eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮حلوا خرما سلام دوستان،روزتون بخير؛ امروز يك خيلي ساده،خوشمزه و مقوي آموزش ميدم ،پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنيد. طرز تهيه:نيم كيلو خرما لازم داريم كه هسته هاش بايد جدا بشه.از همين خرماهاي بسته بندي سياه رنگ ميتونيد استفاده كنيد. يك ليوان آرد رو در تابه تفت بديد تا به رنگ مورد نظر برسه،طلايي_قهوه اي.بعد حدود يك سوم تا نصف ليوان روغن مايع بهش اضافه كنيد.معمولا كمتر از نصف ليوان روغن لازمه،مواد بايد مثل خرده نان يا خرده بيسكويت بشه.بعد يك ق چايخوري پودر دارچين+يك ق چايخوري پودر هل+خرما رو اضافه كنيد و شعله رو خاموش كنيد.بعد از اضافه كردن خرما،بايد حلوا رو ورز بديد.انقدر ورز بديد تا خمير يكنواختي حاصل بشه.ميتونيد دو ق غ پودر نارگيل هم در اين مرحله اضافه كنيد.حالا حلوا رو در ظرف پخش كنيد،روش بادام و پسته بريزيد و بعد برش بزنيد و سِرو كنيد. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
قنبر پلو با قلقلى دو رنگ!!🥰😋 ❤️ مواد لازم: 👇🏻😋 برنج آبكش شده: ٣ پيمانه گوشت چرخ کرده: 200 گرم نوارهای مرغ (با آب پياز، زعفران، پاپريكا، ادويه مرغ، نمك و فلفل مزه دار كنيد): 300 گرم رب انار: 2-3 قاشق غذاخورى پیاز رنده شده: 1 عدد متوسط پودر سوخارى یا آرد نخودچى: 1 قاشق غذاخوری پیاز داغ : 1 عدد بزرگ کشمش: 2 قاشق غذاخورى گردو ، خرد شده: 200 گرم زرشك : اختیاری زعفران دم كرده: 4 قاشق غذاخورى ادویه گوشتی: 1 قاشق چایخوری زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری پولبيبر: 1 قاشق چایخوری پودر سیر: 1/3 قاشق چایخوری نمک و فلفل برای طعم و مزه ❤️ دستور العمل: اول برنج را آبكش كنيد! بعد مرغ ها را مزه دار كنيد و به مدت ١ ساعت در يخچال بگذاريد در همين مدت ادويه ها و گوشت چرخ كرده را به همراه پودر سوخارى يا ارد نخودچى را با هم خوب ورز دهيد! حالا قلقلى هاى كوچك را درست كنيد و بگذاريد قلقلى ها به مدت ٣٠ دقيقه در يخچال استراحت كنند! بعد نصف قلقلى ها را جدا كنيد و نوار هاى مرغ را به صورتى كه در ويديو ميبينيد دور قلقلى ها بپيچيد! قلقلى ها خالى و دو رنگ را جدا از هم سرخ كنيد و كنار بگذاريد (قلقلى هاى دو رنگ كاملا سرخ و مغز پخت شود)! حالا در يك ماهيتابه پياز را خوب سرخ كنيد و به آن كشمش و گردو ى خرد شده را اضافه كنيد و بگذاريد خوب تفت داده شوند! بعد قلقلى هاى بدون مرغ را به مخلوط پياز داغ و كشمش اضافه كنيد و بعد از كمى تفت دادن رب انار را به مخلوط گوشت و پياز اضافه كنيد و كمى تفت دهيد! بعد كمى زعفران دم كرده اضافه كنيد و بعد از كمى پخت از روى شعله بر داريد! حالا با توجه به ويديو برنج ابكش شده را به صورت لايه اى با مواد گوشت و پياز پچينيد و بگذاريد پلوتان خوب دم بكشد و بعد به همراه قلقلى هاى دو رنگ نوش جان كنيد!!🥰😘😋 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍨پودینگ سیب و جو پرک، یک دسر کم کالری و مناسب برای تناسب اندام است. تخم شربتی موجب کاهش اشتها می‌شود و دارچین موجود در  این دسر سوخت و ساز بدن و چربی سوزی را افزایش می‌دهند. 🍨مواد لازم جو پرک 1/3 لیوان  سیب 1 عدد  تخم شربتی 1 قاشق غذاخوری  شیر بادام 1 لیوان وانیل 1/4 قاشق چایخوری  دارچین 1 قاشق چایخوری  عسل نصف قاشق غذاخوری آناناس اختیاری برای تزئین 🥣طرز تهیه 1- تخم شربتی را خوب بشویید. 2- تخم شربتی، جو پرک ، سیب پوست گرفته و خرد شده، شیر بادام، وانیل، دارچین و نصف قاشق غذاخوری عسل را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و 10 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا مواد غلیظ شوند. 3- دسر را در ظرف دلخواه بریزید و با آناناس تزئین و سرو کنید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش شیرینی خرمایی🍓 😋 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لبو ماست گردوی خورد شده نمک فلفل لبوها را پوست بکنید و بشوئید سپس با مقداری آب بپزید تا لبوها نرم شوند ( آب لبوها باید تمام شود ) ، لبوهای پخته را رنده کنید یا ریز خرد نماییدداخل کاسه ماست را با لبوهای پخته رنده شده ، مقداری پودر سیر یا سیر رنده شده ، نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود سپس سرو کنید @mivhe71