۴ ق غ
سس خردل ۱ ق چ
سیر رنده شده ۱-۲ حبه
نمک یک و نیم ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
ادویه کاری نصف ق چ
مرغ شکم پر ملس به همراه پلو و ته دیگ سیب زمینی
مواد لازم:
* مرغ کامل: ۱ عدد / پیاز ۲ عدد/ برنج: ۳ پیمانه
* کشمش پلویی: ۶۰۰ گرم/ گردو خرد شده: ۵۰۰ گرم
* رب انار: ۳۵۰ گرم/ کره
1. کشمش، کره، گردو و رب انار را با هم تفت دهید.
3. زعفران دم کرده را روی مرغ مالیده و به همراه پیاز ورقه ای. اجازه دهید که یک شبانه روز با این مواد در یخچال بماند.
4. پیازها را جدا کرده و لایه بیرونی و داخل شکم مرغ را کره بمالید و در فر به مدت ۲ ساعت با درجه ۲۰۰C بپزید( در مدت پخت چندین بار مرغ را جا به جا کنید که به خوبی مغز پخت شود) نیم ساعت قبل از اینکه مرغ را از فر در بیاورید شکمش را با مخلوط آماده شده پر کنید.
5. برنج را آب کش کنید که بتوانید ته دیگ سیب زمینی داشته باشید.
@mivhe71
#ژله_رنگی
.
قالبتونو با روغن مایع چرب کنین و بذارین تو فریزر
از هر رنگ ژله نصف بسته که میشه حدودا سه و نیم قاشق غذاخوری جدا کنین و با نصف لیوان اب جوش بذارین روی بخار کتری و هم بزنین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشن
بذارین ژله کاملا سرد شه ( بعد از خنک شدن ژله یه دیقه بذارینش تو یخچال) و یک سوم یا یک چهارم لیوان شیر دمای محیط بهش اضافه کنین و خوب هم بزنین ( من از صافی هم رد میکنم)
واسه خوش رنگ شدن ژله هاتون میتونین رنگ خوراکی بهشون اضافه کنین
تو هر گلبرگ یه قاشق ژله به دلخواه بریزین
بذارین تو یخچال نیمبند شه و بعد از نیمبند شدن مقداری ژله سفید (آلوئه ورا شیر) یا پاناکوتا وانیلی بریزین
هر لایه رو که میریزین تو قالب بذارین نیمبند شه بعد رنگبعدی رو اروم با قاشق بریزین
تو دسرها و ژله های چند رنگ هیچ وقت مواد گرم رو نریزین تو قالب چون لایه زیری رو اب میکنه و رنگا قاطی میشن
بعد از اینکه قالب پر شد بذارین حدودا ۵،۶ ساعت تو یخچال بمونه بعد اطراف ژله رو به سمت داخل بکشین تا از دیواره ی قالب جدا بشه و برگردونین تو ظرف
اصافه های ژلمو ریختم تو قالب پاستیل 6پر7پر و بعد از سفت شدن دراوردم چیدم دور
@mivhe71
#کراکت_مرغ_با_چوب_شور
موادلازم:
سینه مرغ پخته شده:۱عدد
سیب زمینی پخته متوسط:۲عدد
تخم مرغ:۱عدد
پودر پیاز وپودر سیرونمک وفلفل
پودر سوخاری
چوب شور
کنجد برای تزیین
طرز تهیه:
.سیب زمینی پخته شده وسینه مرغ پخته شده وتخم مرغ وادیه جات رو همه رو باهم تو غذاساز میریزیم تا موادیکدست بشن بعد به اندازه یه نارنگی از مواد رو برداشته دور یه چوب شور موادو حالت میدیم وبسته به سلیقه مون توی کنجد یا آرد سوخاری و می غلطونیم ودر روغن سرخش میکنیم
#فینگر_فود
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🔺️ #خورش_مرجو 🔺️
🔷️مواد لازم
سیب زمینی 1 عدد
آلو بخارا 10 عدد
عدس 1 پیمانه
گوشت گوسفندی 400 گرم
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
آبغوره به میزان لازم
🔶️طرز تهیه
ابتدا عدس ها را داخل یک کاسه بریزید و روی آن ها را با آب بپوشانید و بگذارید خیس بخورند. آلو ها را نیز در آب بگذارید تا خیس بخورند.
پیازها را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید و کناری بگذارید.
سیب زمینی را نیز پوست بکنید و به شکل دلخواه خرد کنید و کناری بگذارید.
زعفران را هم دم کنید
یک قابلمه متوسط را روی شعله گاز بگذارید تا گرم شود. سپس مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا کمی داغ شود. حالا پیازهایی که خرد کردید را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود. مقداری زردچوبه نیز به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا زردچوبه رنگ پس بدهد. حالا گوشت هایی که به صورت مکعبی خرد کردید را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس رب گوجه خانگی را نیز در وسط قابلمه بریزید و تفت دهید تا خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند و بعد با گوشت و پیاز خوب مخلوط کنید. حالا مقداری آب به مواد اضافه کنید و حرارت گاز را ملایم کنید و زمان دهید تا گوشت پخته شود.
در اواسط پخت گوشت خورش مرجو، آلوها و عدس را که گذاشته بودید خیس بخورند را از آب خارج کنید و به بقیه مواد در حال پخت در قابلمه اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با بقیه مواد هم بزنید. سپس سیب زمینی هایی که خرد کردید را نیز به مواد اضافه کنید و نمک و فلفل و دارچین را نیز به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش بپزد.
در آخر پخت خورش مرجو، آبغوره و زعفران دم کرده را بنا بر ذائقه خود به خورش مرجو اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.سپس به همراه پلوی ساده یا پلو زعفرانی میل کنید
@muvhe71